İyi akşamlar kızlar💫
Eğer evlenmeseydiniz hayatınızı nasıl şekillendirirdiniz?
Ben gezgin olmak isterdim.farklı ülkeler farklı kültür,insanlar tanımak isterdim.
Benn güzel bir meslek edinirdim vee heryeri gezerrdiimmm 🙄
Gerçekten bazen keşke diyor insan
Ben karadeniz tarafına gitmeyi çok isterdim
Ben ülkemin her noktasını gezmek isterdim.doğusundan batısına.karavanla konaklsyarak giderdim heryere
Ben evlenmeseydim okulumu okur yada bi meslek edinirdim..
Herkesin içinde ukte kalan birşey vardır illaki
Zamanında kendi isteyimle okumadım insan evlenince helede çocuğu olunca keşke kendi paramı kazana bilsem diyor çünkü çocuğun ihtiyaçları bitmiyor eşim şükür her istediyimizi alıyor ama onuda sıkıntıya sokmamak için çoğu zaman kendi isteklerimi söylemiyorum
Roman yazıyordum, o biterdi muhtemelen.
Medresemi açmış olurdum. O sohbet senin, bu sohbet benim gezer gezer dururdum.
Terzi dükkanım da olurdu, butik bir işletme. Başında durmazdım ama patronu ben olurdum.
Her ilkbaharda karavan kiralayıp senelik olarak yurtiçi gezimizi yapardık ailecek.
Ya aslında bunlar tekrar olmayacak şeyler değil.inşallah birgün olur istekleriniz.
Olur olur, olmaz değil tabi ama işte kaç sene sonra olur.
Olduğunda da ben ilk zamanki heyecanıma ve hayat enerjime sahip olur muyum o belli değil..
Yeniden üni sınavına hazırlanır, kazandığım halde gitmediğim hemşireliği okurdum. Nedense içimde uktedir. Bitirdikten sonra hemşirelik olarak bakmadan kariyere odaklanırdım. Çalıştığım işte iyi olmaya bayılırım zaafımdır hatta. Hırslı olduğum bi konudur. Arayada kişisel gelişim katardım. Hem manevi hem dünyevi. Gezerdim görürdüm. Ama hepsini yalnız yapar, yalnızlığın kıymetini bilirdim.
İnşallah tekrar dönme şansın olur.bende araştırıp öğrenmeyi çok seviyorum.geze geze öğrenmeyi okumayı dünyayı tanımayı isterdim ama hayalde kaşdı hepsi
Bir hemşire yada bir tasarımcı olmak isterdim hayalimdir evde hobilerim var kendim çizer kendim tasarlarim çokta mutlu olurum ama evlenmeseydim büyük ihtimal tasarımcı veyahut mühendis olurdum uğraşmayı çabalamayı çok severim
Bende gelinlik tasarlardım eskiden çizerdim yeteneğimde vardı.sonra ev tasarım oyunları filan oynardım😂
Ben galiba her dönem bir meslek edinirdim
Ben ev tasarlamayi seviyorum şimdi kendi evimi tasarliyorum çok güzel birseymis yaa
Ajsjahahha daldan dala meslek edinirdin seninkide güzel kız
Vallahi.insanın içinde ukte olarak kalınca kendimi her seferinde bi mesleği yaparken düşünüyorum.çocuklara büyütüp kendimi en azından çizim konusunda geliştirmek istiyorum
Ben din eğitimi ve ilimle meşgul olurdum büyük ihtimalle
Ne güzel.İmkansız değil yinede Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin amin amin gülüm, benim istediğim tamamen inzivaya çekilmek ama evli olunca bu mümkün olmuyor
Ben 17 yaşında evlendim o zamanki aklımla boş beleş bi hayat sürerdim ama şimdiki aklımla olsa ya bi medresede yada hayır kurumunda yada esirgeme yurdunda bişeyler yapmak isterdim
Okurdum okurdum okurdum....
Ki babam yüzünden okumadım şu an o kadar pişmanim ki.
Aynen bende aynı dertten muzdaripim.kesinlikle okusam asla bırakmazdım kendimi geliştirirdim.
Evlenmeseydim şu anda nerede kiminleydim bilmiyorum 😂 orda sabah şurda gece hayatım vardı eminim ama böylesi daha iyi oldu tabi oğlum büyüyünce eşimle nerede sabah orada akşam yapacağım inşallah 😂
Yoo ben kesinlikle evlenmezdim.en güzel yaşlarımda kaynana dırdırı görcümce zorbalığı kayınbaba kaprislerine maruz kaldım.yaşıtlarım üni okurken ben bebek tedavisi istemediğim halde görüyordum.şimdiki aklım olsa 35 ten önce evlrnmezdim.
Yaşanılan hayatlar tabi düşünceleri etkiliyor
Bugun erkek olmak istiyorum
Bizim yükümüz ağır gerçekten.
Yine eşimle evlenme hayali kurardim 😀
Allah'ım onu başımdan kalbimden eksik etmesin inşallah.
Haha kız çok mu aşıksın😂
He valla aşığım seviyorum kocamı. Merhametli bir adamı kim sevmez aşık olmaz ki. Ben razıyım ondan rabbim de razı olsun inşallah:) ♥️
Muhtemelen bir fabrikada isci olarak canlısın ev almaya calısdıkdan sonra emekliliğini ne kadar kaldı dayan be gulum derdim kendime.....
Her emek bir nimet aslında ne olursa olsun insan kendi için çabalamalı
Evlenmeseydim atanır yüksek lisansı bitirirdim Atanincada her tatilde bı yeri gezerdim
Arkadaşlarımla yurtdışı hayalimiz vardı onlar gitti 2 yıldır yurtdışında iş yeride açtılar 5 kızdık bu kararı verdiğimizde ben evlendim onlar hayatını yaşıyor 😭😭 evli olmasam yanlarında olurdum muhtemelen
Aşkı seçmişsin sende😂
Bize başka seçenek bırakmadılar.okusaydım kesinlikle evlenemzdim erken yaşta
Aşko meslegin de olsa okusan da nasipse evleniyorsun ama isterdim şimdi arkadaşlarimla olmayı koca koca tarafıyla ugrasmaktansa 😁
Eğer evlenmeseydim doya doya aşk yaşamak isterdim. Bizde evlilik aşkın o büyüsünü aldı götürdü 😔
Evliliğin getirdiği sorumluluklar hayat telaşı sarıyor insanı.hangimiz ilk günkü gibiyizki.
Evlenmeseydim okurdum ve annemin en büyük destekçisi olurdum
Okuyup psikolog olurdum.
Ayy gene evlenmek isterdim kız babamın evinden daha rahat kocamın yanı 😁😁babam çok tutucu bir adam boğuyor bazen 😁
Ben mağazada yetkiliydim en popüler donemimde bir anda evlendim direk ev hanimligina geçtim. Bazen keşke diyorum ama yinede Elhamdülillah . Eğer evlenmeseydim bayağı ilerler hayatım çok farklı olabilirdi diye düşünüyorum . Ama dediğim gibi yinede Elhamdülillah
1,508,251 soru
24,616,285 cevap
364,371 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın