+1 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından

Çok seviyorum ama cevremdekilerin hepsi işte Adem derler diyorlar, yok işte kimse düzgün söyleyemez yaşlılar Adem der vs. Hâlâ çok istiyorum ama korktum, ondan başka isme de gönlüm ısınmıyor sizce nasıl? Ama acı da olsa gerçekleri söyleyin 

31 Cevaplar

+1 oy
(2,404 puan) tarafından

Bence derler 

-Reklam-
+1 oy
(16,792 puan) tarafından

Evet bunu bir ay önce yaşadım kızım ve oğlum eşimin halasının torununa Adem diye sesleniyordu kizin adı Aden di 

+1 oy
(3,817 puan) tarafından

Benzeri Adel ve Adela var. 

Ama herkes alışır ya

+1 oy
(1,409 puan) tarafından

Ben göktuğ koyacaktım herkes *** deriz gö.tlü deriz dedi koydum bir allahın kuluda diyemedi çok yaşlılar söyleyemiyor göksu diyor☺️

+1 oy
(1,301 puan) tarafından

Küçük çocuklar adeni anlamayıp Adem sanabilir sürekli Adem değil Aden diye açıklama gereği duyabilir çocuk. Ha ama siz diyene kadar hiç düşünmemiştim. Ama her isimde benzetmeler alaylar oluyor 

+1 oy
(454 puan) tarafından

Bizim aile atlas ismi ne saçma sapan şeyler söylediler bilmem at derler yaşlı ismi gibi kitap ismi gibi ben kimseyi dinlemedim (Aden) büyünce bence çok modern bir isim cokta güzel 

+1 oy
(4 puan) tarafından

Canım kimseyi dinleme bende Arya istiyorum ona bile o nedir diyorlar başka isim yok mu diyorlar içinden geleni koy bidaha geri dönüşü olmuyo 

+1 oy
(75 puan) tarafından

Benim Erva kızımin adı arkadaslarindan baxilari helva diyor 🥰 elva diyor Erva diyemiyorlar 

+1 oy
(1,000 puan) tarafından

Benm kızımda Amine herkes Emine der diyenler oldu.ama kızım 4 buçuk yaşında daha kimse Emine demedi.ama tanıdıgim.aden isimli bebekler hem çok zor hemde çok yaramaz

+1 oy
(780 puan) tarafından

Benim ismim şeyma ama anne tarafındaki buyuklerde baba tarafındaki buyuklerde şelma derdi :) yani baska bir isim koysanda kariştirilir bu kadar ince detay dusunmeue gerek yok.

0 oy
(1,680 puan) tarafından

Su an.o kadar cok aden ismi var ki yanlis soyleyeceklerini.sanman

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
2 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 258 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,356 soru

24,167,916 cevap

335,711 kullanıcı

...