Mercimek çorbası
Pilav
Kiymali patates oturtma
Sogan dolması karpuz salata
Gül tatlısı
Yani bilemedim bir et istiyor sanki hani elinde varsa ekstradan tavuk mu kizartsan acaba
Kıymalı patates oturtma diyor
İki ete gerek yok bence
Sicakta doğru düzgün yemek yenmiyor zaten
Misafir olduğu için kiyma etten sayilmiyor bana göre. Imkan varsa yapılabilir ya da kıymalı patates oturtma yerine fırına tavuk patates atsa daha mantıklı bence
Çok güzel yeterli gül tatlısı nasıl bişey
Şerbetli bir tatlı canım vr çok basit kurtarici
Kıymalı patates oturtma yerine sotelenmiş yada kızarmış et tercih ederdim misafir için
Bence olur ellerine sağlık canım ❤️ konudan alakasız ama İpek vardi o sen misin ? İpek4161 di sanırım önceki nicki bayadir goremiyorum onu burda
Canım yok o ben değilim tesadüf o şekilde olmuş kullanıcı isimlerimiz
Patates oturtma biraz basite kaçıyor cnm. Tabi evde olan malzemelerin bunlar alışveriş yapamam diyorsan o ayrı ama ben olsam;
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Soğan dolması ortaya
Cacık
Salata
Gul tatlısı şeklinde yapardım
Gayette yeterli.elleribe sağlık canım
Sağol canım benim yedik içtik yolladım misafirlerimi
Yeterli canım daha ne olsun:)
Teşekkür ederim canım yedik içtik yolcu ettim
Zaten sıcakta çok yenilmiyor canım Allah bin bereket versin afiyet şifa olsun
Cidden de dediğin gibi oldu canım teşekkür ederim
Yeterli canım bence yani yanına bir çeşit daha yapabilirsin ama zaten kıyma var çok da sıcak hava hani böyle yemek de yenmiyor ama sarma gibi bir şey yapabilirsin belki varsa eğer ya da başka bir şey ellerine kollarına sağlık
Canim sarma niyetim vardi ama bizim burdq üzüm den pek yenmez kara lahanadan yapariz Köye de gidip alamadım.kaldj oyle
O fikir olsun diye söyledim canım illa sarma şart değil başka bir şey de olabilir
1,466,777 soru
24,035,197 cevap
328,895 kullanıcı