0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

Merhaba kizlar ben cocuklarim icin ablam haric hic kimseden giysi almam.Ablam biliyorum temiz bakiyor o verdiklerini rahay giydiririm,kendimde ihtiyaclari olursa veya ihtiyaclari olmasada beyendiyimi alirim.Dun dayimin esi bana giysiler gondermis benim kizim 6aylik bana 4-5yas uzeri lekeli kirli giysiler gondermis bana demeden.Bunuda kendi kardesinin evine koymus benim kardesimi aramis kardesim getirdi bize.Ben bu giysilerin dayimin kizininda oldugunu dusunmuyorum.Yani giydirmek istemiyorum sizce arasam yenge ben bunlari giydirmiycem geri gonderim desem kiriilirmi.

6 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından

Yapmazsan hata olur. Nefret ediyorum böyle düşüncesizliklerden ya. kirli yırtık kıyafet vermek gerçekten hangi akla hizmet kafam almıyor. Açık açık söyle derim eğer bakmadan verdiyse en azından bundan sonra bakmaya akıl eder bakarak verdiyse zaten daha kötü bir durum belki utanır bundan sonra başkasının bari canını sıkmaz 

(1,121 puan) tarafından

Hayir ben hic bana kiyafet vermesini istemiyorumki ondan oyle birsey istemedim.Bir tek ablamdan aliyorum oda kendi kardesim.Geri kalaninida kendim aliyorum herseylerini cok sukur

(9,080 puan) tarafından

6 aylik bebege 4 bes yas kiyafetmi gondermis anlamadim. ? heralde evini temizlerken bunlar benim evimden ciksin daginikligi bosada gtmesin diye gindermis sana demekki. daha buyuk  kiz kcocugu olan biri yokmuyduki? arayip de 4 bes yas kiyafetti dort sene evde saklamim kimbilir neler cikar dirt seneye kadar. durdugu yerde eskir verecek birin yoksa ben burdan verecek birini bulim verim de. verecek biri yoksada at gitsin

(1,121 puan) tarafından

Evet bide kendi kizinin kiyafetleri oldugunu dusunmuyorum.onun uzerinde gormedim hic.soyliyecem verecek kimse yoksa atarim ya yakarim

-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından

Bencede söyle ben giydirmem koyacak yer yok de başkasına yarasın de ben küçükken milletten giydik milletin eskisi bizim yenimiz oldu evlenince dedimki kimseden kıyafet giydirmiyecem 2 tane olsun kendinin olsun öylede yaptım şükür elimizde olunca aldık bayram seyran kimseden giydirmedim

(1,121 puan) tarafından

Yani bende kimseden giydirmem bir ablamdan giydiririm oda kardesim yani cocuklari canim benim.Kendimde calisiyorum 2tane cocuga kiyafet alamayacaksam neden calisiyorumki babalari calisiyor bana soyleseydi basdan gonderme derdim

(916 puan) tarafından

Aynen öyle 

(1,121 puan) tarafından

Yazdim geri gonder dedi

0 oy
(5,172 puan) tarafından

4 5 yaş kıyafet i ben yıllarca saklayacak yerim yok yenge kusura bakma ihtiyacı olana verin de

(1,121 puan) tarafından

Ablamda soyle diyorda kirilmasini da istemiyorum

0 oy
(5,437 puan) tarafından

ya kıyafet verilir, alınır. biz arkadaşlar arasında da yapıyoruz bunu. ama lekeli, yırtık pırıl şeyler vermedik birbirimize. bak onlara da ihtiyacı olan vardır ama kimseye kolay kolay vermek istemem, benim kızıma geldiyse öyle bir kıyafet giydirmek istemem.

ihtiyacım yok deyip geri veririm bu durumda 

(1,121 puan) tarafından

Alinip verile bilir tabiki ben kotu bakmiyorum ama sahiden ihtiyacim yok o kadar kiyafetleri varki hepsini giydiremiyorum bile.kendim aliyorum annemler alar hep.son bir hafta icinde annemler butun torunlarina 2defa kiyafet aldilar yeni.kendi aldiklarimda var gecen yildan kalanlarda hala yeni 

0 oy
(24,195 puan) tarafından

Önceden demeden kıyafet göndermekte büyük ayıptır kirli kıyafet göndermekte ben olsam yenge ben bunlari giydirmem sen önce bir yika sonra da ihtiyaç sahibi birilerine ver daha makbule geçer derim 

(1,121 puan) tarafından

Bide kendi kizinin oldugunu dusunmuyorum hic uzerinde gormedim.ihtiyacimda yok o kadar kiyafetleri varki.bide 4yil saklamam gerek kizimin giymesi icin

(24,195 puan) tarafından

Bu işin bir yolu yordamı vardır sorarsın giydirir misin diye sonra da kullanilabilecek durumda olanları yıkar katlar gönderirsin 

(1,121 puan) tarafından

Evet sormasi lazim onceden.Sorsaydi ben ihtiyacim yok baskasina ver derdim onceden.Kendiside alingan biri gonderdikden sonra istemiyorum diycem kotu oluyor amma napayim giydirmeyeceksem bos bosuna ne kadar evde dursun

0 oy
(2,789 puan) tarafından

Yenge bana kıyafet göndermişsin sağol ama benim ihtiyacım yok ihtiyacı olan birine ver bunları de. 

(1,121 puan) tarafından

Bugun diycem kendisi biraz alingan ama napa bilirimki bow bowuna evdemi dursun.demezsem tekrar gonderir

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 312 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 461 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.

Kategoriler