0 oy
184 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (71 puan) tarafından

Cumartesi kizimla beraber ucak yolculugu yapcaz insallah ama biraz tedirginim insanlar rahatsiz olurda laf atarlar tepki görürüm diye cünkü cok gördüm ve sahit oldum malesef. Siz hic böyle bir olay yasadiniz mi merak ediyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
(4,273 puan) tarafından

Son 4 yıldır 2 3 ayda bir uçakla seyahat ediyorum bunun 1 yılı da bebeğimle geçti. Cok fazla uçakta ağlayan bebek gördüm ama hiçbir zaman uyarildiklarina şahit olmadım hatta tam tersi bütün uçak seferber oluyoruz ne yapabiliriz diye. Çantasından meyve çıkaran oyuncağını paylaşan şarkı söyleyen bir cok şeye şahit oldum. Hatta son yolculukta yine bebeğimle yalnızdım sonlara dogru oturmaktan sıkıldı yanımda oturan dedi aldi biraz ayakta durdu bir iki adım yürüdü rahatlasın diye. Bundan 2 sene önce de benim yanıma cok yorgun bir çift oturmuştu 3 aylik kadar da bebekleri vardı cok uykuları var ama bebekten dolayı uyuyamıyorlar ben de yalnızdım siz biraz uyuyun ben çocukla ilgilenirim dedim bana bırakıp 1 saat falan uyudular ben de mamasını yedirip uyuttum. 

Size tek tavsiyem relax davranın siz stres yaparsanız cocugunuz bunu hisseder ve sizden cok stres yapar. Yapacak bir sey yok ağlayabilir cocuk bu ne istiyorsa onu yapin kalkmak isterse kalkıp yürüyün koridorda yanınıza bol bol oyuncak değişik şeyler alın keyfini çıkarın 

(71 puan) tarafından

Ne güzel valla insallah iyi insanlarla karsilaririm bende. Kafa sallayan ters ters bakan insanlar filan cok gördüm. Cok tesekkür ederim yorumun icin.

(4,273 puan) tarafından

Hiiic umurunuzda olmasin herkes para verip biniyor cok rahatsız olan özel jet kiralasin ama ben yine de hic oyle başını çevirene ters ters bakana denk gelmedim. 

(163,475 puan) tarafından

Sen neden sık sık yolculuk yapiyosun özel degilse

(4,273 puan) tarafından

Ben fransadayim ailem istanbulda. Özlüyoruz birbirimizi uygun bilet buldukça 1 2 hafta gidip geliyorum 

Bende belcikadayim ama gidemiyorum çocukların okulu yüzünden 🥹 hoş şuan tr deyim ama kışın çok istiyorum gidemiyorum çocuğun okula başlayana kadar git gel sonrası imkansıza yakın oluyo 

(4,273 puan) tarafından

Heeerkes auni seyi soyledi çocuk okula başlayınca gidemezsin bıkana kadar git dedi ben de aynen oyle yaptim su anda da cocugu benden cok oluyorlar o yuzden gidip geliyorum bazen esim oluyor bazen olmuyor su an 13 aylik 6 kez uçağa bindi perşembe günü de arabayla yola cikiyoruz. Okula başladıktan sonra ben de bu kadar gidip gelemem diyorum. 🥲

Baselden gidiyorum ben Sabiha Gökçene cok uygun bilet oluyor mesela kasım ayina 36€ gidiş 46€ gelis  şubat ayı icin 36€ gidiş 19€ dönüş bileti aldim yine 2 şer hafta gidip gelecegim

Yaa okulların açık oldu tarihler biletler Belçika'da bu fiyatlara ama işte okul açık ve gidilmiyo okul tatillerinde fiyatlar duble oluyo

(4,273 puan) tarafından

Evet benim de dikkatimi gecti özellikle okullar tatilken fiyatları artırıyorlar 🤦🏻‍♀️biraz daha buyusunl3r kendilerini idare ederler siz tek kacarsiniz 😅😅

(2,746 puan) tarafından

Uçakta ayağa kalkmak yasak değil mi 

(4,273 puan) tarafından

Sadece uçak kalkarken ve inerken yasak kalan zamanda kalkabilirsin

Yoo yasak değil aynen kalkış iniş ve turbulans anında yasak

-Reklam-
0 oy
(604 puan) tarafından

Bende bindim bebekle agladigida oldu çocukların ama uyarılma gibi bişey söz konusu olmadi öyle biseye hakları yok

0 oy
(15,175 puan) tarafından

Kim uyaracak kız bebek bu ben beş senedir gidip geliyorum ağlıyor da bebeğim

0 oy
(24,040 puan) tarafından

Şükür ben çok sorun yaşamadım kızım çok huysuz değil ama kimse bişey demez dememeli de anne zaten gergin mahçup oluyor bu durumda sadece son ucusumuzda bebek sayısı fazlaydı ve hepsi huysuzdu önümüzde de bir teyze oturuyordu uçaktan inince kızıma sen ne kadar uslu durdun alıp sevesim geldi demişti ben eline telefon yiyecek falan veriyorum durması için 

0 oy
(2,777 puan) tarafından

Bende perşembe günü gideceğim uçakla. Bende düşünüyorum nasıl geçecek diye. Ama insanları düşünmüyorum kendimi düşünüyorum. Çok hareketli kızım 10 aylık yeni yeni yürümeye başladı nasıl zapt edeceğim uçakta daracık alanda diye. Bebek olunca pek tepki göstermiyorlar azcık oflayıp poflarlar en fazla. 

0 oy
(5,407 puan) tarafından

yok almadım, ha şansıma benim kız uyudu. çok bebek vardı uçakta, aileler koridorlarda geziyorlardı. kimsenin de uyardığın görmedim. 

korkup ağlayabilirler normal daracık yerde oturuyoruz bi de

0 oy
(17,344 puan) tarafından

Kimseden uyari almadık tam tersi biz çocuğumuzu uyardiğimiz için bize tepki gösterdiler. Rahat bırakın çocuklari, çocuk sesinden rahatsız olmuyoruz diye. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 272 göst.
0 oy
5 cevap 258 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 592 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu