Kızlar merhaba kısaca anlatmak istiyorum şimdi en büyük elti ben olmak üzere Benden küçük 2 tane eltim daha var ikisi akrabalar Artık bilmiyorum dertleri sıkıntıları ne Bunlar sürekli böyle birbirini tutup beni dışlıyorlar anladınız mı Ama ben de öyle yani kendi halimde bir insanım kıskanmam umurumda olmaz yarışa girmem yani Ama şu şekilde ailecek bir yere gittiğimiz zaman beni gördüklerinde yüzünü asıyorlar tavır yapıyorlar ben konuşmasam konuşmazlar ki öyle olunca bende konuşmuyorum aramızda hiçbir sorun yokken bile bunu yapıyorlar artık Hani gına geldi Ben de kendi kendime bir karar aldım sürekli olarak görmezden gelmeyi düşünüyorum konuşmamayı düşünüyorum Geçen gün ailecek pikniğe gittik o zaman da ona da muhatap olmadım konuşmadım sohbete muhabbete girmedim yani bilmiyorum sıkıntıları nelerdir küçük eltim ortanca eltime resmen tapıyor eltim onlardan çıkmaz kahvesini Öğlen yemeğini kahvaltısını sürekli onlarda yapar öbür eltim de tam tersi ona göre davranıyor mesela evine almaz çocuklara verdiği yukarı çıkarmaz Olur tabii çay ya da bir kahve olsa aşağıda var bahçede indirirr öyle içerler Hani bir insan değer görmediği zaman niye daha çok bir başkasını değer verme gereği Duyar ya senin hiç kimseyle zararın dokunmuyor Sen kendi halinde bir insansa kapına açan birisi olduğu zaman dört dörtlük ağlayan bir insanken neden bu çekmemezlik neden bu tavırlar anlamıyorum yani kafamı çok karıştırırlar ve sürekli böyle canımı sıkmaya başladı Yani ben de gurbetteyim istiyorum ki hani gelsinler evime aynı şekilde Ben onlara gideyim geleyim bir şey olsun ya da ailecek bir yere gittiğimiz zaman samimiyetiniz olsun neşeniz Olsun ikisi tam bunları yaparken benim tam tersi bana davranıyorlar evlerimız yan yana aile apartmanı uzakta degılım görmim ya
İyiki kısaca anlatmışsin bacım 🤣 Fazla muhabbet tez ayrılık bence bu duruşun güzel görmezden gel hatta eğlen gül umursama 🌸
Aynen öyle yapacağım tsk ederim
Okudum yazıyı şöyle ortalara geldim içim sıkıldı.Rabbim yardımcın olsun öncelikle işin zor ama Allah var.Sana tek tavsiyem köklü çözüm .uzaklara taşın.Başka çaresi yok bunun yani onlar hep böyle olacak ömür geçmez böyle ilerde daha kötü olmasın sen başka şere taşın onları görme başka insanlrı al hayatına yanyanayken zerre mutlu olamazsınız.kendi hayatının başrolü sen ol. İletişemi minimuma indir.koca tarafından dost olmz hele hele sevilmiyorsan bu bi ömür devam eder
Bende öyle yaparım sanırım mis gibi tek bayram seyranda görürsün. Kafan da rahat olur
Teşekkür ederim biraz zor ev bizim kurulu bir düzen 3 çocukla taşınmak olmaz tek çare uzaklaşmak görmezden gelmek ☘️
Evet.ben öyle yapıyorum.mesafeli.yim araşmıyoruz bayraamdan bayrama herkes birbirine laf sokuyor senede bir de olsa katlanıp eve geliyoruz 🤣
Niye böyle davranıyorlar size hiç oturup konuştunuz mu
Konuşmadık yani yüz yüze gelirsek olurda Hani yenge Neden böyle yapıyorsun derseler Ben de siz ikiniz birbirinize yetiyorsunuz sürekli yani canınız istediği zaman benimle konuşup canınız istemiyorsan tavır aldığımız için ben de böyle bir karar aldım diyeceğim bakım ona ne söyleyecek Mesela en ufak bir örnek Bugün bizim evlerimizden ne olduğu için Benim oturduğum dairenin dibine gelip kapının önüne oturmuşlar çaydanlarını bardaklarını getirip çay içiyorlardı Ben bunu bilmiyordum aşağı indim çöpü dökerken Onları gördüm Ben çöpe döküp gelene kadar onlar toplanmaya başlamışlardı Yani şey olarak neymiş Hani ben orada da bir gün onlara siz çay içmişsin Neden bana söylemediniz beraber içeriz dersek Yenge hani biz toparlandık çey bitmişti ses bir şey olacak gerek yok yani ne bileyim Allah'tan Kim kimin için içinde ne besliyorsa Rabb'im 10 katını bin katına ilk önce onlara nasip etsin Benim vicdanım O konuda rahat yani ben Ellerim için içine zerre Gölü barındırmıyorum kıskançlık olsun fitne fesat oldu Hiç olmadı Olmaz da yani Bakalım hayırlısı olsun Dedim ya birbirine mübarek olsunlar ama insan insan içinde insanlara hasret kalmak çok insanın zoruna gidiyor yani
Ben olsam bi konuşurdum sakince neden bana böyle davranıyorsunuz diye, geçiltirirlerse bende artık görmezden gelirdim , gerçi düzgün insanlar olsalar baştan böyle yapmazlar da
1,468,018 soru
24,052,312 cevap
329,730 kullanıcı