0 oy
204 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (45 puan) tarafından

Mrb Güzel annelerim bı künyem var geceli gündüzlü yıllardır kolumda hiç çıkarmadım ve baya yıprandı artık yamuldu ...Geçen bı kuyumcudan fiyat aldım 22 ayardı 43 bin civarı alır bozarım dedi.  Sorum şu ki tekrardan 22 ayar künye almak istesem üzerine baya bı para koymak lazım. Onuda şimdi verme durumumuz yok. 22 ayarı verip 14 ayar bı künye mi alsam yoksa Ajda mı.?? 43 bine tahmini kaç Ajda alabilirim.. 8 ayar Ajda da varmış sanırım sonradan öğrendim.. Sizce hangisi kullanışlı olur sürekli çıkarmadan kullanmak istiyorum. Bileklik mi Ajda mı 

7 Cevaplar

0 oy
(481 puan) tarafından

İlerde satmazsan düşük ayar alabilirsin onlarda çok zarar oluyor en güzeli 22 ayar almak bence 

(45 puan) tarafından

Kırılıp zarar görmediği sürece satmam canım. Günlükte takıyorum ev içi yatarken kalkarken dışarda vs:) özel günlerde de ayrı takılar var . Günlük için düşünmüştüm ama kararsızım hâlâ ne ypcm

-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Düşük ayar alma sonra zarar edersin 22 ayar Ajda al bozdurkende zarar etmesin bu arada bu tane alırsın galiba ben çok oldu aldm 30bin civarına geliyodu 10 Gr mi künye nasl blmiyorum ben pek takmayı sevmiyorum çeyreğim var 5 tane bı tane Ajda yaptırsam dedim bekliyorum annem alma dedi ev alma durumu olursa anneme vereceğim 

(45 puan) tarafından

Ev durumunuz varsa bence de o zamana sakla canım. Ajda bı tane olsa kötü olmaz mı peki sırıtır yanına bı tane daha ister gibi onuda alma şansımız yok şuanda. Nasıl yapcm bilmiyorum. Düşük ayarlı iki tane Ajda alsam olur mu acaba zarar eder miyim

(1,697 puan) tarafından

Tek değl de iki tane olur bnce bn olsam Ajda alrim srada gram alirdn on tane olunca kuyumcuya gidersin  zincir tarzı işçilik oluyo illa bnm var abim takmıştı ben onu bozdurmadim 7 yıl olck öyle zarar etmemiş oldum smdi olsa almam altın pshali 

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Düşük ayarlı hiçbir şey alma canım zarar edersin. 43 bine 1 tane Ajda geliyor 22 ayar onu al bence . Hem künye gibi ürünlerde işçilik de olduğu için zararın oluyor . 

(45 puan) tarafından

1 Ajda kolda sırıtmaz mi canım. Yanına bı tane daha ister gibi. Onuda alma şansımız yok maalesef şu ara . 2 tane 14 ayar Ajda gelir mi acaba yada zarar eder miyim o şekilde. Veya 14 ayar bı künye 

(1,468 puan) tarafından

Bence Ajda al canım . Yanına imitasyon Solmaz zikzak Ajda alır koyarsın iki tane güzel olur . Yani 14 ayarla zararın çok olur . İlerde ihtiyacın olursa bozsan zarar edersin 14 ayarla. Dilersen kolye falan al onun yerine tam altınlı falan 

0 oy
(3,045 puan) tarafından

O fiyata sadece 1 ajda alirsin oda 1p gram anca

0 oy
(17,082 puan) tarafından

Ben olsam ayarını düşürmem. 11 gramlık Ajda alabilirsin 22 ayar. Takas yaparken ucuza saydırma. Bozdururken farklı hesapliyorlar, yeni altin alacaksan farklı. Pazarlık yap 12 gramlik Ajda al üstüne eklemeden. 

0 oy
(137 puan) tarafından

İki tane bundan alabirlirsin 22 ayar 5 gram

image

0 oy
(1,266 puan) tarafından

Ajda en iyisi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 467 göst.
+2 oy
4 cevap 126 göst.