0 oy
476 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından

Merhaba benim bir sorum olacaktı, ben şuan hamile falan değilim. 4 aydır bebek deniyoruz, Rabbim tez vakitte nasip etsin. Ben daha gebe kalmadan bebek eşyalarını almak istiyorum. Biber emzik, unisex kıyafet, battaniye.. vs falan ama kayınvalidem bana uğursuzluk getirir demişti. Ben bir kaç yerde daha araştırdım da 1-2 kişi de uğursuzluk demiş. Malum herşey günden güne pahalı oluyor, hazır şimdiden alıp kenara atsam bir sorun olur mu? Uğursuzluk olur mu cidden? Ben ileriye dönük düşünüyorum. 

30 Cevaplar

+1 oy
(2,605 puan) tarafından

Evlenmeden bebe çeyizi yaptım hemde bayağa bayağa birtek büyük eşyalar yoktu iyikide almışım sonradan cidden herşey pahalandı ve alamazmışım 

-Reklam-
+1 oy
(16 puan) tarafından

Teyzem hamileydi bebeğinin herşeyi hazırdı karnında 9 aylık öldü ne olacağı bilinmez size alın da diyemem almayın da bizim oralarda doğmamış çocuğa don biçilmez derler. 

+1 oy
(5,070 puan) tarafından

Bu konu hakkinda bi bilgim yok ama ben hic oyle bisey oldugunu sanmiyorum cunku gelenektir ceyize bile bebek yelegi patigi battaniyesi konulur bi cok yerde ben 11 haftaliktim alisverise basladigimda hatta cinsiyetine doktor erkek dedi bi sonraki hafta gittigimde kiz demistik dimi evet dedi aman hocam erkek dediniz ona gore alisveris yaptik falan dedim saka yapmis da cok erken baslamissiniz ben 28 haftadan once onermiyorum bos besik durumu cok yasaniyo hastalar uzuluyo demisti bencede oyle hamilelikte oncesinde alisveris yapilip cocuk olmayinca insan cok uzulur ha bi de soyle bisey var insan neyi cok isterse onunla imtihan oluyo bak oyle bi durum da var 

+1 oy
(1,435 puan) tarafından

Canım ben bekarken yeğenim doğmuştu onun için alışveriş yapıyordum baya o ara bende kendim için almak istedim Dursun kenarda diye sonra dedimki kadar hayat bu ya çocukla imtihan olursan elinde kalırba çok üzülürsün günü geldiğinde al içimedi dert olmuştu ozmnlar açıkçası ama evlendim gerçektende evlatla imtihan edildim 3 tane anne karnında kaybettim evlatlarımı o eşyalara bakar bakar ağlardım alsaydım içime doğmuş gibi hissetmiştim bide bekarken aklımdan o fikri atmaya çalışıyorum ama kalbimin bi yerinde sanki öyle olucakmış gibi his vardı gizliyodum başımada geldi bence bekle canım deniyormuşsun ztn olunca alırsın gönlüne göre 5 olmasın 3 olsun aldığın nolcak sanki

(11 puan) tarafından

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Rabbimin de vardır bir bildiği demek ki böylesi hayırlıdır. Eminim Rabbim senin kucağını da dolduracaktır. Umudunu kaybetme, eminim ki çok güzel bir anne olacaksın 🌸

+1 oy
(1,613 puan) tarafından

Genelde bebek doğmaya yakın alın derler Allah korusun bir şey olursa bakar bakar üzülürsün diye bir de hamile değilsin hamile olamazsan demeyeceğim Allah'ın izniyle umarım çocuk sahibi olursun Allah'tan ümidinizi kesmeyin dua edin benim 2.yila yakın zamanda oldu sabredin Allah sabredenlerle beraberdir bence hamileliğinizin 7. 8.ayinda alın ne kadar agirlasabilirsniz ben 9.ayimda bile gezip tozuyordum ki ağrılarım vardı kendime bebeğime iyi gelmek için çıkıyordum ki dogumu kolaylaştırmak için yürüyüş falan öneriyorlar o kadar pahalilasmiyorlar e bebekte uyguna var humabebe var instagramda

+1 oy
(433 puan) tarafından

Hemen bebeğin olmazsa gördükce üzülürsün. Benimde ilk evlendigimde kaynanam görümcem aldı ama çocuğum olmadı. Tüp bebekle 3.yilda oldu ama o 3 yılda her gördüğümde üzülmüştüm. Çok ağlamıştım. Hem hamileyken alışveriş yapmak daha zevkli daha heyecanlı oluyor emin ol. Allah kucağını boş bırakmasın canım.

0 oy
(1,379 puan) tarafından

Şimdiden alıp alıp evde bir köşeye atacağına aylık ne kadar bütçe ayırmak istiyorsan kıyafet VS  için o miktarı para, dolar, gram olarak at kenara hamile kaldığında  da ay ay ihtiyaç olunan eşyaları alırsın 

0 oy
(4,301 puan) tarafından

Uğursuzluğu bilmemde hamile olur olmaz alsan daha iyi olur senin için.  Bende hamile olmadan önce kız Bebek kıyafetleri hoşuma gider alırdım, SONRA hamile olurdum bebeğim erkek 😂 3 oğlum var elhamdülillah. O kız Bebek giysilerini başkalarına hediye ettimm.

0 oy
(3,879 puan) tarafından

Sanırım senin üç çocuğun var Allah bağışlasın ama neden bu kadar telaşlısin korkuyorsun olur olmaz şeyler söylüyorsun ki bu benim dikkatimi çok çekti burada 10 postan 5 neredeyse senin ne bu Adele korku canısı 🤔

0 oy
(9,922 puan) tarafından

Ben  erken almazdım ya  hamile oldum karnım beli oldu öyle aldım  oğlum normal doğdu ama kızim küfezde 7 gün durdu okadar kötü olmustum ki hep aklım ondaydı eve giderken çok ağlamistim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
22 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Glsvn (1,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 778 göst.
0 oy
26 cevap 11,522 göst.
0 oy
6 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,471,430 soru

24,098,907 cevap

332,266 kullanıcı

...