0 oy
78 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (3,087 puan) tarafından

Lise bitti biteli o kadar kpssye girdim sonra üniversite okudum alanimla ilgili birçok belge aldım birçok kuruma başvuru yaptım ama maalesef bir iş yok çok üzülüyorum artık diyorum ki boşa cabaladim 

2 Cevaplar

0 oy
(5,545 puan) tarafından

Kaç alıyorsun KPSS'den?

(3,087 puan) tarafından

Git gide düştü canım şuan girmiyorum artık bıraktım 

(5,545 puan) tarafından

90 altında atanmak çok zor. 87-88leri yakalayıp atanamadıysan üzücü evet ama 70-75 alıp atanma beklemek mucize sahiden (Hemşire falan değilsen, onların hala şansı var)

-Reklam-
0 oy
(375 puan) tarafından

Ben de 3. Kpss ile atandım yani 5 yıl bekledim atanmak için. İlk 2 sınavda çok çalıştığımı sandım her dersten en az 5 6 kitap bitirdim ama aldığım puan 76 idi. Sonra fark ettim ki ben çalışmayı bilmiyormuşum önce nasıl çalışmam gerektiğini araştırdım 1 ay YouTube de atanmışların nasıl çalıştığını izledim kendime bir yol çizdim. Aylık haftalık ve günlük program oluşturup konuları dağıttım. Ha yine düşündüğüm kadar hakkını veremedim çok sıkıldığım oldu. Hamile olduğumu öğrendim 3 ay kusmaktan kitap yüzü açmadım sonra sınav iptal edildi bir daha girmemiz gerekti doğuma tam 1 ay kala bir daha girdim sınava. Elhamdülillah sonunda atandım. Başından 3 sınav geçmiş biri olarak diyebilirim ki insan çalışmayı öğrenirse ve azimli olursa yapamayacağı hiiiç bir şey yok. Bir kez daha kalk ayağa kendine çalışma rutini oluştur ve 2026 sınavının hakkını ver sana güveniyoruz 🌺🤲🏻

(144 puan) tarafından

Benim de bir tane çocuğum var bu sene herhangi bir işte çalışmayıp sadece KPSS için çalışmayı düşünüyorum evimde çocuğu da anaokuluna yazdırdım beş yaşında Ama evin işlerinden kendime vakit ayıramıyorum biraz da tembelliğim var tabii Dediğiniz gibi nasıl çalıştığını bilmek önemli Bu konuda bize önerebileceğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız çok sevinirim 🙏🏻😌

(375 puan) tarafından

Evin işlerini bırakacaksınız 😅 eşinizden bu süreçte müsaade isteyin bana 1 yıl ver şu sınavın hakkından geleyim demiştim eşime. Sağolsun o da tamam dedi hafta sonu birlikte temizlik yapıyorduk yemeği buzluktan çıkardığım pratik şeylerden yapıyordum. Sabah 8.30 9 gibi başlıyordum çalışmaya. Kronometre çok önemli yoksa hemen almalısınız ne kadar çalıştığınızı görmeniz lazım. Dersleri hangi hocalardan dinlicekseniz video sayısını aylara haftalara ve günlere bölün. Mesela tarihte 80 video var. 6 ay çalışmak istiyorsunuz. 80 videoyu 6 aya dağıtın. Atıyorum ilk aya 20 video düştü. 20 videoyu 4 haftaya bölün sonra da günlük plan yapın. Mutlaka ajanda alın programlı olmayı sağlıyor. Her cumartesi tüm dersler için tekrar günü olsun ve her gün yeni videoya başlarken dün çalıştığınız kısmı hızlıca tekrar edin. En önemlisi de yanlış defteri tutmak. Çözdüğünüz testlerde yanlış yaptıklarınızı ufak notlar almanız lazım. Onları sık sık okuyunca beynine yer ediyor. Buraya ancak bu kadar detay sığdırabildim 😅

(144 puan) tarafından

Çookkkkkk teşekkür ederim yorumunuz benim için çok değerli uygulayacağım rabbim bizede nasip eder inşallah 🙏🏻😌

(375 puan) tarafından

Rica ederimmm ne demek. İinşallah hayırlı güzel atamalarınız olsuun 🤲🏻😍

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 288 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde eceanne (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 196 göst.
+3 oy
5 cevap 271 göst.