Günaydın kızlar nasılsınız dün akşam misafir çağırdım ama bu saat olmuş kalkamadım aşırı halsizim 🤦🏻♀️ Bi gaz verin kalkıp süpüreyim evii nolurrrr🤪
Günaydınnnnn ben gece 3 te uyudum yeni uyandım gidip kahve yapıcam kendime 🥰🥰🥰🥰🥰
Aslında gece de erken uyudum uykumu da iyi aldım ama kalkamıyorum gene benn de mi kahveyle ayılsam 🫣
Naptın ayıldınmı kız 😆😆
Hem de nasıl dipcik gibi oldum 😁
Ben bi kupa içiyorum allaaah tutmayın küçük enişteyi tüm evi sil süpür
Ohh miss valla yerimden kalkasım yoksa değil kupa tencereyle içsem faydası olmuyor 😁
Günaydın canım kalk kalk eninde sonunda sen süpürceksin 🤣 ben emen diş çıkaran ve gece gündüz durmayan bir bebekle uykusuzca kalktım çarşafları falan söktüm ve iş tucam bak kalk 🤣
Ay maşallah hamarat bayan en sevdiğim tembelgillerdenim bu sabah 🤷♀️
Gunaydin hayatim kalk kizzzz biran once yap bitirde rahat otur boyle otursan da rahat edemiceksin
He valla çağırdım Bi kere iptal de edemem mecbur eninde sonunda saat 1 e herşey hazır olacak ya rahat rahat kalkar yaparım ya yayılır koşa koşa yaparım son dakka 🫣
Bence simdi kos aksama kadar yat
Öyle yaptım bitti sayılır birazdan misafir de gelir otururuz akşama kadar mis
Boşver kız ölümlü dünya bugün de iş beklesin yat dinlen:)))
(Benim Max motive etme şeklim) 😀
Dünde yattım kız evin bu dağınık haline bir de misafir çağırdım hay benim kafama 🤪
Kalk kız tam sıcak basmadan başla da rahatlarsin 😁
Zorladım kendimi başlayınca gerisi geldi zaten balkon ykama kaldı sade oda çok mühim değil 💃💃
Günaydın ben balkon keyfi yapıyorum
Uzanmısım yere 2 80 oh mis
Dünde ben uazanara geçirdim tüm günü arada kalktım yemek felan yaptım sonra hop yerlere serildim bugün misafir çağırmasam gene sallardım da artık mecbur yaptım
1,492,843 soru
24,392,292 cevap
349,396 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın