0 oy
162 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,234 puan) tarafından

Daha adet günüme 2 gün var ama gebelik belirtilerine benzer bi iki şeyim var. Allah isteyene versin tabi de ya bişey varsa diye aklıma takılıyor.

Bununla ilgili zorluğu var ama çok değil, büyük olan kıskanmadı pek vs diyecek olan var mı?

6 Cevaplar

0 oy
(887 puan) tarafından

Benim tam 4 yas oldu canim 2 buçuk gibiyken hamile kaldım erken doğum yaptım oglum doğduğunda kızım 3 yaşını doldurmuş tu hastane de kuvezde kaldı oglum çok üzüldü şimdi de kıskançlık yok öyle abartılacak kadar tek zorluk hastalandiklari zaman oluyor canim

(5,234 puan) tarafından

Maşallah canım. 2 yaş sendromunu atlatmış mıydı zor oluyor çünkü.

(887 puan) tarafından

Çok fazla bisey yaşamadık canim hamileyim zaten eşimin desteğiyle atlattık çok sukur

-Reklam-
0 oy
(5,901 puan) tarafından

Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin :) Verebileceğim en samimi motivasyon bu :P

(5,234 puan) tarafından

:D Benim 2 tane var zaten. 3.aklımda yoktu 2 ideal bence. Yine de bebekleri sevdiğim için hayatım kararır diye düşünmüyorum şu an ama 3 çocukla bu kadar romantik düşünmek de çok zor olur biliyorum 😄

0 oy
(22,429 puan) tarafından

Kızım 18 aylık ben 28 haftalık hamileyim diyeceklerim bu kadar şekerim 🤣 

(5,234 puan) tarafından

Allah kolaylık versin inşallah:)

0 oy
tarafından

Zorluğu elbet var ama yine hayatım güzel tek cocuktan çok aşırı zorluk yaşamadım aralarında 16 ay var

(5,234 puan) tarafından

Maşallah arası az olan herkese nasip etsin böyle inşallah:)

0 oy
(3,460 puan) tarafından

Çocuklarımın arası 1.5 yaş. Şuan oğlum 4 kızım 2.5 yaşında. Kızım doğduktan sonraki 2 seneyi hatırlamıyorum 😂 kızım 8 aylıkken kardeşimin düğünü için ablamın evine yatılı misafirliğe gitmiştim. Eniştem halimi görüp kızım sen ne yaşıyosun demişti üzülmüştü 😂😂

(5,234 puan) tarafından

😄😄 ay güldüm ama sonrası düzene girip iyi oldu mu bari:))

(3,460 puan) tarafından

Eğer tekrar hamile kalmazsanız(benim gibi😭) 2 yaştan sonra düzene giriyor. Ama şöyle bir durum var. Bizde kıskançlık ve anlaşmazlık pek olmadı çocuklar arasında Allah'a şükür (yoksa napardım bilmiyorum 😂😂😂) o yüzden kızımda büyüyüp abisine oynarken eşlik ettikçe biraz rahatladım.

0 oy
(12,075 puan) tarafından

Kıskançlık elbet oluyor ilk zamanlar güzel geçiyor ama ikinci çocuk büyüyüp 1 yaşını geçtikten sonra kendine rakip görüyorlar oyuncaklarla daha haşır neşir olunca paylaşamamazlık oluyor. 

(5,234 puan) tarafından

Evet bi de ilki daha sıra bekleme falan bilmeyince. Hayırlısı olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 522 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 332 göst.
23 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sil bastan_ (3,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 469 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Deryaengiin (390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,627 soru

24,127,542 cevap

333,826 kullanıcı

...