Daha adet günüme 2 gün var ama gebelik belirtilerine benzer bi iki şeyim var. Allah isteyene versin tabi de ya bişey varsa diye aklıma takılıyor.
Bununla ilgili zorluğu var ama çok değil, büyük olan kıskanmadı pek vs diyecek olan var mı?
Benim tam 4 yas oldu canim 2 buçuk gibiyken hamile kaldım erken doğum yaptım oglum doğduğunda kızım 3 yaşını doldurmuş tu hastane de kuvezde kaldı oglum çok üzüldü şimdi de kıskançlık yok öyle abartılacak kadar tek zorluk hastalandiklari zaman oluyor canim
Maşallah canım. 2 yaş sendromunu atlatmış mıydı zor oluyor çünkü.
Çok fazla bisey yaşamadık canim hamileyim zaten eşimin desteğiyle atlattık çok sukur
Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin :) Verebileceğim en samimi motivasyon bu :P
:D Benim 2 tane var zaten. 3.aklımda yoktu 2 ideal bence. Yine de bebekleri sevdiğim için hayatım kararır diye düşünmüyorum şu an ama 3 çocukla bu kadar romantik düşünmek de çok zor olur biliyorum 😄
Kızım 18 aylık ben 28 haftalık hamileyim diyeceklerim bu kadar şekerim 🤣
Allah kolaylık versin inşallah:)
Zorluğu elbet var ama yine hayatım güzel tek cocuktan çok aşırı zorluk yaşamadım aralarında 16 ay var
Maşallah arası az olan herkese nasip etsin böyle inşallah:)
Çocuklarımın arası 1.5 yaş. Şuan oğlum 4 kızım 2.5 yaşında. Kızım doğduktan sonraki 2 seneyi hatırlamıyorum 😂 kızım 8 aylıkken kardeşimin düğünü için ablamın evine yatılı misafirliğe gitmiştim. Eniştem halimi görüp kızım sen ne yaşıyosun demişti üzülmüştü 😂😂
😄😄 ay güldüm ama sonrası düzene girip iyi oldu mu bari:))
Eğer tekrar hamile kalmazsanız(benim gibi😭) 2 yaştan sonra düzene giriyor. Ama şöyle bir durum var. Bizde kıskançlık ve anlaşmazlık pek olmadı çocuklar arasında Allah'a şükür (yoksa napardım bilmiyorum 😂😂😂) o yüzden kızımda büyüyüp abisine oynarken eşlik ettikçe biraz rahatladım.
Kıskançlık elbet oluyor ilk zamanlar güzel geçiyor ama ikinci çocuk büyüyüp 1 yaşını geçtikten sonra kendine rakip görüyorlar oyuncaklarla daha haşır neşir olunca paylaşamamazlık oluyor.
Evet bi de ilki daha sıra bekleme falan bilmeyince. Hayırlısı olsun inşallah
1,473,627 soru
24,127,542 cevap
333,826 kullanıcı