Kızlar ogllumun hergün bıyerı kızarıp kaşınıyor 3 gündür oğlumun odasındayım kaldırdım ındırdım resmen lavanta yagı falan aldım ıyıce temızledım gece flasla yatagını kontrol ediyorum carsafını yerlwrı falan bısey goremıyorum doktora götürdüm alercı dedı ama hergün cogalıyor ısırık gibi sankı burdan bı arkadaş ütü ile bak dedı çarşaf serıp utuledım bısey yok yanı odasını ılacladım 2 saat kapalı kaldı ılaclı sekılde 3 günde 1 nevresım degstırıyorum kıyafetini 2 kez degstrıyorum napcam artık çocuk çok kötü
Tahtakurusu da benziyo gerçekten. Tahtakurusu birbirine çok yakın ve çok fazla ısırıyor. Ben çözümünü bilmiyorum. İllet bişey
Napcaz canım ya baktım heryere ben bulamadım ama
Verdıgı ilaçlar 5 günlük kullanalım geçmezse ilaçlama yaptırırım
Yaptır en iyisi ilaçlama ve sineklik taktırmak eve
Gecen yil benim oglumdada oluyordu boyle ben ispritolu yesilin kirmizi rengi var onan surdum o gecirdi hemde kotu kokuyor artmadi daha.Bide oglum uyumadan once parfum sikardim uzerine
Canim beyaz carsafvyay altına genelde gece cikar yastik aralarına yorgan aralarına gizleniyor çok pis birsey kendin ilaçlama da evden gitmiyor çok büyük değil küçükte değil elbet gorursun..
Yalniz pireden böyle yapıyor bilgine
Görürdüm ölusune denk gelmedım hıc
Valla bilemedim
Benim eltimin aldığı koltuklardan çıkıyordu. Onlarda aynı böyleydi. Çoğu kez de ilaçlandı sabah akşam temizlik yapardı geçmedi. Koltukları çıkardı bittiler. Senin oğlanın odasında tahta türü şeyler var mı. Islak olunca da yaparlar. Nemli rutubetli
Dolabı tahta ama sıldım ıcını dısını bısey göremedim
Canım çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama travazol krem iyi gelebilir benim kızım da 1 yaşındayken bu tarz şeyler vardı bir sürü doktora götürdüm bir sürü ilaç kullandım hiçbir işe yaramadı en son travazol kremle geçirdim ama sadece yaraların üstüne doğru sür tercih edersen birde nevresimleri ve kıyafetlerini günlük değiştir günlük banyo yaptır hava da sıcak biraz.
Bugün yıne götürdüm 5 günlük ilaç verdı geçmezse dedıgınız ilacı alırım
Örümcek olabilir benim oğlanın eli balon gibi şişti arapsabunlu su ile hep köşeleri boydan aşağı sildim ilaçladım.bir sürü örümcek ve yavru çıktı. Galiba zehirliymiş mahvoldu delindi çocuğun kolu ve elinin üstü. Annem dedi sarımsağı döv havanda oduğu gibi bezle üzerine sar. Çok şükür o söndürdü.bahsettiğim şey elinin üstünü ısırmış ama eli arı sokmuş gibi şişti yediği yerde dokuyu öldürüyormuş yanık gibi oluyordu
Canım bende dün lavanta yagı ile heryerı çektim yatak altı baza altı yanı aklına gelecek her yer ama hıc bısey çıkmadı bugün yıne bakacam
Migrosta bir ilaç var kokusuz ondan sıktık banyoya görünürde yoktu bir gün sonra baktım yer örümcek ölüsü birkaç değişik böcek dolu. Lavanta yağı ile olacak iş değil çünkü lavanta yağı büyük ihtimalle orjinal değil ayçiçek v.b ile seyreltilmiş ben de denedim ama bi işe yaramadı
Sıktıginiz ilacın markası adı ne
Kızlar düzeltme yapıyorum eşim şok marketten almış ismi Raid Max. Sprey şişenin ucunda ekstra bir çubuk gibi bişey var çok iyi püskürtüyor
Tamam canm bende alıp deneyecegım Oğlumun odasında
1,468,850 soru
24,064,975 cevap
330,318 kullanıcı