0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler boş gebelik yaşıyorum doktor pazartesi günü acilde nöbetçiyim gel son kes kontrol ederiz durum aynıysa yani boş gebelik devam ediyorsa önce ilaçla yumuşatır ardından kürtaj yaparız dedi bu konuda bilgim sıfır süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından

En İyi Cevap

Birde yanıma ne almam gerekiyor 

-Reklam-
0 oy
(11,557 puan) tarafından

Bende geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum canlı canlı kürtaj yaptı. Ne uyusturdu ne birşey kürtaj esnasında gelip bacağıma bir ağrı kesici yaptı hemşire 2 ay zor yürüdüm orası taş oldu.

Devlet hastanesinde oldum siz uyusturmasini isteyin 

(872 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım geçmiş olsun 

(872 puan) tarafından

Öncesinde ilaç vermediler mi rahim ağzının genişlemesi için 

(11,557 puan) tarafından

Hayır ilaç vermediler direk işleme basladi

0 oy
(11 puan) tarafından

Bende 2 ay önce kürtaj oldum özel hastanede narkoz verdiler işlem öncesi uyandığımda herşey bitmişti . Kürtajdan sonra hafif ağrılarım oldu bir kaç güne geçti. Sen de hastaneye çok bir şey almana gerek yok temiz çamaşır ve hasta bezi alsan yeterli 

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Muhakkak ki uyuşturmalarını iste o yumuşatması için rahimin açılması için verdikleri ilaç kürtajı daha kolaylaştırıyor aynısını ben ne yaşadım çünkü ama bana narkoz vermişlerdi ve ben uyandım her şey bitmişti yanına bir şey almana gerek yok sadece hasta bezi temiz iç çamaşırı alsan yeter zaten kalmıyorsun hmn   çıkarıyorlar birkaç saat sonra

0 oy
(3,199 puan) tarafından

Ben birşey almadım uyuttular uyandım odaya aldılar giyindim eve geldim

0 oy
(1,534 puan) tarafından

Ben 3 kere kürtaj oldum ikisini özeldeydi aç gittim sadece bayılttılar 10 dk sonra uyandım hiçbişy hatırlamıyorum bile ağrı kesici yaptılar ardından toparladım kendimi hemen 3.yü araştırma Hastanesi'nde yaptım alttan ilaç verdiler 2. İlaçta doğum yaptım canlı bu şekilde kürtaja aldılar çok zordu benim için  sadece bacaktan iğneyle uyuşturdular ama herşeyi hissettim ve kötü davrandılar bana bayıltın dedim korkuyorum öncekileri beyılttılar diye ozmn git orda yaptır dediler bidaha oraya gitmem mecbur olmasam yine gitmezdim araştırılması gerekiyordu bebeğin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 241 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap42 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 632 göst.
+1 oy
11 cevap 528 göst.

Kategoriler

1,473,160 soru