0 oy
176 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8 puan) tarafından

Artı Med testiyle yapıldı.. hem geri çekilme hemde prezervatif ile korundum buna rağmen hamilelik nasl olur .. test mi yanlıştır acaba 

image

4 Cevaplar

0 oy
(4 puan) tarafından

böyle bir durumda hamilelik söz konusu değil. testin yanlış çıkma ihtimali var tabi hastaneden ya da sağlık ocağından yapılna kan testi kesin sonuçtur.

(1,009 puan) tarafından

Neye dayanarak söz konusu değil diyorsunuz tam olarak? 

(8 puan) tarafından

Doktor dedi bu pozitif olnuyor.kan verdim başka testte aldım negatif çıktı zaten

(8 puan) tarafından

Doğru söylüyor başka test yaptım negatif çıktı 

(4 puan) tarafından

Tecrübelerime dayanarak

(8 puan) tarafından

Az önce testi çöpe atayım dedim bı çizgi çıkmış ama 2 saat geçti aradan doğru mudur acaba 

(8 puan) tarafından

Merhaba kan sonucu az önce çıkmis baktım değer 2 yazıyor referans aralığı 0.5 yaziyri

-Reklam-
0 oy
(5,834 puan) tarafından

En iyisi kan testi vermek cunku prezervatife de cok guven olmuyo. Bi kac ay once kaza yasadim. Cok sukur farkettik ve onlemimi aldim ben hemen. Siz bi kan verin.

(8 puan) tarafından

Bugün kan verdim başka testte aldım negatif çıktı 

0 oy
(90 puan) tarafından

Canım artimed benim pjikolojimi bozan bir test benim iki testi mi pozitif çıkardı hiç istemiyordum başka test aldım negatif çıktı sonra kan verdim negatif çıktı istersen test markasını değiştir değiştir yada kan ver

(8 puan) tarafından

Albi testi aldım yaptım cikmadi 2 saat sonra baktım bi çizgi vardı doğru müdür acaba

(90 puan) tarafından

Hiç sanmıyorum canım 5 dk sonra çıkan sonuçlar genellikle geçersiz sayılır söyle anlatıyım artimed ile 2 testim pozitif çıktı marka değiştirdim negatifti dayanamadım başka test yaptım onda da çok sonra ikinci çizgi çıktı kanda negatif çıktı sonra adet oldum adete yakın zamanda ikinci çizgi de sonradan çıkabiliyormuş

(8 puan) tarafından

Bende geçen sefer arti Med yapmistim silik çıkmıştı sabhta albi aldım 2 saat sonra çizgi gördüm sasirdim

0 oy
(5,760 puan) tarafından

Ben de böyle bir test kurbanı olacaktım. Kıpkırmızı çift çizgi çıktı ama hamile olmam için Meryem Ana olmam lazımdı :)))

(8 puan) tarafından

Bende albi markasi aldım sabh yaptım negatifti ara ara kontrol ettim negatifti ama 2 saat sonra baktığım da çizgi vardı doğru mudur acaba

(5,760 puan) tarafından

2 saat sonra çıkan çizgi geçersiz canım. İlk 5 dakikada çıkması lazım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 348 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
0 oy
7 cevap 206 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy