+1 oy
337 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,687 puan) tarafından

Akşam namazdan sonra bı komşum var cami hocasinin eşi neyse geldi çay koydum hamur kızartması vardı onu koydum önüne oturduk iki saate yakın oğluma geçmiş olsuna gelmişti giderken abla kusura bakma valla elimde ne varsa ikram etmeye çalıştım dedim kadın kızım senin guler yuzun yeter dedi ben evimdede yer içerim dedi çok duygulandım onu yolculadiktan sonra .

Bencede yani insanlar herşey başımıza gelir diye düşünmeli kimseyi kinamamali yada kücümsememeli.yani çok zengin birine gitsen yüzü 5 karış önüme ne geldiğine bakmamki haksizmiyim🤦böyle dusundurdu beni

10 Cevaplar

+3 oy
(1,493 puan) tarafından

Etrafa baktım da beş kişi oturuyorlar aynı sofrada gırgır şamata, her şeyi de konuşuyorlar ertesi gün aynı masadakiler birbirinin arkasından ya yaka silkiyor ya sırrını açıyor, o sofrada konuşulanlar sokakta. Çok yakınımda bir abla örneği var ve gerçekten çok üzücü ama memnunlar da hallerinden. Şahsen böyle ilişkiler yaşayacağıma herkesin sır küpü olup iyi zamanında çağırmasalar da kötü zamanlarında kapımı açtığım için kendimi iyi hissediyorum. 

(1,687 puan) tarafından

Çok doğru 

-Reklam-
+1 oy
(215 puan) tarafından

Aynen haklısın tabi ki güler yüz hoş sohbet muhabbet yetiyor ki ben bir yere gitsem yemek içmek için gitmem orda güzel vakit geçirsem yeter sohbet muhabbet güler yüz olsun yeter 

(1,687 puan) tarafından

☺️sanki içim rahatladı saol

+1 oy
(847 puan) tarafından

Güler yüz en önemlisi tabi. Kaldı ki hamur kızartması çay vermişsin. İkramsız yollamamışsın

(1,687 puan) tarafından

Öyle ama insan mahcup hissediyo 

+1 oy
(1,845 puan) tarafından

Bu konuyla ilgili Perşembe günü bı konu oldu. Gaziantepden misafirim geldi İstanbul'a uğrayıp bana geldiler senelerdir sağolsun hep uğrarlar giderken.bana diyor ki Güler yüzün için geliyorum sohbetin için geliyorum diye hazırlık bile yapmasan olur diyor l. İzmit'te bı arkadaş daha var ona hiç gitmek istemiyorum suratsız ilgisiz muhabbet etmez çok sıkılıyorum orda bu sefer hiç uğramadık bile diyor. Bu bana Yeter artar bile sevilmek insanları hoşnut etmek kadar güzel bi sey yok 

(1,687 puan) tarafından

Evet öyleymiş abla dedi kızım kendini mahcup hissetme ben evimdede herşeyi yerim senin guler yuzun önemli zaten normaldede Güler yüzlü konuşurum insanlarla öyle tepeden bakma hiç yoktur bizde 

(1,845 puan) tarafından

Ne güzel sana. Her zaman sen kazanırsın emin ol bu benliğini asla kaybetme 

(1,687 puan) tarafından

☺️🌹

+1 oy
(3,502 puan) tarafından

Valla bekarken aynı dediğin gibi bir olay yaşadım. Annem Ankara'daki akrabalarını ziyaret etmek istedi. Ben ve kızkardeşimi yanına aldı. Kuzenlerine falan gittik birer gün kaldık. İlk gittiğimiz yerde oğlu yeni boşanmış üzgünlerdi. Orda bi hastalandım. Ordan hasta hasta başka bir kocası vefat etmiş kuzenine geçtik. Evlerinde ne varsa önümüze serdiler. Hayatım boyunca babamın evinde bile o kadar rahat etmemişimdir. Ben hastalanınca güzelce yatırdılar yanıma kağıt havlu koydular bir rulo. Atom çayı yaptılar. Allah ne sıkıntıları varsa geçirsin. Beni iyileştirene kadar ellerinden geleni yaptılar.  Sonra durumu bayağı iyi olan bir teyzenin evine gittik. Resmen diken üstünde hissettim. Sonbahar mevsimiydi hava serindi. Üstümüze bir şey vermedi. Üşüdük. Hiç ilgilenmedi. Halbuki o teyze bize sık sık ziyarete gelir ve bizde çok güzel ağırlanırdı. 

(1,687 puan) tarafından
+1

Yani güzel yüz maddiyat istemiyor normalde evimde hep biseyler yapmaya alistihim için biraz utandım ama abla öyle diyince içimden sevindim valla🤗

+1 oy
tarafından

Çok haklısın canım 

Ben tatlı dile güler yüze giderim 

Para pul elinin kiri yıkarsın sabunla gecer temizlenir 

Maddiyattan Çok manevi huzur mutluluk istiyorum.

(1,687 puan) tarafından

Demekki gerçekten öyleymiş 

+1 oy
(3,265 puan) tarafından

Ne güzel söylemiş bende misafirliğe gittiğimde güler yüz olsun sohbet edelim gülelim eğlenelim yeter 1 bardak su içsem bile yeter hiç birşey aramam 

(1,687 puan) tarafından

Ne guzel

+1 oy
(304 puan) tarafından

Kız gittiğim evin parasından banane güler yüz insanlık olmadıktan sonra 

(1,687 puan) tarafından

😊

+1 oy
(22,860 puan) tarafından

Tabii ki hoş sohbet muhabbet Güleryüz. Bişey yiyip içmeye gitmeyiz ki kimsenin evine. Sohbete muhabbete gidilir. 

(1,687 puan) tarafından

Tabiki öyle evime gecmis olsuna geldi bana böyle söyledi o yüzden yazdım bende 

Yoksa bı kuru ceviz olsun içi boş olsun demişler 

+1 oy
(3,096 puan) tarafından

Niye mahcup olsum ki bence gayet yeterli 

(1,687 puan) tarafından

Burdakiler ikram biraz önem veriyo duyduğum ondan öyle düşündüm ama abla çok güzel konuşunca rahat ettim 🤗

(3,096 puan) tarafından

Bende az ikram yapıyorum sunum filanda yapmıyorum önemli olan hos muhabbet 

İlgili sorular

+9 oy
27 cevap 1,065 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 333 göst.
0 oy