0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Annemle kardeşim geldiler dünden 

İşte şu kafeye gittik işte sunu aldik bunu aldık sunu yaptık 

Şu kadar para harcadık tamam diyorum iyi etmişsiniz anlamıyor tamam diyorum daha devam ediyor işte ağ arabanın bagaj almadi doldu taştı hani elhamdülillah eşim iş arıyor bulacak eminim buna ama neden ben zor zamanımda sürekli maddiyat konuşuyorlar böyle yapıyorlar anlam.veremedik işte cüzdan almışlar tanesi 500 TL güzelmi diye sordular 

Pahalı çok pahalı bende dedimki bin TLye şimdi bir yağ bir şeker anlamıyon dedim gayette uygun dedim zaten el kadar bişey güle güle kullanın dedim benim tarzım değil dedim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnsan bu günlerde belli oluyor dostu düşmanı işte 

-Reklam-
0 oy
(516 puan) tarafından

Benimde aklıma ne geldi sen böyle söyleyince bir örnek vereceğim biz küçüktük babam yeni batmıştı annanem teyzemlerin ikisini çocukları ile birlikte döner yemeğe götürdü sonrasında bizi arayıp niye evde oturuyonuz döner falan yesenize dedi o sıra ekmek alacak para yoktu bir kaç ay sonra toparlandık ama o sıra kötüydü ve ölsem unutmam 

tarafından

İnsanlar çok acımasız 

tarafından

Benim durumum gayet iyiydi. Vardı elhamdülillah yine var eşim bazı sebeplerden dolayi işi bıraktı sağlık sorunları izin yüzünden ve gayet mutluyum çünkü kimsenin kahrını çekmesine gerek yoktu 

Ama işte onlar böyle yaptığı için üzülüyorum haliyle eşime en büyük desteği benim.olmam lazım ve bu durum canımı sıkıyor eşimde fark ediyor ne zaman gelseler seni üzüyor kar diyor 

(516 puan) tarafından

Bizde aşırı iyiydik birsürü dükkanlarımız vardı çeşit çeşit arabalarımız vardı hepsi uçtu gitti babam yüzünden oldu tabiki sonra ben çalışmaya başladım 2-3 yıl sonra toparlandık ben okulu bitirene kadar sefilik çektik ama zenginken o yemeğe götürdüğümüz aylık erzak aldığımız insanlar biz batınca bize hava atmaya başladı bilemiyorum hayat çok değişik bugün var yarın yok işte benimle kalkınan ailemde ben hastalanıncs bana sahip çıkmadı ben doğum yaptım doğru düzgün ilgi sevgi görmedim hastalandım yine görmedim mesafe her zaman iyidir 

tarafından

Allah bi kapıyı kapatıyor başka kapı açıyor hep hayırlısını iste .

tarafından

Haklısın canım 

0 oy
(23,266 puan) tarafından

Evliliğimin ilk yılı geldi aklıma düğün ev araba borcu resmen bitikdik kimsede kuruş destek olmadı eşimle çıktık o kötü günlerden sonra da bebek oldu bu seferde araba kaza yaptı gitti 600 binlik araba yine kötü günler bizi bekliyordu çok şükür hepsi geçti Allah'ın izniyle darlık geçer de insanların yanında olmayıp saçma sapan şeyler söylemesi sende bıraktığı izler geçmiyor 

tarafından

Haklısın canım geçmiyor 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 481 göst.
+4 oy
15 cevap 480 göst.
0 oy
3 cevap 333 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.

Kategoriler