0 oy
181 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,788 puan) tarafından

Oğlum grip olmuş bir yaşında ne iyi gelir ya Upload failed: [object Object]

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bir yaşında çorba yiyebilir et suyuna yada tavuk güzel bir çorba yap suyuna sebzesini de köy soğan sarimsak havuç bol bol limon çok içir şifa olsun canım ben çocuklar hasta olunca hep et suyu yaparım 

(1,788 puan) tarafından

Tamam canım çok teşekkür ederim 

tarafından

Rica edeirm canım geçmiş olsun bide Ihlamur verebilrsin 

-Reklam-
0 oy
(9,860 puan) tarafından

Hayatımın en hızlı gününü yaşadım bugün 

Sabah annemler geldi kahvaltı vs onları gezmeye çıkardık geldik kızımın doğum gününü kutladık akşam yemeği yaptım annemler yedi uğurladım mutfak borumdan su sızmış odayı bastı onu temizledim şimdide düğünden dönüyorum 😅😅

image

(5,235 puan) tarafından

Asko ne yemek yaptin 

(9,860 puan) tarafından

Türlü 

Pilav 

Ayranaşı 

Humus 

Köz patlıcan salatası 

(9,860 puan) tarafından

Pertim çıktı valla kuşum eve bi varıp koca bardak kahve içmemm lazım 

(5,235 puan) tarafından

Iste gonulden kahve sever boyle olunur kiz saat 11 uyumucan heralde 🤭 ellerine saglik askim 

(9,860 puan) tarafından

Ben her türlü uyurum kahve etkilemez hele bu yorgunlukla ,😅

(5,235 puan) tarafından

Banada viz geliyo tiris gidiyo gerci vucud alismis kaine bi de yorgunsun bebek gibi uyursun insaAllah bu gece yerini begenirsin 

(216 puan) tarafından

Bu dediklerini ben bir günde yaşasam psikolojim alt üst olur evi su basması misafir gelmesi doğum günü of

(9,860 puan) tarafından

Adaşım çok daha zorlularını atlatınca psikolojim bunlara kahkaha atıyor inan yapılır hallolur diye karşılıyorum artık 😅 dinlendik bitti kahvaltıya gidiyoruz 🤣

0 oy
(5,235 puan) tarafından

Gecmis olsun canim herseyi de yer bitki cayi yapabilirsin mesrla c vitaminiyle destekle bagisikligini kemik sulu tavuk sulu sarimsakli soganli bi corba cok iyi gelir 

Bende napiyim aman koca ise gitti oglan uyudu isim gucumde yok namaz kilmam lazim ama kalkamiyorum 

0 oy
(216 puan) tarafından

benim oğlan da hasta sabah kalktım yıkadım bir şey yemedi simit isdedi gidip simit aldım yarısını yedi ilaç icirdim işlere giriştim kapının dışını temizledim yastık yatak kılıfları yıkadım iki makina çamaşır astım eve süpürge çektim tuvalet banyo yıkadım kaynanama geçtim orda mangal yedik sofrayı kur kaldır bulaşık yıkadım onlarda bir süpürge çektim eve geldik yatakları açtım yatağa geçtim yatacam artık 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,132 soru

24,120,716 cevap

333,454 kullanıcı

...