Selamünaleyküm kızlar
2. Gebelikte nezmn bebegınız hararekıtını hissettiniz
16 hafta 2 gunluk hamileyim henüz hissetmedim erken mi acba kızımda nezmn hıssettımi hatırlamıyorum
Kızlar neredesiniz
İlkinde 19 ikincide 17.. aslında 17den erken ama emin deyildim bebekmiydi deyilmiydi 17de emin oldum
Gaz da olbılıt dıyırla cnm Bn oyuzden bilemiyorum:)
20 haftalık ikinci gebelik. Tık yok
Plasenta ön duvardaysa, bebeğin yüzü omurgaya bakıyoorsa gec hiss edilir
Gec hissederdim de vamiş cnm korkma ınsallah en yakın zamanda hıssedrsn
İlkinde 18 haftasında hissetdim 2 cide 12 haftasından bebeyin karnımda kasılmalarını hiss ederdim hareketlerinide 17 haftalıkken hiss etdim
Bnm de bsy kalmamış ozmn ınsallah saglık la gelsin cnm;)
linkini 20. Haftada ikincisini18de hissettim
Masallah cnm sagıkla buyusunler
İlk çocuğumda 22.haftada hissettim tam 22 ye girdik tekmeler başladı ☺️ şuan ki gebelikte 14.haftadan itibaren hissediyorum ilkte geç ikinci de erken hissedersin derdi annem öyle oldu gercekten
Masallah cnm Bn henüz hissetmedim ;)
Benim iç karnımdan dolayı heralde mesela tekmeler dışardan çok net görülürdü 2 çocukta da ablam bende hiç öyle olmaz derdi ben hissederim dışardan görünmez diyordu eşim elini koyuyor karnıma o bile tikirtiyi pitirtiyi hissediyor bu his çok güzel Rabbim herkese nasip etsin ❤️
Amin cnm evet gebeliğin en guzl yanlarında bıtanesı bu 😉
Ilkinde 19 haftlkkn
Ikinci de 17 de
Masallah cnm bsy kalmamış henz bnm ozmn:)
Ewt canm bikac haftaya net hissedrsn
20 den sonra hissettim diye hatırlıyorum
Degısıyır demk 😉
İlkini hiç hatırlamıyorum hiç hareket etmezdi öyle, ikinci 19 civarı başladı. Ara ara hissediyorum her gün değil
Masallah cnm sağlıkla kavuşursun inşallah;)
Aleykümselam,
16 haftada saniyelik dalgalanma gibi hissettim birkac kez. Ama su an 2 gündür hissetmiyorum mesela. 17 18 den sonra hissederiz diye düşünüyorum
Evet cnm ozmn daha net olır inşallah;)
1,475,080 soru
24,149,005 cevap
334,818 kullanıcı