0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (9,710 puan) tarafından

Kızlar letgodan hiç alisveris yapmadım ilk defa yapicam güvenilir mi nelere dikkat etmem lazım 

6 Cevaplar

+1 oy
(466 puan) tarafından

Kargoyla hiç göndermedim ve almadım açıkçası almayı düşünmüyorum çünkü aşırı aşırı yüksek kargo fiyatı çıkarıyor.  Kendi sehrimde hep elden teslimat yaptım evden teslim ederken eşimin evde olduğu saatleri seçtim ya da yanımdaki marketin önünde buluşma ayarladım öyle teslim ettim. Eğer bir yere gidip almam gerekiyorsa da eşimle gidip aldım o yüzden sorun yaşamadım hiç.  

-Reklam-
0 oy
(4,591 puan) tarafından

kargo ile ürün almadım. kendi şehrimden olan ürünlerden aldım. satıcı adres versi gittim gördüm beğendim öyle aldım

(9,710 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım acaba dolap ve gardrops gibi güvenilir mi merak ediyorum açıkçası 

0 oy
(9,710 puan) tarafından

Hiç alışveriş yapan olmadı mı kızlar biri cevap verin lütfen 

0 oy
(318 puan) tarafından

Kendi şehrinden görerek alırsan güvenli canım hiç şehir dışından almadım ben hep gidip bakarak yüz yüze alışveriş yaptik

0 oy
(6,166 puan) tarafından

Biz yapıyoruz hem satıyoruz hem alıyoruz ama elden hep. Hiç sorun yaşamadık

0 oy
(4,955 puan) tarafından

Kiz naptin kan verdin mi 

(9,710 puan) tarafından

Vermedim direk ultrasona girdim canım hamileyim :)💕

(4,955 puan) tarafından

Amaaaannnn masaAllah SubhanAllah Rabbim hayirli evlat etsin kardesim cok sevindim nasil gidiyo peki hersey yolunda mi sen nasilsin bebek nasil 

(9,710 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 💕  iyi gidiyor elhamdülillah tabi bulantı , halsizlik felan var  kalp atışı için gidicektim randevu bakıyorum haftası küçüktü duyulmadı 

(4,955 puan) tarafından

Anladim kusum olur o kadarlik artik yapacak bisey yok Rabbim hayirli evlat versin bacisi 🤗

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.
+1 oy
2 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,470,180 soru

24,082,904 cevap