0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Herkese merhaba cuma günü 2.sezaryanımı oldum bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür darısı bekleyenlerin başına birşey sormak istiyorum çocuk doktoruna kontrole gideceğiz zaten ama bu bebeğim gözlerini açmıyor acsada anlık kapatıyor normallmi acaba endişelenmelimiyim ilk bebeğim açardı hep

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Göz bebekleri görünüyor mu ? Gözlerini açtığında ne renk ? Oğlumda göz tansiyonun var o nedenle soruyorum 

-Reklam-
0 oy
(5,901 puan) tarafından

Eger sarilik yukselmisse surekli uyku durumunda olabiliyolar. Onun haricinde gozlerinde anormallik varsa doktora danisin mutlaka.

0 oy
(514 puan) tarafından

Bazı bebekler açmaya biliyor

0 oy
(2,127 puan) tarafından

Kendisini hala anne karnında hissediyor büyük ihtimalle 🫠 benim oğlum da az sarılık vardı. 1 ay boyunca hep emer uyurdu kayinvalidem yaşamayacak herhalde demişti hiç unutmuyorum o sözünü doktora götürdüm normal anne karnında zannediyor kendini şuan dünyaya adapte olamamış demişti.  Korkma bir şey olmaz ama sarılık da varsa ondan da olabilir.  O yüzden ne olur ne olmaz götürün 

(11 puan) tarafından

Yeni çıktık ama hastaneden dün ilk kontrolleri yapıldı sarılık olsaydı söylemezmiydiler sonuçta  kontrolleri yapılıyor

0 oy
(482 puan) tarafından

Benim kızım 40+4de doğdu.. doğduğunda gözleri açıkdı eltimin oğlu 38 haftalık doğdu o gözlerini açamadı uzun süre bence sebebi bu erken alınması..

(11 puan) tarafından

Evet olabilir dediğiniz gibi lk oğlum 40 haftalıktı bu 38 haftalık alındı 

0 oy
(541 puan) tarafından

Gözbebeği yani renkli kısım değil de onun içindeki siyahlık büyük mü küçük mü? Açtığında dikkatli bakın

(11 puan) tarafından

Neden acabaa

(541 puan) tarafından

Küçükse sorun yoktur büyükse ve ışığa tepki olarak küçülmüyorsa doktora danışın mutlaka

0 oy
(22,768 puan) tarafından

Sarılık olabilir mi benim kızda sürekli uyurdu topuk kaninda bile uyudu o derece sarılığı çok yüksek değildi ama bebek ufak prematüreydi çok korkardım zorla uyandırmaya çalışırdım 

0 oy
(209 puan) tarafından

Normal bende kırkım çıkana kadar hep uyurmuşum benim kızım bana hiç çekmemiş beni hiç uyutmadı. Sarılık olsa ten renginden bile anlayabiliyorsun teni sararıyor bebeğin öyle bir şey olsa kilo alımından teninden muamede doktor fark ederdi ama bebek sonuçta yinede temkinli olmak gerek doktoru ihmal etmemek gerek 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aylin7 (145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 192 göst.
+4 oy
9 cevap 295 göst.
20 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,331 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,473,922 soru

24,131,736 cevap

334,072 kullanıcı

...