0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Okdr özeniyorum ki ne yaptıysam yok olmadiki böyle paril paril bardaklar istiyorum ya bütün tabletleri denedim bulaşık makine bosch

7 Cevaplar

0 oy
(1,843 puan) tarafından

Limon tuzu parlatıcı ikilisi yaptım yok bulasik deterjanı sirke karbonat bı seyler yaptım yine de fayda etmedi bardakların kalitesinden sanırım iyi sonuç alan var ama kötü bardaksa hiç bı şey geçirmiyor 

(9,082 puan) tarafından

aynen bende her hakti denedim bi gelisme olmuo. kirmaktan baska cozum yok:) kirii yenisini almak gerek😂

(1,843 puan) tarafından

Temizliğe başladım mutfakta öyle buğulu bardak kase ne varsa atacam çöp 3 bardak 100 TL oldu al değişik degiisk kullan aman bizle mı yasayacak 

-Reklam-
0 oy
(19,557 puan) tarafından

Bardaklar Paşabahçe lav değilse çöp gibi oluyor aşko makineyle alakalı değil jelleri akıyor ablamın hep markasizdi hepsi kötü oldu ben hep bilindik markalar almaya çalıştım 4 yıl oldu pırıl pırıl 

(1,843 puan) tarafından

Kesinlikle öyle marka yoksa kötü oluyor belli bi zaman SONRA hiçbir şeyde temizlemiyor at çöpe gitsin 

0 oy
(4,855 puan) tarafından

Bardak önemli kaliteli olmalı. Eğer makineden dolayı oluyorsa kaynar suya limon tuzu at bol bol bardakları koy içinde beklesin ozamn parlar

0 oy
(23,407 puan) tarafından

Karbonatla yıka canım mis gbi oluypr

0 oy
(17,103 puan) tarafından

Benimkilerdeki dalgalanmalar ve dumanlı görüntü bingo ve sparx ile kayboldu. Şimdi ışıl ışıl bardaklarim. 

0 oy
(3,730 puan) tarafından

Kalitesiz deterjan yüzünden oluyor, uğraşmışsın zaten gidecek olsa giderdi artık onlar çöp canım

0 oy
(3,101 puan) tarafından

Valla marka demişler ama ben marka aldimda ne oldu bir tuzu koyunca akacağını kapatmamisim bardaklar buğulanır sonra kendine gelmedi bende açıkçası hepsini attım yeni aldim 😁 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
+1 oy
3 cevap 107 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,076 soru

24,067,488 cevap

330,455 kullanıcı

...