0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,581 puan) tarafından

Mamayla birlikte mama mikroya atılmazmis ben bilmiyordum kaynamış soğumuş suyu mamayla mikroya atıyordum sorun olur mu bebeğime bir zararı dokunur mu 

5 Cevaplar

+5 oy
(3,046 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sen bu çocuğu zehirlersinn yakında ben sana diyeyeim kiz mama mama onu yapmak 2 dakikanı alir

(1,581 puan) tarafından

Kız ben ne bilem daha zehirlenmedi üzüldüm valla o 4 oyu verene de gerçekten herkes çocuk dogurmadan önce oyuncak bebekle eğitim almıyor ya da çevremde benle beraber yaşayan annem çocuk büyütmüş bilen biri yok sürekli bende bildiğim kadarıyla veriyorum annesiyim ben onu zehirlemek ister miyim bilmiyordum öğreniyorum daha anne olali 2 ay oldu bir ayda sütümü içiyordu bide egzamadan dolayı canı yandjgi için cok zorladı beni bir saat bile uyumuyordubizde bilmiyorduk doktora gidene kadar bir doktor kolik dedi arastiramiyordum da 

-Reklam-
+1 oy
(1,493 puan) tarafından

Mama ısıtılmaz taze içer içmediği gider. 

(1,581 puan) tarafından

Annem işitiyor bir şey olmaz diyor vslla

(1,493 puan) tarafından

Gecenki postunuzda kaç kişi söylemişti ısıtılmadığını, bunları söyleyen kişilere de doktoru veya eczacısı veya hemşiresi, aldığı kişi söyler bunu yada içeriğinde yazar, nasıl tüketileceği. Sizin çocuğunuz iyisini siz bilirsiniz. 

(1,581 puan) tarafından

Ay tekrar mi attım kız uykusuzluktan farkında değilim valla beynim Durmuş 

+1 oy
(4,207 puan) tarafından

Kaynamış soğumuş derken bebegin icebilecegi kadar soğumuş demek istiyorlar. Mamayla birlikte degil de sadece suyu ısıt ya da bebek suyu kullanıp sadece onu isitabilirsin sonra mamayi kat

0 oy
(9,081 puan) tarafından

kaynamis ilimis suyla mama yapilir sonra bebek ictigi kadarini icer . icmesse  kalani atilir. tekrar isitilmaz tekrar icilmez diye biliyorum ben. .ziyan ilacaksada olsun yani 

kaynamis suyu termosa koy aksama kadar yeter sana termosta hazir kaynamis ilimis su bulundur tum gun mama yaoma kivaminda suyun hazir olur. 500 ml termos yeter  su

(1,581 puan) tarafından

Ben bilmiyordum ya biri bana kaynamış soğumuş su dedi 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Kaynamis sogumus suyu neden tekrar isitma geregi duyuyosun ki ne kadar soguk olursa olsun fark etmez zaten oda sicakligindaki su idealdir 

(1,581 puan) tarafından

Hayır kaynamış soğumuş olacak dedi birisi bana bende soğuyunca istiyorum 

(4,832 puan) tarafından
+1

Tamam kaynamis sogumus olsun buz gibi degil ya yapabilirsin tekrar isitmana gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Manolyam (3,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
3 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Djdjdhshsu (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.

Kategoriler

1,468,388 soru

24,057,611 cevap

329,985 kullanıcı

...