0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar merhaba bebeğim dün oyuncak arabanın tekerini yutmuş içinde metalde var dünden beri kusuyo ishal çıkarmaya çalışıyor zorlanıyor başına gelen varmı cvp verin lütfen sabah acile götürdük film çektik öyle öğrendik doktor iki güne cikmazsa operasyonla alırız dedi yapmalıyım çok sterliyim

8 Cevaplar

0 oy
(2,364 puan) tarafından

Bence başka bir hastahaneye gidin.

(1 puan) tarafından

İki güne cikmazsa gidicem 

-Reklam-
0 oy
(1,788 puan) tarafından

Büyük bı parca mıydi gerçi büyük olsa yutamazdi tuvaletinden de çıkar aslında ama küçükse. Benim kız 2 yaşındayken kulaklığın lastiğini yutmustu plastikti sırf 2-3 sonra çıkmıştı tuvaletinden serçe parmagimin ilk bogumu kadardı mesela büyüklüğü 

(1 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumunuz için bizim bı tık dHa büyük inşallah çıkar 

(1,788 puan) tarafından

Çıkar büyük ihtimalle. Bende bekledim resmen çıksın diye büyük tuvaletini yapsın diye dua eder olmuştum 

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Baska hastaneye götürün 

(1 puan) tarafından

İki güne cikmazsa götürücem.insalah çıkar 

0 oy
(13,437 puan) tarafından

Benim oğlum misket yuttu. 2 gün takip ettim ki 4 yaşındaydı lazımlıga yaptırdım karıştırdım Allahım. Allahtan 2 güne çıktı. Ne dedi doktor takip et demediler mi. Oğlumun öğretmeni dediki özel çocuklara öğretmenlik yapıyormuş kocaman parmak kadar kalın çivi yutmuştu ama onu bile sıkıntısız çıkardı dedi

(1 puan) tarafından

Dedi kakasını kontrol edin dedi benim oğlum bir buçuk yaşında zorlaniyo su kapağıı büyüklüğünde aklım almıyor nasıl yuttu

(13,437 puan) tarafından

Göründü mü filmde

(1 puan) tarafından

Evet göründü

(13,437 puan) tarafından

İnşallah çıkar canım ya sıvı besle yumuşasın kakası makarna pilav ekmek falan yedirme. Çorba bol su falan takip et sürekli. Lavmanda yap

(1 puan) tarafından

Zaten hiç bişey yemiyor sadece su iciyo ve beni emiyo

0 oy
(105 puan) tarafından

Bolca su icmesi lazım.lavman falan önerdi mi doktor acaba 

(1 puan) tarafından

Hayır Önrrmedi ama gittiğimde onu dicem

0 oy
(914 puan) tarafından

Lifli gıda tüketsin su tüketsin bağırsakları çalışsın ve kabız gibi kuru olmasın. Doktor demiş zaten takip edin diye. Büyük abdest kontrolü yapın ama bence kusma devam ederse başka bi hastaneye götürün 

(1 puan) tarafından

Devam etmiyor çok şükür 

0 oy
(562 puan) tarafından

Korkma tekerlek yumuşak lastiği metalin zarar vermesini önlüyor önemli olan batması delmemesi kalın bağırsak zaten kalınca dev gibi kakalar çıkıyor benim oğlum bir keresinde bir kaka yaptı dev gibi büyük insan öyle yapmaz o bile ciktiysa seninkinin her türlü sorunsuz çıkar hiç korkmq yani

(1 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için 

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Acile gittiysen eğer doktor bunu takip edin demiştir size çıkıp çıkmadığına dair benim oğlum da para yutmuştu tuvaletini takip ettim 2-3 gün içerisinde çıktı ama böyle hiç ishal kusma öyle bir şey olmadı çocuğu strese sokmayın çıktımı çıkmadı mı diye birazcık kendi haline bırakın eğer düzelmiyorsa ya da çocuğun durumu gerçekten kötüye gidiyorsa tekrar bir doktora gidin başka doktora gidin başka acile gidin artık ne gerekiyorsa çok da beklemenizi tavsiye etmiyorum ama dedikleri gibi eğer kendi başına çıkmıyorsa müdahale edip kendileri çıkarıyorlar Bir de yuttuğu tekerin nerede olduğu önemli bağırsak bölümüne inmiş mi yani orada mıymış o önemli zaten oradaysa bu çocuk çıkarır onu ama çocuğu strese sokmayın çıkar oğlum hadi oğlum hadi gidelim oğlum hadi tuvaletini yap oğlum bu sürekli bu baskı olduğu zaman çocuklar gitmiyor çünkü benim oğlum da yaptı aynısını ben de içim içimi yemişti çıkarsın göreyim rahatlayayım falan diye eğer buna rağmen 2-3 gün içerisinde çıkarmıyorsa tekrar gidin kusması devam ediyorsa zaten hiç beklemeyin ama dediğim gibi çok tehlikeli bir şey olabilmesi için bağırsak haricinde başka bir yere gidebilmesi lazım  onun haricinde eğer büyük tuvaleti ile çıkabilecek gibi bir pozisyondaysa o çıkar sadece çocuk strese girmesin yeter siz de yeteri kadar dikkat edin takip edin o halleder çıkarır merak etme

(1 puan) tarafından

İnşallah canım teşekkür ederim evet bağırsağa inmis

(1,692 puan) tarafından

O zaman korkma çıkar o sadece çocuğu panik yaptrp strese sokmayın sadece her tuvaletini takip edin biz öle yaptık ilk başta çok tedirgin ettm sonra baktm olmuyor dikkat ettm çocuk kendlginden çıkardı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 182 göst.
0 oy
8 cevap 374 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
26 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 514 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...