İşten arkadaşlarla geldik.
Yeni bi yer açılmış gidelim kokteyl içecekleri deneyelim dedik çok sevdik ❤️🤗🤗
Yeşil mojito benim 😅
Düzenleme: içecekler alkolsüz
Afiyet olsunnnn 🦋🤣
Thanks beybi ❤️
Ay ben de iki gün önce Nane kavun temalı bir içecek aldım bir yerden tövbe ettim iğrenç şeyler zaten bu buzlar sağlıksız koşullarda insana virüs bulaştıriyormus x
Sen icme bi daha
Alkollü olsa nolcakki afiyet olsun
🤣🤣🤣🤣 aynen gülmeye devam ediyorum hayatım sende dediğin gibi uyarmaya devam et
Ayn öyle yapacağım 🙂
💃💃💃💃 durmak yok devam et👍👍👍👍👍
Biiznillah 🙂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Alkolsüz diye belirtmene bile gerek yok bacım kimene afiyet olsun
Bu tavır yanlış ne demek kimene Allah bir şeye haram diyince o kişi ben içerim haşa yasaklayana demektir ve bir nevi isyan değil midir
Haram olduğunu biliyorum kendim ağzıma sürmem ama kişinin kendi tercihidir ve bilincinde olduğunu düşünüyorum
Uyarmak iyidir dinende uygun olan o dur, ☺️
Bir şeye tek takıldım alkolsüz diyorsunuz bazı cahiiiiilllll insanlar yüzünden bunu belirtiyorsunuz çok zoruma gidiyor herkes herşeyi yapa bilir kime bannaa nee sananee gerçekten anlamıyorum bende kapalı biriyim asla alkol vs içmem ama içene de sonsuzz saygım vaar içimden geldi yazmak istedim✋🥰
Haram birşeyi desteklemiş oluyorsunuz . Kapalisiniz dininizi yerli yerince uygulayın ve araştırın lütfen.
Asla deteklemiyorum çok şükür ki dinimi gayette güzel uyguluyorum bunu sorgulamak size asla düşmez benim saygım kendime lütfen boş yorum yapmayın
Harika görünüyor Afiyet olsun 🌸♥️
hak ediyo bütün anneler bi kaçamağı afiyet olsun ☺️
Saol beybi ❤️
Afiyet olsun canısı 😘
Teşekkür ederim aşko
Rica ederim canısı ❤️
Afiyet olsun cnm ayy keşke benimde arkadaşlarım.olsa yani burda kimse yok tanimiyorum çevremden kimseyi görüşssek gezsek havada sıcak iyi gelir bunlar
Daha fırsat bulamadım ama özlemişim böyle mekanları+buz gibi içecek
1,470,880 soru
24,091,481 cevap
331,772 kullanıcı