+2 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (19,667 puan) tarafından

Bugün hiç iş yapmadım sadece çocuğu yedir içir uyut bu kadar dünden yemegimde var ne sil süpür nede başka bişey akşama kadar yattım ama bugün pazar tatil 🤣🤣 keşke az buçuk biseyler yapsaydım yarına işler dağ gibi olur siz neler yaptınız askolar varmı benim gibi tembel gacı ☺️😃

17 Cevaplar

+2 oy
(1,018 puan) tarafından

Söylemesi ayıp ızgara yaptık bugün.  Dünden çorba vardı bebek için de . Makine bosaltilacak, akşama yemek yapılacak yine . Uzandım kaldiim bende . 🥴🥴😴

(19,667 puan) tarafından

Sabah çocuğa kahvaltı öğlen yemek az önce meyve yaptığım tek şey bu aşko 🤣 bulaşıkları makineye koymak bide ay yeter bence bugünlük 

(1,018 puan) tarafından

Öyle de iş yapmadıkça çoğalıyor 🤣🤣 

(19,667 puan) tarafından

Yarına artık sabah kalkar kalkmaz başlarım ya Allah diyerek 😃

-Reklam-
+2 oy
(7,977 puan) tarafından

Yemek yok evi pok götürüyor 😂 hiç bi iş yapmadım bende oğlan gece uyumuyor düzgün diş çıkarıyor bende gündüz yatıyorum amannn dursun bugünlük ev işi 😂

(19,667 puan) tarafından

Ev temiz de hergun süpürme silme yapardım en azından oturma odasını bugün yapmayınca eksik hissediyorum 🤣 aman eksik kalsın bugünde naapyim 

(7,977 puan) tarafından

Bende hiç birini yapmadım 😂😂

(19,667 puan) tarafından

Tembeliz tembel 🤣🤣 

+2 oy
(981 puan) tarafından

Bütün işlerimi bitirdim yemekte geç yedik kalanları da akşama acikirsak yeriz yine bir tek bahçem kaldi sulamam lazım gerisi bir duş alırım ve yarın bende yatış moduna girerim bütün gün temizlik yaptım çünkü 😁

(19,667 puan) tarafından

Bende yarın yardirma moodumu açarım artık aksama kadar iş güç 🤣

+2 oy
(1,741 puan) tarafından

İşimi bitirdim sayılır sabah benim bebe bezini değişirken bı güzel yatagima işedi o kar makinada serilecek çocuklarla oturdum tombala oynuyorlar bende bozuyorum oyunu .

Yemekte valla çok eksiğim var elime ne geçse onu yapicam rabbim bereketini versin domatesli bulgur bide semizotu yaparım duruma göre sıcak zaten 

(19,667 puan) tarafından

Hafif şeyler zaten semizotum olsa bende yoğurtlardim bak serin serin iyi olurdu

(1,741 puan) tarafından

Bahçede var keşke yakın olsaymisiz toplar yollardim 

(19,667 puan) tarafından

Ay çok teşekkür ederim 🌹 🌼 

(1,741 puan) tarafından

🌹🌹

+2 oy
(162 puan) tarafından

Bende bugün tembelim bakalım yarın evin ifhali çıkar 😂😂

(162 puan) tarafından

Valla ağlar hele evde iki çocuk oldu mu kesin ağlar 😂😂

(19,667 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun çocuğu uyutup balkonu yikiycam hafifletiyim biraz mutfağı da sileyim halı yok eşim yıkadı sermedim daha 🤣🤣

(162 puan) tarafından

Bende hafiflettim çoğunu bebeğim uyudu  yarım saatte yaptım yarına az bişey kalsn bakalım 😂😂

(19,667 puan) tarafından

Maşallah kız bize bende mutfağı sildim balkonu yıkadım duş aldım yine yattım 🤣🤣

(162 puan) tarafından

Ohh iyi yapmışsın canm❤️

+2 oy
(87 puan) tarafından

Oğlumun odası kendı odamızı dıp köşe yptım yarında mutfak salona gırerm

(19,667 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım ❤️ 

+2 oy
(4,760 puan) tarafından

Annemdeyim kardeşim geldi askerden işim yok yemeğimi yedim çayımı da içerim biraz oturur giderim 🤭

(19,667 puan) tarafından

Hayat anasına yakın olanlara güzel valla 🤣 biz gurbette kaynana elti ugrasalim anca 😃

(4,760 puan) tarafından

Yol 1 saat git gel 2 saat sürüyor yolda perişan oluyoruz ama yapacak bir şey yok 

Ama size daha zor bende yakın oturdum 2 sene de benden uzak Allah'a yakın olsunlar 

+2 oy
(7,763 puan) tarafından

Ben sabah erken evi temizledim gündelik rutin temizlik yemekte basit patates sulu yemek yaptım şuan oğlumu uyutuyorum uyuyup uyansın akşam serinliğinde dışarı çıkaracağım üçünü de inşallah 

(19,667 puan) tarafından

Bizde yemekten sonra çıkacağız canım çocuğu gezdirip market alışverişi yapacağız inşallah ❤️ 

+1 oy
(19,667 puan) tarafından

Niye kimsecikler yok burda nerde bizim hatunlar 

+1 oy
(1,369 puan) tarafından

Yerlere yapışarak evi süpürdüm zeytinyağlı sarma yaptım bahçeyi yıkadım yeşil fasulye yaptım pilav ve cacık kaldı ama  uzandım kalkamıyorum mutfağımın en sıcak zamanı 🤦🏻‍♀️

(19,667 puan) tarafından

Ya en sevdiğim yemekler afiyet olsun ❤️ 

(1,369 puan) tarafından

Sağol canım 😊 

+1 oy
(1,802 puan) tarafından

Bende hiç bir iş yapmadım evin penceresi değişiyor her yer berbat ama bitmesini bekliyorum boya ve laminanttan sonra detaylı bi temizlik yaparım 

(19,667 puan) tarafından
+1

Kolay gelsin şekerim ❤️ 

+1 oy
(4,933 puan) tarafından

Yarin sen varya yandin yandin ben bi ipin ucunu kacirirsam geri toparlayamiyorum mesela bugun saldim ya evin alti ustune geldi yarina zaten bi suru is oluyo bi de benim icim rahat etmiyo daha derin alayim diyorum bi bakiyorum dolap iclerine vs girmisim sonra 1 hafta ugrasiyorum 🤭 

Bugun acik renkliler birikmis onllari yikattim serdim esim topladi sagolsun sehriye corbasiyla yaprak sarmasi pisirdim mutfagi derli toplu tuttum bende baska is yapmadim derli toplu zatenyarin bi supurge tutarim en fazla cocugun oyuncaklarini toplarim 

(19,667 puan) tarafından

Kız yine içim.rahat etmedi balkonu yıkadım mutfağı sildim 

(4,933 puan) tarafından

Tu Allah seni ne etmeye bende gercekten tembellik yaptin sandim benim kadar yapmissin zaten 

(19,667 puan) tarafından

Kız bunları 5 den sonra yaptım 🤣🤣 böyle yat yat nereye kadar dedim 

(4,933 puan) tarafından

Hic oyle derdim olmazdi eminim senin yerinde olsam bi de sabaha kadar yatardim 🤭

+1 oy
(23,571 puan) tarafından

Ben yeni bitirdim yemekte öğlen yaptım eee bi kupa kahve içtim enerjik tavan 😂😂😂😂😂

(19,667 puan) tarafından

Maşallah maşallah baciko

+1 oy
(689 puan) tarafından

Ben biraz yaptım ya kahvaltı yaptıktan sonra yemek hazırladım buzdolabını sildim çocukla bi markete gidip ufak tefek aldım geldim pilav yaptım evi süpürüp sildim çamaşır astım bulaşık makinasını boşaltım ha Bi ara oğlumla komşuculuk falan oynadık şimdi çay demledim çay içiyoruz 

(19,667 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ❤️ 😍 

+1 oy
(3,869 puan) tarafından

Benim popom yer görmedi bugün 🥹🥹

(19,667 puan) tarafından

Benim dotte koltuğa yapıştı bugün 🤣🤣

(3,869 puan) tarafından

Zıttımm sjsjsjsjsj😂😂😂

+1 oy
(4,685 puan) tarafından

Valla ben de öyle bulaşıklar dışında birşey yapmadım kıyafetler birikti utulenicek. Yerleri filan supurgem odaları topluycam. Cart curt bir sürü iş valla hergun yapmaktan bıktım. Yemeği yapıyorum şuan 😀

(19,667 puan) tarafından

Bende bıktım valla is iş iş 

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Bu saat oldu oğlum sıcaktan uyumuyor sürekli vücudu olması gerekenden sıcak . Yaniyo yani dogdugundan beri böyle bir dk gunesli havaya çıksak anında yaniyoddu . Şimdi de evler ısındığı için yaniyo surekli yıkıyorum serinlesin diye ama yok. Pervane açık sürekli yok bana mısın demiyo . 

Kız 5 dk tek uyudu balkona attım onu yıkadım hafif esiyor hâlâ ağlıyor . Ve ben sadece kahvaltı bulaşık ortalığı toplama işini yapabildim. Akşam yemeği yok ne yicem bilmiyorum 

(19,667 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım çok zor bu sıcaklar da bebekle 

(1,582 puan) tarafından

Öyle ya sağol canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 178 göst.
15 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,752 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 264 göst.
0 oy
26 cevap 679 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,821 soru

24,077,707 cevap

331,034 kullanıcı

...