+1 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (237 puan) tarafından

Gece sesleri başımın içine ağrı girmesi uyuyamama çok sıkıntıdayim çok dardayım ne yapabilirim önereceğiniz bişey var mı psklog doktoruna gitim ise yaramadi kendi kendine yapiyorsn herşey kafada bitiyor dedi 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

doktor hile boyle dedigse. ne dusunuyosunki. baska bir ugras bul gece ne sesi duyuyosan kafani dagitmak icin. uyumuyosan kendi kendine insan uydurur kafasinda biseler . ugras bul. esin cocuklar uyurken sende uyu niye ses duyasinki

uyuyamiyosan baska ugras bul

(237 puan) tarafından

Dört duvardan çocuk ağlama sesi yani sabaha kadar herkes bin kere kafamda ölüyor diriliyor elbislerimi yırtmak istiyorum saçımı cekesim geliyor anlatamıyorum 

(6,166 puan) tarafından

Bir kızın vardı sanırım senin kızınla ilgilen oyunlar oynayin yada boş vaktin oluyorsa yinede bir hobi edinsen

-Reklam-
+1 oy
(1,057 puan) tarafından

Kendini başka şeylerle oyalamaya çalış mesela . Akşam çok geç yat iyice uykun gelsin.  Kitap oku, örgü ör . Boyama yap ....

+1 oy
(794 puan) tarafından

Biraz karabaş otu çayı iç kafa süpürgesi deniyor o tür sıkıntıları gideriyormuş

+1 oy
(1,800 puan) tarafından

İyice uykun gelince yatağa gir bide dua ede ede uykuya dalarsin zaten ben öyle buldun cozum şeytan vesvese verip duruyo ama besmele çek dua et bol bol

+1 oy
(2,386 puan) tarafından

Bunu dinleyebiliyor musun?

(2,386 puan) tarafından

Eğer bunu dinleyemiyorsan dinle mutlaka. Sürekli. Birde aynı kanalda psikolojik sıkıntılar için rükye var.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 249 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Maviraneeeee (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
+1 oy
6 cevap 228 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu