0 oy
142 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Fizik tedavi genel cerrahi gibi bölümlere gideceğiz hatta estetik ye. Gereklilik amacıyla tabi. En iyi hastane hangisi. Başka şehirden gelenler hangi hastaneyi tercih ediyorlar. Abim için soruyorum.  Kolundada dalagindada şikayeti varmış. Buraya gelmişken göründürmek istedim. İşte belli başlı şikayetleri vardaaa

2 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından

Etlik şehir hastanesi üzerine hastane tanımam öyle diyim özel mözel hepsi yanında halt etmiş 

(4,610 puan) tarafından

Kadın doğum nasıl yorumları pek iyi görmedim 

(516 puan) tarafından

Ben orda doğum yaptım bana çok iyi davrandılar bence davranış şeklide kişiden kişiye değişir nasıl davranırsak öyle davranırlar 

(5,526 puan) tarafından

Kadın doğumda şans işi bence 

İkinci dogumum da oraya gittim çok ama çok pişman oldum 

2 gün aç beklettiler boşuna bekledim acilmam olmadı zor oldu 

Her defasında farklı doktor geldi ha olacak edecek farklı farklı konuştular 

Karnima çöktuler cocugumun omzu zarar görmüş fizik gördü 

Hemşire suyumu patlattı

Çocuğun kalp atışı zayıfladı, bende korkunca geri kaçtı cocuk 

Bi daha gitmem dogum bölümüne 

Ha poliklinikteki bazı doktorlar çok iyidi çokta güzel ilgilendiler haklarını yiyemem 

(516 puan) tarafından

Ben ortopedide ameliyat oldum geçen sene bu sene kadın doğumda perinatolojide doğum yaptım romatoloji olsun göz olsun sürekli beni takip ettiler ve aşırı ilgilendiler ben daha takipteyim ve hepsinden çok memnun kaldım Allah razı olsun 

(5,526 puan) tarafından

Ya işte diyorum ya, kimine iyi denk geliyor kimine gelmiyor 

(4,610 puan) tarafından

Teşekkür ederim kızlar 

@@Bencee hangi doktora göründün sezeryan mı normal doğum oldun?

(516 puan) tarafından

Sezeryan oldum ben sürekli farklı doktorlar giriyordu perinatolojide değilsen didem demiri şiddetle öneririm birde gebe okulu var orda kayıt oluyorsun bebek bakımından doğuma kadar herşeyin eğitimini veriyorlar 

(4,610 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 3 gebeliğim zaten Ankara ya daha yeni taşındım bende doktor arayışındayım 

(516 puan) tarafından

Rica ederim geçmiş olsun 

-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından

Fizik tedaviyeyede beyin cerrahi ortopedi kızım gider yani çocuk bölümüne harika davranırlar. Mükemmel hocalar var ama yetişkin tarafından çok fikrim yok. Sadece duyduklarım iyi söylemiyor. Ama kadın doğum çocuk tarafı mükemmel

tarafından

Hangi hastane

(111 puan) tarafından

Ankara etlik şehir hastanesi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
31 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek 0666 (1,275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 94 göst.
21 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlem4141 (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
9 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,343 soru

24,138,052 cevap

334,387 kullanıcı

...