+1 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (437 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar napıyorsunuz nasılsınız hiçbiseyjm yoktu dün boğazım şişti bu sabahta grip bı şekilde uyandım ayaklarımın üstüne basacak gücüm yok başım gözlerim çok kötü ağrıyor oğlumun kızımın benim hepimizin boğazı şiş bir lokma alıp kusuyorlar bende hiçbisey yiyemedim vücudum o kadar bitkin ki çocuklar aşırı enerjik ayakta duracak halim yok ama uzanamıyorum zorla bakkala gittim geldim şimdi mercimek le knor aldım mercimek çorbası kattım belki çocuklar yer diye canım hicbisey istemiyor hamilelikte gripte ne içsem geçer ilaçta içemiyorum fikri olan var mı acile gitsem bişey yaparlar mı hiç halim çok boşuna mı da gitmek istemiyorum bakkala bile zorla gittim yürürken beynim sallanıyor gözlerim batıyor vücudumun her yeri ağrıyor Adana sıcağında nasıl grip olduk ona da şaşırıyorum çocuklar yada kendim için evde yapacam bişey var mı 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,008 puan) tarafından

VVe aleykümselam selam canim grbelikte ilac kullanilmiyo diye bisey yok her ilaci kullanamazsin sadece bende hasta olmustum augmentin kullandim hemde bin mg kadın dogum doktorum verdi hatta sen bi acile git ilac da yazarlar islemde yaparlar cocuklar muyene olur hem 

(437 puan) tarafından

Gerçekten Rabbinden başka kimsem yok kendimi çok çaresiz hissettim bugün oturudm ağladım acıdan hem canım yanıyor uyumak uzanmak istiyorum çocuklar da asla durmuyor bugüne özel 😁aşırı hareketlilerdi bugün antibiyotik yazsa yeter en azından iki lokma bisey yerim bugün insülin bile yapmadım  çünkü canım yanıyor yemek istemiyorum açlık hissi asla yok acı şalgam içtim sadece sağlık ocağının doktoru çok iyi inşallah yazar 🤲 çok teşekkür ederim canım ablam 🤲❤️

(5,008 puan) tarafından

Gulum sen bi bol sarimsakli kemik suyu et suyu tavuk suyu bi corba yap yoksa tarhana yap ekmek dogra limon karabiber koy onu bi ic kendinde cocuklara da icir ilik suya bal limon koy ykaristir ic iyi gelecek sana çok gecmis olsun 

(437 puan) tarafından

Yarın yapayım inşallah kakacak hiç halim yok sbaha az daha iyi olurum inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablam 🤲 

(5,008 puan) tarafından

Sendende canim

(437 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden güzel Ablam 

-Reklam-
+1 oy
(4,914 puan) tarafından

Grip değil sizinki. Boğaz enfeksiyonu olmuşsunuz. Soğuk mu yediniz içtiniz

Kulak Burun Boğaz uzmanı na görün antibiyotik yazar böyle ilaçsız geçmez 

(437 puan) tarafından

Evet abla önce boğaz enfeksiyonu olduk ama hafifti pek de ciddiye almadım yattım gece kalktım çok kötüydüm geçen dondurma yemiştik hava çok sıcak soğuk su içiyoruz yarın ranvdum var kadın doğuma söylicem bakalım yazmassada acile giriş yaparım bugün eşim geç geldi terslik ya gidemedik yarın Allah'ın izniyle inşallah 🤲

+1 oy
(1,368 puan) tarafından

Bizde ailecek 2 ay önce aynı durumdaydik ve hamileyim doktor çok zorlanirsan sadece parol al demisti .

E çocukta olunca onlarda hasta olunca tüm yuk annede oluyor .

Ben limonlu çay ,limonlu Ballı sıcak su tükettim

Birde yalancı işkembe çorbası gibi bişey.

3 yada 4 tane but haşladım haşlarken içine soğan bir  iki diş sarımsak bir tane havuç patates

Kekik karabiber az bişe pulbiber koydum haslandi blenderden hepsini çektim .

Sos da 3 yemek kaşığı yoğurt,bir yemek kaşığı tepeleme un bir yumurta sarısı bir yemek kaşığı sirke koydum sosunuda bırakıp karıştırdım kaynayınca ocaktan aldım iki gün içtik oğlumla hiç abartısız o kadar iyi geldiki boğazıma.

Birde su kaynatıp ,leğene alıyordum basimi tutuyordum dayanacagim kadar bu zaten hep burnumu açtı .

Çok çok geçmiş olsun

(437 puan) tarafından

Gerçekten vakit ayırıp yazdınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah benim burnum tıkalı o beni daha çok rahatsız ediyor bende sıcak suya katacam inşallah iyi gelir eşim geç geldi bugün gidemedik hastaneye çocukları da götürecem yarın mecbur daha kötü olmasınlar benimde kadın doğuma ranvdum var da yarın acaba bana Antibiyotik ve ağrı kesici yazar mı çünkü sağ böbreğim de 3 gündür ağrıyor hicbisey kullanmıyorum parol bile içmedim doktora söylemeden 

(1,368 puan) tarafından

İyi yapmışsın bazı durumlarda aslında bildiğim kadarıyla hamilelere göre antibiyotik yazıyorlar ama işte doktorunun karar vermesi gerekiyor .

(437 puan) tarafından

Sağlık oca antibiyotik bide parol yazdı biraz daha iyiyim şükür bol bol su iç dedi bakalım daha iyi olurum inşallah 

(1,368 puan) tarafından

Ay inşallah çok zor biliyorum hem hamile olup hem çocuk var birde hepiniz hastasiniz aynısını yaşadım destek verende yoksa insan mafoluyor çok geçmiş olsun çok hızlı bir şekilde toparlanır siniz inşallah 

(437 puan) tarafından

Eşimden başka destek olan Yok eşimde evde oldu zamnlar çocuklarla ilgileniyor öyle biraz uzanıp dinleniyorum Adana sıcağında hasta olmak daha kötü bide inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ ☺️ 

(1,368 puan) tarafından

Cümlemizden ALLAH razı olsun bizde gurbetteyiz ,banada tek destekçi eşimdi

(437 puan) tarafından

Rabb'im yokluklarını göstermesin inşallah 🥰

+1 oy
(312 puan) tarafından

Limon suyu sıkıp ayaklarınızın altına süreceksiniz çorap giyceksiniz yarım saat sonra çıkarırsınız.sabah akşam yapabilirsnz 

(437 puan) tarafından

Bahçede limon varda tam olmamış suyu yok 😔markete çıkarsam 2 tane de olsa alim deniyim teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim 

(312 puan) tarafından

Bebeğim hastalanıp ateşi dusmeyince baya araştırıp bulmuştum 5 defa falan denedim kendimde de vücuda direk vitamin giriyor diye mıdır bilmiyorum çok işe yarıyor.aglaya ağlaya arastiriyordum.anne olmak zor iş.parmak aralarına bilek üzerine de sürün ins bian önce iyi olursunuz.allah hastalıklarını değil mutluluklarını göstersin daima ins 

(437 puan) tarafından

Çok güzel dua ettiniz aşırı duygusallık var üstümde en son satırı okurken göz yaşım pıt aktı çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun hiç halim yok çıkamadım hiçbir yere yarın deniycem inşallah hem ilaç la birlikte daha çabuk etki eder inşallah şükür ateşleri çıkmadı ama çıkmıyca anlamına gelmez ilaç icmese çıkar yarın doktora gidecez inşallah güzel yorumuniz için çok teşekkür ederim ❤️🥰

(312 puan) tarafından

♥️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 325 göst.
+1 oy
1 cevap 123 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
20 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
31 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,884 soru

24,091,595 cevap

331,774 kullanıcı

...