0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (6,150 puan) tarafından

Bir kuzenim var evlenmek istiyor. Kaynim bekar.Eşim dedi kardeşimle senin kuzeni gorüşturelim. Ben de dedimki ben akrabam olsun istemiyorum kaynimin evleneceği kişi. Eşim de diyor ki köstek oluyorsun. 

16 Cevaplar

+8 oy
(4,733 puan) tarafından

Kaynın evlenmek için kendisine kız bulamıyor mu bak hiç buluşturma iyi olursa Allah'tan kötü olursa kulundan biliyorlar boş ver başkasını bulsunlar sonra senin bulduğun bu kadardı derler

(6,150 puan) tarafından

Valla kız on numara ama kaynım için aynı şeyi söyleyemem iyidir bir kötülüğü yok ama bence kuzenime göre de değil

(4,733 puan) tarafından

Kuzenim en yakın arkadaşımla evlendi sonuç halamın gelini oldu ama ben en yakın arkadaşımı kaybettim 

Boşver senden olmasın zaten kaynın da işe yaramazmış yazık kızın başını yakmayın

-Reklam-
+2 oy
(4,686 puan) tarafından

Seni cok iyi anliyorum. Birsey olsa kabak basina patlar. Aile sirri diye birsey kalmaz, bende istemezdim acikcasi. Ama nasip kısmet bu, esin cok istiyorsa kaynina citlatsin

+2 oy
(19,557 puan) tarafından

Bende istemem haklı buluyorum seni bu konuda iyi olursa kendinden kötü olursa senden bilirler nasip kısmette varsa olur tabi ama kendi ailemden birini eşimin ailesinden birine önermem gerek yok bence 

+2 oy
(4,236 puan) tarafından

Akraba girince işin içine akraba ilişkileri mahvoluyor. 

+1 oy
(569 puan) tarafından

Akraban olunca ne olacak ki 

+1 oy
(3,279 puan) tarafından

Ne alakası var niye akraban olmasın ki 

+1 oy
(2,215 puan) tarafından

Eşimin kuzeniyle babamın kuzeninin arasını yapmaya çalıştılar bir zamanlar. Bana sende konuş aralarını yap demişlerdi. Ben yarın bir gün taraflar birbirine yanlış yapsa kabak benim başıma patlar ben suçlu olurum beni karıştırmayın demiştim. 

+1 oy
(28 puan) tarafından

Aman akrabadan uzak dur benimde kaynım da akrabalarımdan istiyo ama ben istemiyorum başım rahat yabancı olsun kendi evinde dursun

+1 oy
(4,921 puan) tarafından

Yoo neden kostek olsun benim dugunde sadicim kuzenimdi kaynimda o zaman haline tavrina bakiyorum kiz saat soruyo kaynim cevapliyo kiz tezgahta ugrasiyo kaynim fincani yanina koyuyo bakiyo falan kuzenim hic yuz vermiyo bizim nisan gunu oldu bu olay ben o zaman esime dedim direk bak kardesinin hali tavri hal degil oyle bi niyeti varda bana sorarsa olmaz o is tamam benim kuzenimdir canimdir ama benim gibi degildir ben hic bi kuzenime arkadasima kefil olmam sonra benim basima patlar diye acik net soyledim valla Allahtan da olmadi oyle bisey 

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Vallahi bu köstek olmak değil en iyisini yapıyorsun ben olsam ben de karışmam iyi olunca senden bilmezler ama kötü olunca sen sebep oldun derler o yüzden kimsenin işine karışmamak en iyisi

+1 oy
(150 puan) tarafından

İnşallah evlenmezler diye dua et 

+1 oy
(1,801 puan) tarafından

Köstek oldugun bi durum yok. Kaynınla kız arasında bir şey mi var da engellemeye çalısıyorsun? Eşin kendi düşünmüş senden yardım istiyor anladığım kadarıyla 

(6,150 puan) tarafından

Evet aynen öyle

(1,801 puan) tarafından

Çöpçatanlık yapmak zorunda değilsin

+1 oy
(2,390 puan) tarafından

Sakın asla hiç kimseye hele kaynina asla aracı olma. Şimdi köstek desinler. Ama ilerde ay niye yaptın bu kötülüğü bize demesinler. Ağzı en acı haliyle yanmış ve halen de kurtulamamış biri olarak söylüyorum sakın karışma. Ben en iyi arkadaşım dediğim kişiyi yaptım kaynima yemedigim hakaret kalmadı. Herkes bana düşman oldu aracı oldum diye. Ne yapsam da kurtulamıyorum iki senedir çekmediğim kalmadı saçlarım beyazladi stresten düşün artık.

(687 puan) tarafından

Arkdssim dediğiniz kişiyi yaptınız kötü mü çıktı yâda huyu suymu mu güzel değil siz niye kötü olursnz herkes kendi evinde ben ne yaptım diyin

(2,390 puan) tarafından

Öyle olmuyor maalesef evimdeyim ama sana güvendik araştırmadık sen nasıl tanimazsin diye üstüme geliyorlar. Arkadaşım dediğim asla bildiğim gibi çıkmadı. Ben de şok oldum yaptıklarını görünce. Ama iş işten geçti.

(687 puan) tarafından

Evlenince insan değişir cnm kocasida mi şikayetci yani koca şikayetci değilse kaynanaya düşmüyor diyeceğim de işte insan sonra dan üzülüyor de iş işten geçti benm kuzenimide eşimin akrabasına evlendi ve bana sordular ben kefil değilim dedim kadın bin pişman oldu bana söylüyor mesele ben dyrm ben kalbini açıp mi baktım nerden bilim iyimi kötü siz sevdiniz siz istediginiz ben kefil deigilim ne yaoyrsanz yaoin dyrm

(2,390 puan) tarafından

Ahhh bende kefil olmasaydım diyorum sonra da onlar evlenecekmis ben sebep oldum sadece iki yıldır hiç bir şekilde düzelme olmadı eltimde maalesef. Eşi de bana bu mu senin iyi dediğin kız dedi bilmiyorum Allah iyi etsin İnşaAllah 🤲 

+1 oy
(3,283 puan) tarafından

Bende istemezdim kayınbiraderimin bir akrabamla evlenmesini. Asla bir aile sırrınız olmaz, herkes her şeyi bilir 

+1 oy
(3,293 puan) tarafından

Ne kaynima ne gorumceme benden taraf kimseye izin vermedim vermicemde 

+1 oy
(23,444 puan) tarafından

Benimde görümcemi annemler kuzenime düşünüyorlardı ben dedim bacın gitsin başka yerden bulsun diye ama bu annemin fikri idi teyzem dese karışmazdım ama bir sorun çıkarsa vs benim huzurumu bozsunlar istemem ayrıca oğlana da kefil olmam 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 842 göst.
20 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 7,015 göst.
0 oy
20 cevap 1,530 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 199 göst.
2 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,825 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,688 soru

24,075,980 cevap

330,926 kullanıcı

...