+1 oy
101 göst.
Moda kategorisinde (1,613 puan) tarafından

Aman ses gelmesin demekten yorulduk valla en ufak sese uyanmasın istiyorum yüksek sese falan değil odada konuşamıyorum bile bir gün denedim sürekli uyandı olmadı böyle böyle mi alışır 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,083 puan) tarafından

ah ahh ilk covukda ben kocamin cayini mutfakta karistirip

oyle getirirdim iceri ses yapio cay sekeri karistirirken diye. sfonu cekmezdik birbirimizin tuvaletinin ustune yapardik sifon yasakti zilin kablolarini kestim . disardan gecen eskiler aliyoooree hurda aliyooree hurdaaacuuuuhh diye anitarak gecen hurdaci abilerin anasini avradini sôvmekten imanim gevrerdi. helekk yazin disarda top mop oynayip viyak ciyak bagiran veletler. ümügünu sikasim gelirdi o cocuklarin😂 cocuk uyurken asla misafirlige gidemezdim cocuk uyandiktan sonra giderdim. i yuzden bu dert cok buguk bilirim

cocugu uyutunca midem yanardi stresten midem eksirdi boyle agzim kup kuru olurdu o derece strese giriyodumki heycandan kirkudan eli ayagina dolanir ya insanin o sekil bi gerginlik. beynim karincalaniodu resmen cocuk uyanacak diye korkuma

(1,613 puan) tarafından

Kendimi gördüm sanki 🤭hurdacı sütçü helallik almamız gereken durumlar var baya tanımadığımız insanlardan bile bide bir motor var dakikada 2 3 defa gidip geliyor 10 dakika arayla ona yeni yeni küfürler icat etmiştim şuan yok yoruldum valla böyle iş mi olur

-Reklam-
+1 oy
(5,093 puan) tarafından

Ninniyle uyutuyorum ben uyurken de çalıyor kullanmadığımız bi telefon var uykudan uyanmışı döngü yaptım uyku boyunca çalıyor 

(1,613 puan) tarafından

Beyni bitiriyor falan diyor kimileri hep acmiyorum bide bizimki süpürge sesine alışmış bitek hangi ninniyi acsamki

(5,093 puan) tarafından

Derin uykuda dışarıdan gelen sesi duymazki ninni uyanırsa alışkın olduğu sesi duysun kendini güvende hissedip yeniden uykuya dönsün diye açık gece açmıyorum zaten gündüz uykularında ablası kudururken sesine korkmasın diye 

Ninni olarak da uykudan uyanmış gülermiş bakarmış çalıyor 

0 oy
(1,924 puan) tarafından

Ay öyle oluyor sonra alışır ınsallah. Bor yaşında daha ıyıydı benimki. Şimdi 2 sayılır. Uyanıdırıyoruz uyanmıyor 😂 

0 oy
(20,902 puan) tarafından

Ben o kadar uğraştım olmadi bacım bebekken uyurdu seste şimdi uyumuyor bende babasi da seste uyuyamayiz kızda öyle ne kadar alıştırayim desende o kendi karar veriyor bir süre sonra 

0 oy
(3,755 puan) tarafından

Beyaz gürültü yanında açık bırakıb uyutmak

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 106 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,689 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 259 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 394 göst.

Kategoriler

1,471,399 soru

24,098,400 cevap

332,230 kullanıcı

...