Kizlar yıllardır bu sayfadayim. Size içimi dökmek istiyorum 2 yıldır eşimden ayrıyım 2 tane çocuğum var biri 4 biri 2 yaşında boşanma davası devam ediyor bitmiyor bu süreç çok zor maddi manevi şimdi eşim demek istemiyorum o insan bana çok eziyet etti çektirdi hem aldatıyordu hem öldüresiye dövüyordu çocuklarıma hic babalık yapmadı doğru düzgün Baba sevgisi baba ilgisi baba şefkati nedir bilmez yavrularım içim yanıyor onlara çünkü bende 6 yaşımda babasız kaldım baba sevgisine hasret kaldım halada o hasret içimde. O adamın her pisliğini gözlerimle görüp kulaklarimla şahit oldum herşeye rağmen katlandim ama o benim gitmem için elinden geleni yaptı ve başardı. 2 yıl boyunca hiç bir şekilde çocukları aramadi sormadı görmedi 2 yıldan sonra. Bir Mayıs ayında birde Haziran ayında geldi görüşturmeyecektim ama belki bileniniz vardır mahkeme babaya görüş hakkı tanımış Geliyor 1 2 saat var sonra yok çocuklarıma üzülüyorum oğlumu oyun parkıyla falan aklını çeliyor saçma sapan sorular soruyor çocuğa annen seni dövüyormu size bağırıyormu kiziyormu oğlum onu görünce anne ben babamla duracam deyip ağladı en son görüşde çocuğu videoya almış kendince delil toplamaya çalışıyor. Bu 1 hafta önce yine bana mesaj attı hafta sonu çocukları görmeye geleceğim diye bende hayır hem çocukları ağlatıyorsun hem videoya alıyorsun getirmeyecegim dedim. Perşembe günü beni çocuk görüştürme merkezinden aradılar çocukların babası görüşü var talebi var diye hayır getirmeyecegim dedim goturmedim. Goturmememin sebebi hem çocuklar bir görüyor bir görmüyorlar hemde çocuğa saçma sapan şeyler soruyor. Ayrıca Ayri şehirlerdeyiz ben Kayseri'de o Kocaeli'de yaşıyor.
Şimdi bu 1 haftadır annesini kız kardeşini almış geziyorlar şehir şehir 2 gündürde Kayseri'de birdaha hiç aramadı çocukları göreyim getir diye falan çok zoruma gidiyor bir insan evladını biraz olsundami düşünüp peşine düşmez Üstelik oğlum hasta bir çocuk astım hastası 2 kere yoğun bakımda yattı o zamanda çocuğun yanında olmadi gelmedi. Kayseri'ye gelince kaç saat boyunca telefonu kapalı oluyor.
Siz olsanız ne yaparsınız çok zoruma gidiyor şuan ağlayarak yazdım bu yazıyı . UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN