0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Kizlar kocam az önce ole bisi yaptiki artik bardagi tasirdi. Annem ve abim bize yatili geldi tokide oturuyoruz parka ciktik cocugumu oynatmak icin. Kocam da iş deydi mesai bitimineaz kalmiati bnde.aradim gelince parka gel oturuoz diye oda ben evin önundeyim abi var burda yinetici onunla konusuoz dedi gelmedi .so ra bidaha aradim yine dur bi bisi konusuyoruz dedi kapatti tl i gelmedi. Neyse bizde annemle kalktik artik eve giricez bi baktim orda bnim adam , yöneyici, onun karisi bide baska bi komsu abla yaslari buyuk oturmuslar muhabbet ediolar biz annemle bakakaldik. Ne yanimiza geldi ne buraya gelin oturalim burda.dedi el gbi yabanci gbj bizimle deil baskalariyla muhabbet girgir yapti . Bu ilk hareketi deil ama o kadar deli oldumki arrik bardagi tasiran son damla diyebilirim . Yorumlarinizi bkliorum 

7 Cevaplar

0 oy
(5,006 puan) tarafından

Ben sotun ne anlamadım 

(5,006 puan) tarafından

Hayatim seni kiran ne sizin yaniniza gelmedi baskalariyls oturdu diye mi bozuldun ben anlamadim 

(2 puan) tarafından

Evet canım yanimiza gelmemesi annem de vardi bizimle oturup muhabbet edecegine gitmis baskalariyla lak lak yapiodu .aradigim halde gelmedi sizde gelin bile demedi .ben aramasam oni hala iş de zannedicem

(5,006 puan) tarafından

Kac gunlugune geldi annenler 

(2 puan) tarafından

Kac gunlugune geldiginin ne önemi varki

(5,006 puan) tarafından

Yani eve gidince goruseceksiniz zaten orda bi kac saat arkadaslariyla konusmasi benin icin bi sorun olmazdi onun icin sordun 

-Reklam-
0 oy
(725 puan) tarafından

Daha beterini ben de yaşamıştım. Ona sorsan ne var bunda büyütecek sen yanlış anladın der. Bencillik ve saygısızlık bence. Annenler misafir onlarla vakit geçirmesi daha doğru olurdu. Elalemle muhabbet edip ailesine gelince yorgunum diyenlere "el iyisi" denir ancak. 

(2 puan) tarafından

Nasil dogru soyledin. Saygisizlik ve bncillik den baska bisi digil yaptigi

(725 puan) tarafından

Müsait zamanda yalnızken sakince konuş. Ne hissettirdiğini söyle. Anlarsa zaten bundan sonra ona göre davranır. Belki aileni sevmediği için böyle yapıyordur ama ne olursa olsun seni seviyorsa ailene en azından saygı göstermeli

0 oy
(9,618 puan) tarafından

Sende onunkilere yaparaın ödeşirsiniz

(2 puan) tarafından

Saygisizlik yapayim yani bnde

(9,618 puan) tarafından

Anlasın en azından dert etne ozaman nasıl bi çözüm isdiyorsun peki

0 oy
(264 puan) tarafından

Ayıp etmiş tabiki ben de olsam kirilirdim 

0 oy
(834 puan) tarafından

Aynısını sende onun ailesine yap anlar 

0 oy
(11,163 puan) tarafından

Sen durduk yere kavga çıkarmak istiyon diye yorumladım. Adam sizin yaninaza gelmek zorunda değil nerde oturmak sohbet etmek isterse orda kalır. 

(2 puan) tarafından

Ahaha  komik şey senj

(11,163 puan) tarafından

Komik olan sen ve tavrın 🤣 adam kadınların içine gelip sohbet etmek istememis orda erkek erkeğe muhabbet sarmış... Bayil bide istersen Feriha 

(2 puan) tarafından

Sen önce bi  yazdigim yaziyi düzgün oku ondan sonra burda bnim postuma yorum at emi canim . Hahahahahah 

(11,163 puan) tarafından

Yaaw heee heee tamam tamam sensin Okey 

(2 puan) tarafından

Evettt bnim okeyyy

0 oy
(24,502 puan) tarafından

Tam olarak sorun ne sen gitseydin sende katılsaydın 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 650 göst.
0 oy
4 cevap 335 göst.