0 oy
200 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,009 puan) tarafından

image

kızım 6 yaşında ve ilk dişi düştü elhamdülillah. 

Ya nerden gördü duydu bilmiyorum ama diş perisine inanmış bir kere :) dişimi yastığın altına koyacam diş perisi bana hediye getirecek diyip duruyor şimdi uyumuş yastığın altina koydu dişini:) 

Acaba diyorum dişini gizlice ordan alıp sevdiği bir hediye alıp yerine koysam hayal gücüyle çok mu oynamış olurum ve bu tür şeylere artık ömür boyu inanır mi yoksa onu bu hayal gücünden vaz mi geçirsem bilemedim. Eşim de hediye alırız sevinir diyor çünkü günlerdir heyecanla dişinin düşmesini bekliyordu. Ay bu konuda biraz kararsız kaldım biliyorum önemsiz bir konu belki çoğunuz için ama bu tür batıl inanç üzerine de hayal gücü kurmak bilemedim bütün fikirlere açığım:))

7 Cevaplar

+1 oy
(5,082 puan) tarafından

Gercete perilerin olmadigini ama cok istiyosa bunu bi oyun gibi yapabilecegini soyle bence senin perilerin annen ve baban ilk disin ciktigi ictin artik buyuk bi cocuk oldugun icin perilerin olarak sana hediye aldik diyebilirsin ben olsam oyle yapardim herslde 

(1,009 puan) tarafından

Çok mantıklı aslında teşekkür ederim fikriniz için. 

Batıl inançlara şimdiden inansın istemiyorum doğrusu hepsi bu 

(5,082 puan) tarafından
+1

Bende istemem oyle bisey ya 

-Reklam-
0 oy
(374 puan) tarafından

Benim 4 yaşındaki kız da öğrenmiş her gece yalanadan dişini asılır gibi yapıyor babasına diyor dişim çıktı diş perisi bana para getirecek diye eşim koyuyor yastığın altına 10 lira falan ama şu günlerde unuttu 

(1,009 puan) tarafından

Yaaa işte bu şekilde de batıl inançlara sürüklüyor gibi hissediyorum aslında. Eşimde diyo hediye alır baş ucuna koyarız diş perisi getirdi diye de bi kararsız kaldım bende :))

(374 puan) tarafından

Ben kız bizim koydigumuzu alniyor canım babam az para bırakmış diyor çok zekiler inanki 🤣🤣🤣

(1,009 puan) tarafından

Hahaha benimde babama soylemedin dimi hediye alsın diye diyor belkide onlar farkındalar da bizi kekliyorlardir bilemedim :))))

(374 puan) tarafından

Yani bence öyle bir kere yapın bnce yaa 

0 oy
(4,039 puan) tarafından

İki gün önce oğlumun dişi düştü,anne yastığımın altına katacam diş perisi gelecek dedi,bende böyle birşeyin gerçek olmadığını söyledim, söylemeyi bıraktı 

0 oy
(5,214 puan) tarafından

Geçen bende gördüm kafadar ayıcıklar diye çizgi film var orda diş perisi geliyor altın koyuyor yerine bunun gerçek olmadığını zaten biliyorlar ve bence böyle şeyler yapılmalı çünkü hayal kurması gerekiyor bu çocukların sokaklardan aldık 4 duvarın arasına tıktık bu kadarını borçluyuz bence

0 oy
(3,655 puan) tarafından

Benim kızımda ilk dişini düşürdüğün de bana diş perisi ne getirecek acaba demişti 😁😁 bende onu uyuttum yastığının altına para koydum sabah kalktığında baktııı çok sevinmişti 😁😁 2. Dişi çıktığın da da babası elsalı ıvır zıvır kar almıştı 😁 

0 oy
(15,689 puan) tarafından

YouTube da videolar izliyorsa oradan duymuştur 

0 oy
(3,879 puan) tarafından

Bence öyle bir şey yapma hurafe ve dinden olmayan şeylere bel bağlamasın onun yerine sabah kalkin al kızını bugün canın en çok neyi çekiyorsa hadi sana onu alalım yada sevdiğin ve istediğin şey nedir onu alalım de bu daha uygun olur 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 407 göst.

Kategoriler

1,471,611 soru

24,100,996 cevap

332,408 kullanıcı

...