+1 oy
237 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (21 puan) tarafından

İki gün oldu sezeryan olalı bir kızım oldu çok şükür ancak 27 aylık beni kıskanıyor emzirdiğimi görünce kıyametler kopuyor kardeşine vuruyor beşiği sallıyor vs vs tahmin ediyorsunuzdur  nasıl aşarız ne yapmalıyım 

8 Cevaplar

+2 oy
(19,398 puan) tarafından

Benimde 18 aylık kızım var 28 haftalık hamileyim normalde Bebek severken falan kiskanmiyor babasından da kiskanmiyor inşallah bebekten de kiskanmaz bu durum benide korkutuyor . Cocugunla konuşsan anlar sanki seni konuşarak çözülür inşallah 

(19,398 puan) tarafından
-Reklam-
+1 oy
(49 puan) tarafından

Bende seninle aynı durumdayım 26 aylık bi çocuğum var 1 aylıkta bebeğim. İlk günlere oranla bi tık daha iyi ama yine de yenidoğanın can güvenliği yok psikolojim bozuldu resmen şaştım kaldım

+1 oy
(6,902 puan) tarafından

Benim oglumda cok kiskanç yanima baska cocuk yaklassin benim annem diyor hemen yaklasmasina izin vermiyor kardesi olsa ne yapar dusunemiyorum bence o da kücük zamanla alisir ama ikisini yalniz birakma dikkat et 

+1 oy
(1,905 puan) tarafından

23 aylık kızım var dışarıda bebek gördü mü seviyor ediyor biz alınca hafif kıskançlığı oluyor 3 yaşına gelince bizde düşünüyoruz 2.bebeği artık sürekli konuşacağız onunla bak sana kardeş geldi sen ona abla olacaksın büyüyünce elinden tutacaksın şimdi bizim kucağımıza ihtiyacı var falan diye inşallah iyi geçer çok kriz olursa ne yaparız bilmiyorum 

+1 oy
(3,592 puan) tarafından

Benim de 8 aylık oğlum 6 buçuk yaş kızım var bende çokk korkmuştum bu kıskançlık olayından ama Allah'ıma şükür asla öyle bişey yaşamadım sanırım yaş farkı olduğu için olabilir . Siz mesela bebeği sadece emzirmeden emzirmeye alın diğer vakitler diğer çocuğunuza daha çok yoğunlaşın onu çok sevdiğini hep söyleyin sonra hadi gel kardeşim acıktı ona süt verelim karnı doysun sonra da beraber altını alalım olur mu diye oyun şeklin de söyleyin sonra beraber uyutalımm mı sessiz olmalıyız ama gibi gibi böyle yaklaşırsanız düzelir belki böyle bişey yaşamış olsam ben dediğim gibi yaklaşırdım 

+1 oy
(705 puan) tarafından

Malesef halen aynı durumdalar oğlum 4 yaş kızım 18 aylık 

+1 oy
(725 puan) tarafından

Benimde oğlum bir buçuk yaşında bebeğim 14 günlük yani aynı dediğiniz gibi eline geçeni fırlatıyor bebeğe vurmaya çalışıyor, bebeği bez değiştirme ve beslenme dışında çok almıyorum kucağıma, bir buçuk yaşında olanla daha çok ilgileniyorum ama yine aynı ne yapacağım bilmiyorum bende onlarda hakli kıskançlıka çünkü bir buçuk yaş da daha bebek ilgiyi istiyor o yüzden kıyamıyorum ona da 🥺🥲

0 oy
(909 puan) tarafından

2.cocugu sırf bu yüzden erteliyorum kıskançlık benide korkutuyor oğlum kıskanç bir çocuk 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 151 göst.
+1 oy
10 cevap 227 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde est16 (760 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 85 göst.

Kategoriler

1,468,611 soru