0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından

Kızlar SPİRAL İLE KORUNUYORUM. Ayın 10 nda adet gunumdu olmadım. Yarın 10 gün olacak. Erken gebelik testi yaptım 3 gün önce birşey çıkmadı. Bugün eski teste baktım silik çizgi var. İlk gün birşey yoktu. 

Bugün de heyecandan tekrar aldım test ona yaptım birşey çıkmadı. 

Devlet Hastanesi'ne gittim kadın doğumdan randevu alacaksın dedi. Acilden bakmadılar. Gebelik için kan verecektim yani. 

Adet olmadım. Hamile olsam testte çıkardı anlamadım. 

Siz ne düşünüyorsunuz? Hamile miyim acaba değil miyim? 

Başına böyle birşey gelen oldu mu?

image

Bu test ilk yaptığım test. İlk gün birşey çıkmamıştı. Bugün 3. Günü silik çizgi var. Bugün tekrar test aldım yaptım birşey çıkmadı 

10 Cevaplar

0 oy
(301 puan) tarafından

En İyi Cevap

Postum üste ciksin 

-Reklam-
0 oy
(917 puan) tarafından

Çiçeğim spiral kaymamış şekilde hamile kaldım 4 aylık oldu kucağımda şimdi 

(917 puan) tarafından

Pazartesi sağlık ocağına git istersen 

(301 puan) tarafından

Öyle yapacam artık :( valla korkuyorum ya. İstemiyordum. 2 oğlum var aşırı zorlaniyorum. Spirale çok güvenmistum

(917 puan) tarafından

Benim de 2 oğlum vardı bildiğin doktora bağırdım kese var diyince istemiyorum dedim kaymış olamaz dedim ben kontrole hep giderim doktor dedi binde bir ihtimal ile hamile kalmışsınız zaten,düşer dedi şimdi bi kızımız oldu spiralin ipi gözükmüyor diye alamadılar öyle doğumda bebeğin eşinin içinde çıkarıp verdiler bana 

(917 puan) tarafından

Ben adet gecikeli 7 gün sonra yaptım test kaset gibi olanlardan çift çizgi çok belirgindi

(301 puan) tarafından

Ben erken gebelik testi aldım çıkmadı bugün. Hamile değilsem adetim neden 10 gün gecikti .aşırı korkuyorum 

0 oy
(1,384 puan) tarafından

Erken gebelik testleri pek güvenilir değil bence kaset test alın orda çıkar gecikmiş baya çünkü 

(301 puan) tarafından

Ay inşallah değilimdir kuzu ya. Dua et. Rabbim yine hayırlısını versin de düşünmüyorduk. 

0 oy
(894 puan) tarafından

Test ilk yaptiginizda cikarsa dogrudur sonradan dogru deyil.Amma yinede hastaneye gidin kan verin hamile deyilseniz muayine olunun 

(301 puan) tarafından

Evet kuzum ilk gün testte bişe yoktu. Bugün 3. Günü silik vardı. Tekrar aldım erken gebelik test birşey çıkmadı 

0 oy
(8,654 puan) tarafından

Prezervatif kesin çözüm ayrıca hijjen açısından da tercih edilmeli 

(1,384 puan) tarafından

Ay delik olup olmadığını takmadan nasıl anlıyoruz hiç kullanmadık da korunma için düşünüyoruz ama ya yırtık çıkarsa diye korkuyorum 

(8,654 puan) tarafından

Yırtık çıkmaz dandik marka almayın elbette 

0 oy
(325 puan) tarafından

Canım zaten testinde silik çizgi var görmedin mi 

(301 puan) tarafından

Kuzum onu 3 gün önce yaptım. İlk gün bişe yoktu. Bugün baktım böyle. Bugün tekrar yaptım erken gebelik testi bişe çıkmadı. 

Acaba bekledi ya 3 gün ondan yalancı çizgi olurmuş 

0 oy
(7,688 puan) tarafından

Sadece spirale güven olmaz canım

0 oy
(39 puan) tarafından

Canım sağlık ocağı kan alıyor sabah ver öğleden sonra öğrenebilirsiniz kanda daha kesinleşir

0 oy
(160 puan) tarafından

Acile gittiginde ne söyledin de yapmadılar.  Ben  çok kötüyüm kasıklarımda Ağrı var sabahtan beri geçmedi sırtıma vuruyor mide bulantısı da var fln demiştim kadın hemen kan istedi

(301 puan) tarafından

Öyle demedim işte. 10 gündür adet olmadım. Spiral var dedim. Kadın doguma gidin dedi. Keşke de öyle deseydim

0 oy
(604 puan) tarafından

Adet tarihimiz aynıymış bende olmadım 10 gün oldu bugün ama benim ayın 2 sinde bir kanamam oldu baya adet kanaması gibiydi hatta erken oldu diye şaşrdım 4 gün oldu bitti adetimde 4 gün iyi sürer sonra azarlır 7 güne az az olur ama bilemedim spiral yok bende kucagımda 1 yaşında bebek emiyor zaten nisanda adet görmeye başlamıştım test yapmaya korkuyorum adet olcak gibi kasıklarım agrıyor umarım en kısa sürede olurum 

(301 puan) tarafından

Ay inşallah kuzum ya valla bende istemiyorum rabbimin zoruna gitmesin. 2 oğlum var. 26 yaşındayım. Çok zor. Düşünmüyorduk 

(604 puan) tarafından

Bende 25 yaşındayım bir oglum bir kızım var Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah sıcaklardan falandır bizde düşünmüyoruz kızım kolikti çok zor bir bebekti dahada öyle bir yaşında ama o kadar yıprandıkki büyük oğlum bile yani Allahım olanlara hayırlı sağlıklı ömürler versin 

(604 puan) tarafından

Canım hamilemisin 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 654 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Alparslanimmm (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde hicrann (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy