+3 oy
369 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

image

Rabbim herşeyi çok güzel yaratmış.

Bişey yaptığınız zaman Allah rızası için yapın bangır bangır davul zurna çalarak iyilik(hayır)yapılmaz.

Nasılsınız hanımlar ?benim bebe huysuz sıcaktan uyuyamiyo kapının önüne ip yaptim gene yok sizler nasıl yapiyorsunuz

7 Cevaplar

+2 oy
(7,408 puan) tarafından

image

bizdde böyle 😂😂 Diyarbakır yanıyor canım. Bı oda serin biyere  gidip gelirken kısa koşa yapym işimi😂 

Senin manzara da çok güzel 💞🌸

tarafından

He ya Allah kolaylık versin Urfa Diyarbakır yakın biliyorum oraları insanın beyni uyuşuyor nem yok ama sıcağı yetiyo.evet burası hep dağ bayır güzel şimdilik 

-Reklam-
+2 oy
(3,727 puan) tarafından

image

Cici bebeyi sadece bebekler yiyecek diye bir kural mı var 😁😁😁😏 yaprak sarması yaptımmm bebemii uyuttum büskivi yiyimm dedim 😁
tarafından

😊iyi yapmışsın geçen burda bı taziye vardı kadın girdi mutfağa baktım yiyo diyo abla bebeğe vericeksen al dedim yok sen ye ben ona vermiyim😊

(3,727 puan) tarafından

Ama çookk güzel tadı 😁😁

tarafından

Ye gitsin ozaman afiyet olsun ❤️

+1 oy
tarafından

Tevekkul vakti yani 😍 

Valla koca ise gitti cocuk cips istedi ince ince patates kizarttim gercek sandi yedi 😂 bende dus aldim yatiyorum 2 80 birazdan cocugu yatiririm 

tarafından

Yorunlari karistirdin heralde 

tarafından

Yok cips istedi yazmissinya hani büyük yani bebek değil demek istedim

tarafından

3 yasinda cips istedi de patates kizarttim anlamadi o kadar da buyuk degil yani 🤭

tarafından

Olsun rabbim hayırlı evlat etsin 

tarafından

Amin ecmain 

+1 oy
tarafından

Annemdeyim binanın önünde bahçede oturduk hava biraz esiyor güzel 

tarafından

Oh mis ne güzel 

+1 oy
tarafından

Benim ki salona bütün oyuncaklarını getirdi hepsini sıraya dizdi trencilik oynuyor bende onu izliyorum 

tarafından

Benim hay.van diycem olmuycak kavgada çocuklarımın bütün oyuncaklarını evdeki bütün eşyalarımı çöp ettiği için bebeğime yeni yeni çıngırak felan almaya çalışıyorum 

Bırak oynasın dagitsin zaman çabuk geçiyor bı zaman sonra dağıtan oyuncak isteyen çocuk olmuyo

tarafından

Evet aynen öyle canım 

+1 oy
(7,934 puan) tarafından

Bizde evde sıkıldık bahçe'ye gidelim köfte yapalım dedik ama mangal telini evde unutmuşum yapamadan geldik bahçeyin suyu kesilmiş bu sene yağmur yağmadı iki senedir kar da yağmıyor kuraklık aldı başını gitti bizim bahçenin manzarası da aynı senin manzara gibi çok güzel Rabbim gerçekten çok güzel yaratmış herşeyi

tarafından

Benim arka bahçem var küçük ama olsun yoksa arkam hep dağ korkuyo insan yılan felan var hepsi yoksa manzara çok güzel ❤️

(7,934 puan) tarafından

Geçen hafta bizim bahçede de eşim yılan görmüş iki metre vardı diyor bende çok korkarım iki senedir toplasan beş kez gitmişimdir oğlum ufak olduğu için durmuyor ne bulsa ağzına atıyor bende gitmiyorum eşim fidanlar ağaçlar var mecbur sulamak için her hafta gidiyor 

tarafından

Yok ben bebek kucağımda bı tur atıp içeri kaçıyorum çünkü çok korkarım börtü bocek herşeyden 

+1 oy
(11,770 puan) tarafından

40  hafta dolmasına rağmen doğmayan inatçı bir bebek ve habire yürümek zorunda olan ben

image

tarafından

Rabbim kolaylık versin 

Büyüdükçe sıkıntıda buyuyo canım bende ergenden başlıyor en küçüğü 10 aylık olacak annelik güzel en güzel yorulma bence 😊

(11,770 puan) tarafından

Vala gücüm takatim kalmadı daha fazla yürüyüşe merdiven inip çıkmaya ılık duşlara 

tarafından

Kiz millet para veriyo spora daha ne olsun hepimiz öyle şaka bı yana gece yatarken kemiklerim agriyo

(11,770 puan) tarafından

Seninki kaç haftalık 

tarafından

Benimki 10 aylık olucak 22sinde inşallah 

İlgili sorular

+5 oy
27 cevap 1,438 göst.
1 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Keklik (1,913 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 347 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (3,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 402 göst.
16 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Sukufe (8,532 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 750 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (1,016 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,632 soru

24,403,493 cevap

350,315 kullanıcı

...