0 oy
94 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (539 puan) tarafından

Bugün biri diyor ki sigara içenlerin diyeti olmaz diyor sigara içiyorsan diyet yapamazsın Çünkü kilo veremezsin yağ yakamasın diyor bu doğru mu sizce sigara içenlerin diyeti olmaz diyor yani diyet yapsan da kilo veremezsin diyor sigarayı içmeyelim mi yani Diyet yaparken kafamı karıştırdı ya burada sigara içip diyet yapıp kilo verenler varsa lütfen canlı yayına bağlansınlar :))) 

3 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

sigara icenlerin metabolizmasi fişek gibi calisio. yiyolar iki dk sonra siciyolar😂😂 hatta sirf zayiflamak icin sigaraya baslamayi bile dusundum ben biara

(539 puan) tarafından

Kız canan senın bu lafların doğal komikliğin bayılıyorum ya sana  inşallah allahım canan gıbı bır iş arkadası nasıp et. Hayırlısıyla amin :)))  

Doğru kocama sinirlenince sigara içiyorum bazen  hemen iştahım kesılıyor  bak cıdden doğru  

(131 puan) tarafından

Bu ben maalesef metabolizmamin freni patlamış kamyon gibidir 

(9,079 puan) tarafından

ay ne guzel . degerini bil bence . benim bugun yedigim yemekler 10 gun sonra cikio icimden.😂😂 oyle nalet bir sindirim bosaltim sistemim var. esim sofradan kalkip vc ye girre mesela 😂😂 tedavi olcam eylulde kesin karar verdim . cildiyeye gdicem bir sivilceler cikio yuzumde diye. yst bacaklarda kilcal damarlar var onun tedavisini olmak istiyorum belirgin kilcal damarlar gozukuo. bide bagirsak sagligimi komple tedavi . bide kan degerlerimi  demir di d vitaminiydi serum merum ne lazimsa takviye makviyr bi sekilde duzene koymam

lazim bedeni icerden

(131 puan) tarafından

Cildim krem vs hiç bis3y bilmez ne ergenlikte nede şimdi sivilce bilmem hiç değişik bileyim bende işte yerim kilo alamam uyumam uykum gelmez 🤣🤣🤣🤣🤣

(9,079 puan) tarafından

ay masallah de kiz nazar edecem kendini🧿

-Reklam-
0 oy
(1,375 puan) tarafından

Leptini bozar sadece. 

0 oy
(4,754 puan) tarafından

😂😂😂 hergun yeni bisey duyup sasiriyorum gercekten hayatim sigara tokluk hissi yapae aciktikcs yak bi sigara bak nasil doyacaksin aksine sigara icen kisi zayiflar dedigim gibi yaparsa cunku istahsizlik yapiyo ben bekarken iciyodum 7 sene ictim 24te evlendim kacta baslamisim kiz 17 18de baslamisim iste oyle hesap et evlendigimde 37 kiloydum hemen hamile kalmayim mi nasil icecem mecbur biraktim bi yandan cocugu beslemem lazim diye canim isgara istedikce aglaya aglaya temek yedim derken 20 kilo aldim tam gebes oldum 

(4,754 puan) tarafından

Sen yinede icme 🤭

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 460 göst.
0 oy
5 cevap 124 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
7 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serapse (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,466,690 soru

24,034,318 cevap

328,863 kullanıcı

...