0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından

Kızlar ne olur yardımcı olun kafayı yiyeceğim psikolojim çok bozuldu evlendim ayrıldım kendimi hiç beğenmiyorum doğumdan sonra sarkık bir göbek kaldı bir de vücudum sıkı değil özgüvenim tamamen sıfıra düştü öz güven denen bir şey kalmadı ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum hareket ederken kollarımı tuhaf hissediyorum öyle özel bölgemi hissediyorum popomu hissediyorum şimdi diyeceksiniz ki nasıl hissediyorsun vallahi ben de bilmiyorum nasıl hissettiğimi çok rahatsız ediyor beni Bir de insanlara yansıyor yani insanlar bunu anlıyor hissediyor zaten kafa denen bir şey kalmadı düşün düşün kafayı yedim bunu da hissediyorlar düşündüklerim aklıma geliyor kendi kendime gülüyorum kafayı tamamen yedim yani böyle kendi yüzümü görüyorum insanın yüzüne bakınca kendi yüzüm canlanıyor kendimde yani bilmiyorum bu nasıl bir sıkıntı bilmiyorum çok kötüyüm ya en kötüsü de hani araba sinyal verir ya sağa sola ben gözlerimi çevirmiyorum ama hani böyle gölge gidermiş gibi sağa sola bir şeyler gidiyor aklım gidiyor galiba gözlerim dönmüyor ama sağa sola sinyal verirmiş gibi hareketler var yüzümde bende çok kötüyüm istemsizce çok değişik şeyler yaşıyorum😂😂😂😂😂😂😂

5 Cevaplar

+2 oy
(15,136 puan) tarafından

Temcit pilavı gibi be Ayfer, benim de göbek sarktı popo büyüdü napak ölek mi sal Bi kı.çını başını ya kendinle uğraşma. İlaçları aksatma kullan gerekirse rehabilitasyon merkezine git

(97 puan) tarafından

Rehabilitasyon merkezine nasıl gidiliyor ve neler yapiyorlar orda Bursa ve Yalova Çınarcık ya varmi

-Reklam-
+1 oy
(1,959 puan) tarafından

Ayfer ben ciddiyim dediklerimde, doktor sana şizofren teşhisi koydu mu? Gerçekten soruyorum bu arada. 

(97 puan) tarafından

Hep aynı ilaçları veriyorlar 

(1,959 puan) tarafından

Ilaçlarını aksatmadan kullanman lazim

+1 oy
(1,600 puan) tarafından

Yine mi popon şu poponu kesip at hep beraber sende biz de kurtulalım kız 😂😂😂

(97 puan) tarafından

😂😂😂😂😂😂😂😂

tarafından

😃😀

(353 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(42 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sesli güldüm kız 

(1,600 puan) tarafından

Hahahahahaahaa hep gülün kizzz 😂😂😂 

(474 puan) tarafından

Benim popo fırladı gülmekten Hülya Allah cezani vermesin senin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(1,600 puan) tarafından

Ablammmmmm hep gül sen emi 🤩💜💜😂😂😂😂😂

(474 puan) tarafından

Arkadaşın sorunu neyy sorması ayıp olmasa

(1,600 puan) tarafından

Sürekli post açıp özel bölgemi ve popomu hissediyorum diyor o nasil oluyor abla anlamadim 😁

Bir de psikolojik sorunları var Allah yardımcısı olsun ama keşke adam akıllı bir tedavi olsa böyle bir ömür geçmez 

(474 puan) tarafından

Siz onu bana yollayin onun eli boş kalmış burda ben ona bir hafta temizlik yaptırayım biseysi kalmaz biz de iş yapacaz diye popomuzu hissetmiyoruz 

(1,600 puan) tarafından

Hahahahahahaa abla bence de boşlukta olduğu için öyle olmuş 

Ama işte sanırım çocuklarından da uzak galiba 😢

0 oy
(909 puan) tarafından

Ayferrrr psikolga git ayferrrr yetti gayrii

(97 puan) tarafından

Gittim kaç kere hep aynı ilaçları veriyorlar

0 oy
(22,763 puan) tarafından

Aşko şaka mısın ne götttt ne göbek hepsi aldı başını gidiyor emzirmekten dizlerime iner diye korktuğum cicikleri saymıyorum kocaman hamile gobegimi de saymıyorum hepimiz aynı durumdayız ayferrrrrrrr😱😎

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
+2 oy
11 cevap 431 göst.
0 oy
11 cevap 329 göst.
+1 oy
2 cevap 178 göst.
6 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (97 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,908 soru