Kızlar ne olur yardımcı olun kafayı yiyeceğim psikolojim çok bozuldu evlendim ayrıldım kendimi hiç beğenmiyorum doğumdan sonra sarkık bir göbek kaldı bir de vücudum sıkı değil özgüvenim tamamen sıfıra düştü öz güven denen bir şey kalmadı ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum hareket ederken kollarımı tuhaf hissediyorum öyle özel bölgemi hissediyorum popomu hissediyorum şimdi diyeceksiniz ki nasıl hissediyorsun vallahi ben de bilmiyorum nasıl hissettiğimi çok rahatsız ediyor beni Bir de insanlara yansıyor yani insanlar bunu anlıyor hissediyor zaten kafa denen bir şey kalmadı düşün düşün kafayı yedim bunu da hissediyorlar düşündüklerim aklıma geliyor kendi kendime gülüyorum kafayı tamamen yedim yani böyle kendi yüzümü görüyorum insanın yüzüne bakınca kendi yüzüm canlanıyor kendimde yani bilmiyorum bu nasıl bir sıkıntı bilmiyorum çok kötüyüm ya en kötüsü de hani araba sinyal verir ya sağa sola ben gözlerimi çevirmiyorum ama hani böyle gölge gidermiş gibi sağa sola bir şeyler gidiyor aklım gidiyor galiba gözlerim dönmüyor ama sağa sola sinyal verirmiş gibi hareketler var yüzümde bende çok kötüyüm istemsizce çok değişik şeyler yaşıyorum😂😂😂😂😂😂😂
Temcit pilavı gibi be Ayfer, benim de göbek sarktı popo büyüdü napak ölek mi sal Bi kı.çını başını ya kendinle uğraşma. İlaçları aksatma kullan gerekirse rehabilitasyon merkezine git
Rehabilitasyon merkezine nasıl gidiliyor ve neler yapiyorlar orda Bursa ve Yalova Çınarcık ya varmi
Ayfer ben ciddiyim dediklerimde, doktor sana şizofren teşhisi koydu mu? Gerçekten soruyorum bu arada.
Hep aynı ilaçları veriyorlar
Ilaçlarını aksatmadan kullanman lazim
Yine mi popon şu poponu kesip at hep beraber sende biz de kurtulalım kız 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
😃😀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sesli güldüm kız
Hahahahahaahaa hep gülün kizzz 😂😂😂
Benim popo fırladı gülmekten Hülya Allah cezani vermesin senin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ablammmmmm hep gül sen emi 🤩💜💜😂😂😂😂😂
Arkadaşın sorunu neyy sorması ayıp olmasa
Sürekli post açıp özel bölgemi ve popomu hissediyorum diyor o nasil oluyor abla anlamadim 😁
Bir de psikolojik sorunları var Allah yardımcısı olsun ama keşke adam akıllı bir tedavi olsa böyle bir ömür geçmez
Siz onu bana yollayin onun eli boş kalmış burda ben ona bir hafta temizlik yaptırayım biseysi kalmaz biz de iş yapacaz diye popomuzu hissetmiyoruz
Hahahahahahaa abla bence de boşlukta olduğu için öyle olmuş
Ama işte sanırım çocuklarından da uzak galiba 😢
Ayferrrr psikolga git ayferrrr yetti gayrii
Gittim kaç kere hep aynı ilaçları veriyorlar
Aşko şaka mısın ne götttt ne göbek hepsi aldı başını gidiyor emzirmekten dizlerime iner diye korktuğum cicikleri saymıyorum kocaman hamile gobegimi de saymıyorum hepimiz aynı durumdayız ayferrrrrrrr😱😎
1,473,908 soru
24,131,402 cevap
334,064 kullanıcı