0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

3 yasinda oglum var hergun pipisiyle oynuyor nasil ne gibi tepko vermeliym bu durumda bazen abartli tepki verdigimi dusunuyorm napicam blemedm napacagimida normal bi surec bunu nasl anlatmaliym 

6 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

benimkide oyle bak pipisime dokunuyorum dio bide😂😂😂

(833 puan) tarafından

Ooo oo daha neler diyo. Anne bak büyüdü😀

(212 puan) tarafından

Ayni anme bak buyudu kocaman oldu diyor yemek istermisin diyor🤣🤣cok sey var oyuncak gibi dusuniyor sanirm 

(9,079 puan) tarafından

bizimki okadar buyudu muyudu demioda . 

-Reklam-
0 oy
(2,453 puan) tarafından

Cinsel kimliğin oturduğu bu dönemlerde ellemesi normal. Tatlı dille uyar. Kızarak uyarma. Çişimizi yapıyoruz elimiz pis olur ellenmez gibi uyarıyordum ben oğlumu. Çok hassas bir konu gerçekten insan nasıl tepki vereceğini ne diyeceğini şaşırıyor. 

(212 puan) tarafından

Bende nasil tepki vericem blmiyorm bugun ilkkez buyim tepki verdm elleme diyr agladi boyle post acmak istedim uyudu aglayarak kalkti farkettm hatami ayip degl yaptigi ama napicam nasil yonlemdiiriym soyliyorm ellememeliyiz cis yapiyorz ordan oyincak degl bak bunlar oyuncaklari diyorm genellikle uykuyada geciste yapiyo

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Tepki verme dikkatini dağıt. Yalnız bırakmamaya çalış bir müddet

(212 puan) tarafından

Genellikle uyuyucakken yapiyor yada cani skldiginda

0 oy
(4,075 puan) tarafından

tepki vermeyeceksin, ilgisini dağıtacaksın. fallik dönemde kendini keşfediyor. sen kızarsan daha çok yapacaktır 

0 oy
(23,070 puan) tarafından

Dikkatini dağıt oyuncak ver hadi oyun oynayalım de ama tepki verme 

0 oy
(1,562 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DLuZgk6C3KM/?igsh=Y2xsc29odzNxY2x6 

Bu videoda ki gibi yapabilirsiniz ben şimdiden eşime attım kızım büyüdüğünde bu şekil öğreteceğim 

(212 puan) tarafından

Bumu gormustm  soyliyorm dokunmamali kimss dokunamaz diye idrar edip kavrayamiyor gibime geliyo

(1,562 puan) tarafından

Dokunamaz gibisinden değil, videoda ki şekilde yaparsanız daha anlayacağı dilden konuşmuş olursunuz.Bu şekilde o ceza alıyormuş gibi düşünecek ve yapmaya devam edecektir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Defneee (896 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
+1 oy
18 cevap 362 göst.
2 saat önce Diğer kategorisinde Buket masal (2,575 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 475 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu