+1 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (23,028 puan) tarafından

Geçenlerde paylaşmıştım üstümüzden gırgır süpürge pislikleri çırpıyor diye eşim ev sahibini aradı 3.kattaki ablada şikayet etmiş ev sahibine oda çık demiş zaten abisi gelecekmiş evde oturcakmış 2 ay mühlet vermiş geldi kapımı çaldı ağzına geleni saydı hakaretler küfürler haddini bil parmağını indir burda şov yapma ben senin kapına geldim çaldım açmadın kapıyı bende kapının önüne döktüm kirini mecbur değilim dedim beddua ediyor ah ediyor terbiyesizlik yapma annem yaşındasın utan şu konuşmalarından dedim kızı geldi abla işte niye şikayer ettin onu yaptın bunu yaptın annenizi uyarın canım ben mecbur değilim diğer komşuları ses etmiyomuş ben de aynı şekilde susarım sandı sen bende bütün herşeyi vurdum yüzüne oturdum ağladım sinirden kapısına gittim açmadı çağırdım çağırdım duymadı ya bi yumak kıl tüyy düşmüş saksımın içine ben miyim suçlu arsız bi kadın bende dedim bidaha olursa zabıtayı arıycam hadi bakalım kapattım kapıyı 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,048 puan) tarafından

daha aramadın mı zabıtayı? 

daha ne bekliyorsun, tekme tokat birbirinize girseniZ daha beter olacak durum. ara zabıtayı, hatta kapına geldiği için polisi bak bakalım bir daha ses çıkarabiliyor mu

(23,028 puan) tarafından

Ağlıyo ay senin yüzünden çıkıyorum diye ağlıyo beddua ediyo lanet olsun defolsun gitsin 

-Reklam-
+1 oy
(215 puan) tarafından

Kapıyı hiç açmayıp polisi arayın haneye teşebbüs var diyin gelsinler alsınlar götürsünler

(23,028 puan) tarafından

Ben annem yaşında olduğu için konuşuruz diye düşünmüştüm ama kadın çingen ya hem suçlu hem daha üste çıkıyo çocuklarıma bile beddua etti orda dur seni parçalarım burda komşular indi ben susuyorum büyüksün diye haddini aşma dedim pislik utanmaz Allah bildiği gbi yapsın 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten, uyarıyorsun dikkate almıyor sonra birde suçlu sen oluyorsun, birde bunun bizi evimizden barkımızdan ettin sokakta kaldık versiyonu var, Allah hayırlısı ile onları düzgün yasayacak bir yere sizi de rahatsız etmeden gitmelerini nasip etsin ne diyim. 

(23,028 puan) tarafından

Olurum yine basarım kuyruğuna ciyaklasın dursun banaane kaç yaşına gelmiş edep görgü öğrenmemiş benmi öğreteyim zırcahil ya tam bi

(1,493 puan) tarafından

Tükürüğüne yazık, gerçekten, bunlar belli ki problemli kişiler, bırak bunlarla polis uğraşsın, ne mecburiyetin var 

(23,028 puan) tarafından

Keşke gelse gene hemen ararım polisi

(1,493 puan) tarafından

Muhakkak ara ne zaman olursa

(23,028 puan) tarafından

Tamam canım 🌸

0 oy
(236 puan) tarafından

Yerinde olsam direk polisi ararim ne demek kapına gelip bağırmak hakaret 

(23,028 puan) tarafından

Eşim ankarada iyiki evde yokmuş o gelince napacağımızı konuşacağz defolup gidecek zaten 

0 oy
(18,454 puan) tarafından

Kimse kendinde hata aramıyor oh ne güzel Dünya valla

(23,028 puan) tarafından

Hakkım helal değil ama 

0 oy
(4,770 puan) tarafından

Kiz ne cektin sen bu cevreden vallahi imtihan oluyodun sen bunlarla 

(23,028 puan) tarafından

Evim basılmamıştı oda oldu 

(4,770 puan) tarafından

Tasincaktin sen noldu 

(23,028 puan) tarafından

Kaldı canım ya gitmiyoruz şimdilik

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Nolursa olsun edepsizlikle edepsiz davranışı tasriflemem.

(23,028 puan) tarafından

Ben çok üzüldüm hiç yaşına yakışan bi hareket değildi aşırı cahil 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 400 göst.
+1 oy
5 cevap 482 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy