0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar eşimle aramızda problemler var ben aşamıyorum hala çok uzun zamandır sizinle paylaşmak ıstedım eşim benden habersız görümceme kefıl olmuş bekarken görümcem eşimden gızlı kartından kredı cekmıstı arabasını satıp kredıyı kapattı neyse buna rağmen eşim benden habersız kefil olmuş taaakı eve icra kagıdı gelene kadar ogrendım kıyamet koptu avukat esımden 140 bın ıstedı esımı bu şeyden İbra edecektı ama etmemıs esım teyzesınden borç alıp avukata verdi ama bızım motora icra koymuslar eşimin maaşını 20 bin kesılıyor eşimi görümcemden alıyor parayı ama aldığı parayı teyzesıne verıyor kocasından da para alıyoruz ama  zorla her ay pesındeyız zar zor paramızı verıyor esımi üsten çıkardılar çıkış parası alcakdı 160 bını ıcra kesmiş onuda alamadık anlıycagınız herseyım gıtttıı motoru satıp çıkış parası üstüne koyup araba alcaktık ama olmadı çok sınırlıyım kaynanama sordum haberin var mı kefıllıkten oda olmuş kefıl benım haberım yok dıyor yalan konuşuyor Dedım haberın varsa neden mani olmadın evımız kıra 4 kişi coluk çocuk motora bınıyoruz durumumuz yok hala dıyor ben bıkmıyorum  kaynanam sureklı benı arıyor açmıyorum uzak dursunlar dıe bıde kaynanamda zamanında düğünde takılarımı aldı bılezıklerımı satmıştı gızlıce gerdanlgımı aldı güya caldırdırlar evlerınde sız olsaydınız gorusurmuydunuz 140 bın borcu ödememişler 400 bın olmuş Bıze odettıyorlar kaynanamda zamanında kredı çekmiş görümceme oda borçlu 400 bın

3 Cevaplar

0 oy
(627 puan) tarafından

Bu görümcen o paraları ne yapmış nasıl iş anlamadim uçan kuşa borcu var anasına bile 400 bin kredi borcu yüklemiş hayırdır yani ne iş yapıyor da binler yiyiyor 

(1 puan) tarafından

Evlenırken evine eşya almis esımı kefil etmıs göğsünü yatırdı küçülttü kaynanam cekmıs kredıyı

(627 puan) tarafından

Tam bir rezil yani söyle paran yoksa neden göğsünü yaptırıp 400 bin kredi çektiriyorsun 

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

esinde bitio. en bastan senin takilarini çalmislar. ana baba olaydiniz da kizinizin bircunu kendiniz kapataydiniz zaten takilarimizi çaldiniz diyebilirdi. gorumcen bekarmi ki . bekarsa esin ne munasebet bakio. abi olarak belki korumak istio ama ana babasi var. madem suz suan neyle gecincekainiz ana babasi size baksin madem aldiklari bilezik altinlara karsilik geri odemis olurlar boylece. sizden zamaninda takilari calmasalardi suan bozdurup harcardiniz kotu gun para olmus olurdu

(9,079 puan) tarafından

he bu gogsunu yaptiran gorumce hatirlardim z sende de orami burami yaptircam katinbaba sanada gersin . harcamayin gecinin madem

0 oy
(4,051 puan) tarafından

Ah ah ne desem boş canım olan sana olmuş 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 362 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seymaak1 (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
30 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Dila44 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,409 soru

24,110,778 cevap

332,957 kullanıcı

...