Günaydın herkese bacikolarım nasılsınız iyimisiniz
Ben uyandım bile kahvaltımı yaptım şimdi oturdum cay iciyorum
Evin tüm camlarını açtım balkonda dahil küfül küfül esiyor oh mis
Sizler ne yapıyonuz bakalım
Hayırlı hafta sonları diliyorum
Günaydınnnnn iyim teşekkür ederim sen nasılsın yarım saat oldu uyandık kahve içtim çay koycam kahvaltı hazırlıcam çamaşır attım çamaşırlar vardı topladım onları yatakları topladım dün işimi yapmıştım bugün sadece yemek yaparım ama bi fikrim yok 😇
Teşekkür ederim iyiyim canım allaha şükürler olsun.afiyet olsun.kolay gelsin.
Teşekkür ederim canım
Temizlik yapmaya başlicam yarın kızımın doğum günü hazırlık yapsammı ne yapsam bilmiyorum valla
Kolay gelsin canım.
Yap tabi ya en güzel yaşları bir daha o yaşlara donemicekler
Kutlicaz zaten pastasını sipariş ettik canımda annem ve iki kardeşim gelecek sadece exstra ne yapsam diye düşünüyorum yaparım yenmezse kalsında istemiyorum hediye olarak lunapark istedi ona götürcem akşam
Süper olur lunapark
Şimdi uyandım gece bebemi uyutup bı güzel banyo keyfi yaptım gece çok uyanıyor bu ara anca kalktım valla sizede günaydın
Teşekkür ederim sağol canım
B@k gibi bir gece geçirdim sürekli ağladı oğlum neden bilmiyorum . Uyu uyan uyu uyan beynim yok şu anda. Neyse ki bugün annem de babam da evde onlarla birlikte şu anda sabırsızlıkla öğle uykusunu bekliyorum çünkü ben de uyuyacağım . Kahvaltıyı yeni yapıyorlar benim hiç bir şey yiyesim yok
Hastamı acaba yada diş mi çıkarıyor ki
Yaşını bilmiyorum ama
Gecmis olsun
Öğlen uykusu güzeldir
Uyuyan prenses
Uyu dinlen istirahat et
İyi uykular
2.5 yaşında kız ne dişi ne gazı hastada değil uzun uzun zamandır ilk defa gece uykusuz kaldım valla dün günüm güzel geçiyor diye diye kendime nazar ettim galiba 😂
arada olur öyle
Soğuk kahvemi aldım taşınmaya nerden başlasam diye düşünüyorum🙄
1,474,176 soru
24,135,717 cevap
334,282 kullanıcı