+1 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (1,436 puan) tarafından

Kizlar dün ankara da aniden hava patladı sanki 23 yasindayım hayatimda ilk kez böyle bir yağmur gördüm bir cok ilce de durum vahim özellikle keçiören tarafında. Dün o yağmurda yan komşumun evini su bastı baca deliğinden eve olduğu gibi yağmur suyu aktı kadının mutfağı kullanilmayacak halde. Benim yakın komşum maddi manevi her desteğe hazirim ama bina da ki diger insanlar siz en ust katsiniz cati onarimi size ait diyor kadinin o kadar bütcesi yok tabiki. Benim bildiğim kadariyla çatı ortak kullanım alanı ve tüm binanın o catiyi yaptirmasi lazim ben mi yanlis biliyorum 

12 Cevaplar

+3 oy
(4,048 puan) tarafından

Çatı onarımı binaya aittir. bireysel olmaz

(3,081 puan) tarafından

Geçmiş olsun bizim burada hiç sorun olmadı Altındağ 

(1,436 puan) tarafından

Kabul ettiremiyoruz bina da ki diger insanlara maalesef

(1,436 puan) tarafından

Tesekkurler. Bende altindağdayim zübeyde hanım mahallesin de evet genel olarak altindağda bir problem yok ama maalesef binalarin catilarinin coğu ayni durumda ya akmis ya sivasi ucmus

(4,048 puan) tarafından

kabul ettirmeyecek bir şey yok, en fazla davalık olurlar çatır çatır öderler. 

tabi bu durumda mağdur yaptırır içinde olduğu için ama her şeyi faturalandırması gerek. 

-Reklam-
+1 oy
(3,468 puan) tarafından

Geçen bizim çatı yapıldı bütün binadakilar para verdi çatı ortaktırrr.

(1,436 puan) tarafından

Kabul ettiremiyoruz maalesef

+1 oy
(4,368 puan) tarafından

Olur mu hiç öyle şey binayı kanalizasyon basarsa o zaman da siz banane diyin olacak şey mi yöneticiyle konuşun ortak bütçeden yapılsın aidatlar boşuna mı toplanıyor 

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

ay durm gôrdum giris kat bi bina patlamis videoda girdum. suyun basinc tazyiginden binanin evin duvari yikilmis esyalar birden fiskirdi disariya

+1 oy
(1,788 puan) tarafından

Doğru çatı ortak alan eşya koyarken herkes koyuyor az.madem hiç kimse eşyasını malzemesini koymayacak catiya. Bu laf anlamaz kural bilmez insanlardan nefret ediyorum illa.duzen bozacaklar 

+1 oy
(14,878 puan) tarafından

Niye o ev olmasa onların çatısı olacaktı çatı binaya aittir öyle saçmalık mı olur 

+1 oy
(236 puan) tarafından

Bu bir balkon değil ki çatı ortak kullanın tabii ki de binadaki herkes ödemek zorunda

+1 oy
(914 puan) tarafından

Bu devrin insanları nasıl uyanık ben anlamıyorum. Tövbe estağfurullah yağmuru kadın mı yağdırmış haşa. Şey deseydin " çok cahilsiniz kadının evinden su sızdırıp alt kata zarar verse hasar ona ait" çatı bir tek kadına mı ait napıyor kullanıyor mu üstüne dantel falan mı seriyor

0 oy
(490 puan) tarafından

Dava açın öyle şeymi olur 

0 oy
(732 puan) tarafından

Ortak alan olduğunu biliyorsunuz dava açarım bir de avukat mahkeme paralarını ödersiniz desin

0 oy
(7,046 puan) tarafından

Burda çok sakindi yağmur çok güzeldi ...komşun için geçmiş olsun yönetici binadakilere nakadar düşerse toplar yaptiriir tabi yeni bina ise mutahitin yapması lazim

0 oy
(3,092 puan) tarafından

Bende izledim çok üzüldüm allah yardımcıları olsun 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 207 göst.
0 oy
5 cevap 356 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy