...................................................
Kavga gürültü her evde olur ayrıca o raddeye geldiysem kimin ne düşündüğü umrumda olmaz dozunda oldugu sürece
Ben de hep çocukla kavga ediyorum 😀 sesim çok çıkıyor ben de rezil oldugumu düşünüyorum. Ama bağırmasam da olmuyor durmuyor kerata. Ve benim de ne yazık ki ses tonum yüksek biraz 🫤
Ya kızlar zor bir durum ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı. Dün gece bu yüzden uyuyamamıştım. Rabbim bize de çocuklara da sakinlik versin🌸
Hatta bazen diyorum ki ben niye bağırıp çağıran bir kadına dönüştüm kızım 3 yaş sendromunda benim menopoza sokmazsa iyi bir şey ya şu son 2 aylık dönemde o kadar çok dinlemez halde ki ister istemez bağırdığım zamanlar oluyor
Al benden de o kadar herkes bana ne kadar sakinsin derdi son aylarda evde hep savaş var özellikle akşamları. Dün gece saatlerce düşündüm bugün hayatımın ilk günü modundayım bakalım nereye kadar gidecek inşallah öğlen ağlayarak post açmam 😂
Bizi bir ara şirin'le bunu test ettik gerçekten tabii ki anne olarak robot değiliz bizi çok zorluyorlar ama biz ne kadar ters ve agresif davranırsak bu sefer çocukların tepkileri de çok ters tepiyor bir ara ikimiz de böyle birbirimizi frenledik ve bir hafta kadar bunu denedik gerçekten huylarını ciddi bir değişim oldu ben ondaki bütün agresiflikleri yumuşatarak azaltmaya çalışıyorum tabii bir yere kadar onu her zaman koruyamıyorum yapabildiğim zaman gerçekten daha güzel geçiyor İnşallah sen de başarırsın bebegim
İnşallah balım teşekkür ederim. Evet bende bunun farkındayım özellikle inatlaşınca üstüne gitmiyorum daha çabuk yumuşuyor. Bende biraz stresliydim ama artık sakinleştim özellikle akşamları biraz sakin geçse kafam çok güzel rahatlayacak
Dün kızı uyuttuk eşimle balkonda oturuyorduk saat 11 de bir başladı yan tarafta bina da bide bütün camlar açık bir birlerine bağıran karı koca vardı baya ses geliyordu 12 buçuga kadar bağırıp çağırdılar birbirlerine adam sürekli kadını evden kovmaya çalıştı en son adam evden gidince sustular böyle duyunxe insan bir tuhaf oluyor biz eşimle hiç oule bağırma çağırma kavgaları etmedik bana bagiramiyor eşim o yüzden komşular pek duymaz sesimizi biz kavga etmesini de bilmiyoruz
O an o sinirle pekte umrumda olmuyor. Bende alt ve ust komsularin kavgasina sahit oldum yani her evde oluyor, takmiyorum ama olmamasi icin ozen gosteriyorum
Üst katımda şuan kimse yok yan komşum var sadece sesim gitse de duymaz çünkü onun kızı da çok bağırıyor hatta o bana yazar ara sıra bizim kızın sesi çok gidiyor sana diye Bende diyorum ben duymuyorum ki onu benim oğlanın sesinden 😂😂
O kadar uzatmafik hiç ama onlarda kavga ediyor birde panda onu dusunemem
Hiç umrumda değil
Valla canım oluyor ister istemez bizimde oluyor üst kat komsununda biz duyuyoruz bazı konularda destek oluyoruz kadınla ikimiz bazen o bana anlatıyor bazen ben ona çünkü ikimizinde zor bir dönemi oldu bu kavga olaylarında
Ben sinirli iken esim çocuğu alır iceri gider
O sinirli iken de ben çocuğu alır iceri giderim
15 dakika sonra ya o yada ben kahve yapar içeriz
Sonra oturur konuşuruz
Ya o özür diler yada ben..uzatmayız.
Ya eşim 70 yaşında
Ben 43
Tartışırken beni bi gülme tutuyor
Diyor neden gülüyorsun
Ya komik geliyor o an
Herkesin evinde olan şeyler ne utanıcam bizim evde yükselmez ben bağırırım sinirlenince konuşurum büssürü
Duyarsa duysunlar umurumda değil benim . Ne yapıyım hiç mi bağırmıcaz. Ben geçen yıl gecenin 3 ünde sinir krizi geçirmiştim. Bütün bina yankılandı sesimden.
En rahatı benimki istediğim kadar bağırıyorum dağın başındayım kimse de yok etrafımda 😂😂
Bende ormana gidince bağırıyorum bir gün recep ivedkteki gibi bi avcı beni vurmazsa iyi😂
Hahhahahahahahaa ayu sanarlar 😂😂😂 şaka bir yana insan rahatliyor beee dün de esip gürledim ama telefonda sonra bir rahatlama geldi bugün kuş gibiyim 😁😁
Telefonda aslan eve gelince kedi adamlar kafayı yicek bende saydırıyorum sonra kontrol etmek için geliyor ya da arıyor bende bişey yok normal yaşıyorum😂😂 çok rahatlatıcı bir şey valla çok şanslısın
Yok telefonda da sakin onun sesi çıkmaz hep aslan olan benim 😂😂 hahahahahahaa ayyy bir de kontrol etmeye geliyor 😂😂😂 vallahi rahatlıyorum bacım yoksa kafayı yerim 😂 yanındayken evdeyken niye kedi oluyorsun der telefon kabadayiliği yapıyorsun der 😂😂😂
Hahaha yalnız değilmişim😂😂 bir de yüzündeki ifadeyi görsen çok komik oluyor tedirginlik korku🤣🤣 çok şükür erkekler çabuk unutuyor😂
benim eşim de oyle bağırarak konuşur. Bir de tartisirsam bütün mahalle duyar onun yerine ben utanirim. Komsular sonra söyler bana eşinin bagirm sesleri geliyordu niye o kadar bağırarak konuşuyor derler sürekli.
Sizin eviniz sizden başkasını ilgilendirmez. Bizim evdede oldu bi kaç kez. Yanımda da olur alt katımdada olur. Bunun dedikodusunu yapanı ayrı ayıplarım, bunun dedikodusunu dinleyeni daha ayrı ayıplarım. Biri bana anlatmaya çalışsa mahremi der konuyu kapatırım. Hiç canınızı sıkmayın. Olmasa daha iyi ama kimi insan da yüksek sesle stresini atabiliyor.
Canım olabilir çok dert etme bende çok gürültülü kavgaları sevmem sesim dışarı çıksın istemem ama herkeste olabilir. Benim alt komşumunda sesi geliyor bazen anlıyorum kavga ettiklerini hiç kulak verip de dinlemem, normal karşılarım hatta camım açıksa kaparım herkesin kendi özeli beni ilgilendirmez kimseyi de ilgilendirmez herkees kendine baksın. Allah kimsenin huzurunu bozmasın. Yani tek sen değilsin her evde problem olur ses çıkar sen duymamış olursun sadece tek senmişsin gibi düşünöe
Ben bi kere bi kavga etmisim 3 ay sonra yaz geldi kapinin onunde komsularla oturmaya basladik o zaman soylediler konustuklarimi bagirdigimi da unutmamislar ben bile unutmusum iyi takip etmissiniz dedim
Altta kaynanam üstte eltim var kavgalarimiz binayı inletsede kimse ne oldu niye kavga ettiniz diye sormaz soramaz. Kavgasız tartişmamisiz ev evlilik olduğunu da asla düşünmüyorum
1,493,558 soru
24,402,348 cevap
350,243 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın