Ay kizlar az önce post okudum kızıma kene yapmsim demişti arkadaş resim atmisti benim oglumdada buyle var sabah fark etmiştim ama ben bence sizce bu önemi keneyse dokundugumda anladım dimi
Fotoğraftan anlaşılmıyor ama siz bakınca anlarsınız heralde ya
Bende onu merak ediyorum nasıl anlarim
Hiç görmedim ama internette baktım sende ordaki görüntülerle karşılaştır istersen kızarıklık falan olur yazıyor bence hemen bak inşallah değildir
Bende baktım çok farklı aynı değil bizimki kızarıklık şişlik bisy yok böyle yakından bakınca siyah ben gibi ama genede korktum elimede bisy gelmiyor normal et
Kizlar cvb verin luften korkuyorum eğer keneyse hastaneye gıdım hemen
Kene sanki ben vs yoksa kene bu canım hemen acile git
Öylemi diyon ya ama dokundugumda sisilim kizariklik bisy yok ben gibi
Ben değil mi o
Bende benw benzetim
Belli olmuyor ki. Dokun bacakları falan oynuyorsa kenedir
Nasıl oraya dokununcami bacakları oynarsa kendir
Dokundum bacaklarını oynatmiyor bide elime sisilim vs bisyde gelmiyor
Ben degilmi bu az önceki postta da kene göremedim ben .
Bencede ben bide bizim burda hiç duymadim kene olayını
Ben bu ya dikkatli bakınca yanlış anlamayın ama çocuğunuzun kolunda hiç dus alırken falan ben görmediniz mi kene olsa belli ederdi
Nasıl belli olurdu şişer miydi
Elinle bir bas deriye bense belli olur ama ben gibi
Basıyorum normal ten et yani ne sisilim var ne biay
Az önceki arkadin Postu buydu
Bizimki buyle fark varmı sizce
Çok kötü şey ya benle bir farkı yok ayırt etmek zor🙁
Umarım değildir en iyisi bilgilii birinden yardım alın
Ben olsam acile giderdim içime kurt düştü bi kere şimdi nasıl uyucan kenemi değilmi al götür sabaha kadar ayakta kalmaktansa 1 2 saat acilde ayakta kal daha iyi değilse ben derler çok şükür der dönersin öteki türlü ya keneyse ya ben ihmal ettiysem nolcak sonra bide ben olsa bu zamana kadar hiçmi farketmedin yani yıkarken giydirirken oda değişik
Eşim evde değil kayinbabamda yaşlı evinde şimdi uyuyordur bilmiyorum ya aynen ben nasıl farketmemisim genelde çok dikat ederim
Şuan gerildin bence o yüzden olabilir eşinin olmaması kötü olmuş çok uzakmı hastane size teksiyle gitme şansın varmı yoksa mecbur sabahı bekliceksin
Uzak biraz bide bizim burda kadınlar tek başına gidemez hastaneye çarşıya ama bence ben çünkü dokunuyorum bı canlı hissetmiyorum normal ten et ama tedirgin oldum ne yapacam ben simdi
Ben değil mi o. Şimdiye kadar görmedin mi o beni
1,469,845 soru
24,077,978 cevap
331,041 kullanıcı