0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından

Kızlar ben bebeğim için akşam menü bulamıyorum çorbayı çok sevem bir bebek değil ama me versem bilmiyorum kıyma yiyemiyor dişleri hiç çıkmadı henüz  

6 Cevaplar

0 oy
(5,072 puan) tarafından

kıyma yemek için dişlerinin çıkmasına gerek yok. pütürlü her şeyi yer. 

patatesli kıyma pişir 

yeşil mercimek pişir 

sebze pişir, içine kıyma da koy 

(768 puan) tarafından

Denedim kaç defa ama kıymayı yutamadı hep öğürdü yemedi ağladı o yüzden veremiyorum 

(5,072 puan) tarafından

şimdi veremezsen 3-4 yaşında yine veremezsin. böyle böyle öğrenecek 

-Reklam-
0 oy
(957 puan) tarafından

Misket köfteli dene bence çorbayı. Benim kızım öyle öyle alıştı çok sever. 

(768 puan) tarafından

Sulu köfteden mi bahsediyorsunuz

(957 puan) tarafından

Evet. Sulu köfte de yapıyorum. Kıymayı alınca baharat soğan sarımsak yumurta ekmek içi neyse hazırlayıp porsiyonluyorum. Kimini fırınlamak için büyük kimini yemeklere atmak için küçük yuvarlayıp donduruyorum. Mesela tarhanaya kıyma yerine köfte atıyordum seçtiği zamanlar. 

0 oy
(719 puan) tarafından

Kız köfte için disemi gerek var kızım bir yadinda eline but veriyom direk yiyor alt 2 diş tek var. Sen ne yiyorsan çocuğunda onu ver bu aylarda yemede buyunce de yemez büyük kızım 4 yaşında çok çekiyorum yemek konusunda çünkü vermiyordum 1 yaşına kadar sadece mama 

0 oy
(534 puan) tarafından

Akşam biz ne yiyorsak tuz baharat atmadan ona ayırıyorum sonra kendimizindekine tuzunu bahsratını koyuyorum. Yani akşamları bizimle aynı şeyi yiyor. Et, tavuk, sebze yemekleri, bakliyat falan. Nadiren ona yemek yapacaksam da sosyal medyadan ek gıda sayfalarından bakıyorum değişik birşeyler. 9.5 aylık.

0 oy
tarafından

Benim bebegimde 22 sinde 10 aylık olacak pek bişey yemez emziriyorum+yoğurt ve tarhana çorbası içer başka yok peynir yoğurt sabah veriyorum tarhanayida yaparken icine şehriye pirinç felan ekliyorum emdiği için çokta çeşit yok suan

0 oy
(3,668 puan) tarafından

Valla bende ek gıdaya başlamadan önce aman ne versem ay ne yapıcamm edicem derkennnnn artık işi rayına koydum ilk zamanlar ayına göre yapıyordum bişeyler ama şimdi 8 buçuk aylık 25 inde 9 aylık olucak ben ne yemek yaparsam tuzunu vs katmadan hemen ayırıyorum oğluma biz ne yersek o extradan meyve püreleri yapıyorum çorba yapıyorum makarna yapıyorum tavuklu pilav vs ne olursa 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 227 göst.
0 oy
1 cevap 257 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde BirAnne23 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,473,136 soru