0 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (4,891 puan) tarafından

Çevremde birkaç kişi var ya nişandan ayrılmış yada çok az süre evlilik geçirmiş boşanmış . Hatta 33 yaşında öğretmen kuzenlerim var evlenmedi hâlâ ve hiçte niyetleri yok. Watsab durumlarına bakıyorum hayat onlara güzel arabaya atlayıp şehir şehir geziyorlar arkadaş ve çevre ediniyorlar. Aynı yaşta olduğum arkadaşım evlenmeyi tercih etmedi kız kardeşi ile Antalya ya yerleşti. 

Ha ben evlenmemeye karşıydım çünkü şimdi tmm mutlusun özgürsün ama bunun yaşlılığıda var çoluk çocuk olmadan nasıl gececek .. hayat gezmeden ibarette değil diyordum.yada hayat arkadaşı şart diyordum..

Bu aralar 35 yaş sendromu mu ne  düşüncelerim değişti.. özgür olmak istiyorum kimseye hesap vermemek istiyorum . Çocuklarım büyüdü en küçük 25 aylık onunda bi eziyeti olmaz ablaları ve abisiyle takılıyor evde .. böyle olan var mı acaba bana güncelleme mi geldi yoksa 😅

33 Cevaplar

+1 oy
(3,157 puan) tarafından

Valla 42 yaşına kadar evlenmedim tabi hayat sana güzel.oluyor  sonra kafa dengin gelince çünkü o yaşta sıkı yönetim falan filan hiç işine gelmiyor güzel insan denk gelince evlenme kararı alıyorsun.sahswn ben o yaşta evlilik yaptim sauna hiç pişman değilim.. 

-Reklam-
+1 oy
(15,590 puan) tarafından

Evlilik güzel bence sevdiğin adamla birliktesin çocuklar olmadan önce eşimle gezerdik şehirleri çocuklar olunca kısıtlandı 🫠

(4,891 puan) tarafından

Kafa dengi önemli 😶

+1 oy
(23,580 puan) tarafından

Evlilik değiilde iyi insanla düzgün insanla karşılaşmak önemli canım bazı evlilerde öyle ama ne olursa olsun bi kadın her yönden güçlü olucak maddi manevi ehliyet olcak bin gez tatile git 

(4,891 puan) tarafından

Doğru altın bileziğin olucak kolunda. Tmm eşimde istediğim kadar verir harcamama karışmaz ama insanın kendi kazandığı farklı olur 

Ehliyeti bekarken almıştım şükür. Aradada olsa biniyorum arabaya ama özgür olucak kadar değil

(23,580 puan) tarafından

Olsun eşin iyiyse sorun yok benimde öyle gezelim ister ehliyet almamı ister şuan oğlum küçük okula başlasın alayım diyorum arabamızı almak isttiyoruz özgürlük değilde ortak bi mutluluktan yanayım 🙂‍↔️

+1 oy
(3,106 puan) tarafından

Tek hayat hiç güzel değil ben seviyorum evli olmayı şimdi rahatsızım mesala eşim üstüme titriyor arıyor soruyor eşim ve çocuklar olmasa hayatimda kimse kalmaz ben mutluyum eşlere geziliyor 

+1 oy
(3,106 puan) tarafından

Kime trip atacaksın kız koca her türlü lazım 

+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Hiç evlenmeyen insanın mutlu olduğunu düşünmüyorum çünkü oda evlenmemiş olmayı bir yerde kendine dert ediniyor. 

Evlenip boşanmış olan ve anası babası karışmayan yada hayatta olmayan insan bence gerçekten mutlu ve özgür bir rahatlama gelir evliyken yapamadığı her şeyi yapar.

Evlilik ve çocuk ciddi bir sorumluluk yani ben daha nereye kadar bu yoğun tempoyu sürdürebilirim bilmiyorum. 

(4,891 puan) tarafından

Mecbur sürdürüyoruzz canım benim en büyük 13 yaşında şimdide ergenlik halleri başladı evde sürekli çatışma yaşıyoruz. Sorumluluk bitmiyor 

+1 oy
(1,940 puan) tarafından

Valla ben de şans eseri evlendim 😂. Ama şöyle evlenince kısıtlanmıyorsun ki yine gezersin yine eğlenirsin yine istediğini yapabilirsin ama bu biraz da eşe bağlı tabi . 

(4,891 puan) tarafından

Aynn öyle eşe bağlı. Biz kocamla tam ters olacakmışız eve aşık adam ya 7 24 otursun çıkmasın evden 

Hiçbir hayat enerjisi yok . Piknik gereksiz tatil gereksiz . Aile ziyareti olsun gider bi.

0 oy
(605 puan) tarafından

Aile yapısı ile alakalı ben evliyim ve bekarlıktan daha mutluyum çünkü beni evde fazlalık görüyorlardı evde kalmış muamelesi yaptılar hep sürekli baskı hiç bir şeye izin yok. Benim aile hayatım rahat olsaydı biraz olsun izin verselerdi bişeylere böyle olmazdı şimdi eşle sorun yaşasam asla bu eve gelme diyorlar hoş boşansam zaten ayrı yaşamama da müsade etmezler her şey aile de bitiyor 

(4,891 puan) tarafından

Bende rahat değildim evde benim başka sebeblerim vardı. Evet aile ortamı rahat olan istemiyor evlenmeyi. Kuzenim avukat oldu 35 yaşınday hala Baba evinde kalır.çokta rahat 

0 oy
(3,502 puan) tarafından

Valla annem baba evine sığdırmadı resmen gözüne battım. Evlenince rahata erdim. Görücü usulü olması biraz sıkıntı oluyor ama çok şükür iyi kalpli ve bana değer veren biri. Eğer annem bu kadar zorba olmasaydı evde dururdum gibi😿

(4,891 puan) tarafından

Çoğu kişi bundan evlenmiş erkenden . Bi çocuk anne babaya evde batarmı ya gerçekten.

Bende fazlalıktım resmen .evde üvey ana vardı

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Yaşlanınca bana baksın, beni eylesin diye çocuk yapmayı inanıllmaaaz yanlış buluyorum. 

(4,891 puan) tarafından

Yaşlanınca baksın die demedim çoluk çocuğu.. mesela kayınvalidem her haftasonu birini bekler gelsinlerde evimi şenlendirsinler bende onlara yemek yapayım birlik olalım ister.

Ama çoluk çocuk olmadan kapını açanda olmaz kolay kolay. 

Bakmaya gelince Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zaten . 

(1,877 puan) tarafından

Niye hayatım yaşlıların arkadaşları olmuyor mu? Yani evet çocuklarını görmek güzel birşeydir eminim ama bir hafta sonu arkadaşlarınla yürüyüşe gidip, sahilde piknik yapmak da güzeldir bence. 

0 oy
(260 puan) tarafından

Kesinlikle daha mutlular benim de var öyle bir arkadasim nişanlısı vardı bazı ailevi sebeplerden dolayı ayrıldılar aradan zaman geçti hala onunla birlikte ama evlilik düşünmüyor artık hergun bı yerde geziyor tatile çıkıyor konsere pikniğe her yere gidiyor ehliyetini de almış kafasına nere eserse orda çok ta mutlu Allah dahada mutlu etsin ben evlilik iyi derdim ama gerçekten hapis şimdiki aklım olsa evlenmezdim

0 oy
(2 puan) tarafından

Bunlar evlilikten çok kimle evlendiğine bağlı ya da destekçin yoksa ona da bağlı ben erken evlendim ama hala geziyorum eşimle evli değilken yapamadığımız herşeyi yapıyoruz bazen çocuklarla bazen cocuklarsiz şuanda hala yeni arkadaşlar ediniyorum onlarla geziyorum ama çocuklari anneme ya da kayinvalideme kitliyorum 😂 bence evlilik değilde destekçinin olmaması kötü ya da eşinin kafa dengi olmamasi 

0 oy
(1,607 puan) tarafından

Evlilik güzel bir şey değil aşkı öldürür ne kadar severek evlenirsen evlen ozgurluk bitiyor üstüne çocuk düşündüm mü hayatım bitiyor özgürlük sıfır gece uykusuzluğu çocuğun olsun diye kendine bu eziyeti çekmeye hazırsanız evlenin bekarlar evlensin evlensin onların benden mutlu olmaya hakları yok evlensinler 🤭😂

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 968 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,855 soru

24,078,146 cevap

331,047 kullanıcı

...