0 oy
67 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

Öncelikle görsel için herkes den çok özlediklerim hassasiyeti olan bakmadan geçsin 

2 bucuk yaşında kızım bugün tuvaletini yaparken yüksek gaz ile şeffaf mukuslu bı sıvı geldi popodan sonrada kakası normal şekilde geldi gün içinde bu gün iki defa tekrar etti bu durum Pazartesi hastaneye götüreceğim genel durumu iyi bi hastalık belirtisi yok ama bı dışkı beni baya korkuttu daha önce karşılaşan kimse var mı 

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,481 puan) tarafından

Hayir karsilasmadim ama duydum bunu yapay zekaya sorup yazacagim hemen

image

(3 puan) tarafından

Burda yazanlar içinde sadece kabızlık vardı sert kıvamlı şekilde hergün yapardı öle bir kaç gün çıkmamazlık yapmazdı ama söle bi sıkıntı var tuvalet eğitimini yeni tamamladım bu sürede tamamına yapmadan tuvaletten çıkardı rahatlatmazdı kendini bilemiyorum çok endişeliyim ama genel durumu iyi şuan ishal de değil kabızda normal olan şekilde dışkısını yapıyor ama her dışkıda bu mukusla karşılaşıyorum dün ve bugün üç oldu Pazartesi içn randevu aldım korkuyorum 

-Reklam-
0 oy
(3,502 puan) tarafından

Zaten doktora gidecekmişsin umarım birşeyi yoktur . Da benim aklıma takılan neden yere yaptı kakasını yetişemedi mi klozete

(3 puan) tarafından

Klozeti sevmiyor korkuyor tuvalet eğitiminde lazımlık da kullandım ama asla yapmadı ablası normal tuvaleti kullandığı için oda orayı istedi orda yapıyor bacakları küçük olduğu içinde dış kısmına yapıyor biraz korkuyor tuvalete yaklaşmaya bnde nsl rahat yapacaksa huzurlu hissedecekse öle yapmasına izin veriyorum tabi bnm için temizlemek zor oluyor ama olsun 

(3,502 puan) tarafından

Nasıl alışırsa öyle gider çocuk zannetmeyin ki büyüyünce geçer gider hayıır benim kızım küçüklüğünden beri başkasının tuvaletine ben olmadan aslaaa girmez önce girmeden bakar temiz mi birşeyler var mı diye kontrol eder hoşuna giderse girer girmezse asla girmez tutar tuvaletini ama kendi evinde kendisi yapıp geliyor. Şimdi nereye yaparsa büyüyünce de bu huyu değişmez söyliiim,

(3 puan) tarafından

Düşüncenize saygı duyuyorum büyük kızımda bu şekilde öğrendi şuan 4 yaşında gayyette klozet olsun diğer tuvaletler olsun yapılması gerektiği gibi yapıyor temziliyorda daha iki aydır öğreniyor güven ve kas gücü geliştiğinde kendini hazır hissettiğinde yapması gereken yere yapacaktır onu zorlayarak bi travma yaratmak doğru olmaz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
+1 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Boncuk gozlu (551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...