0 oy
174 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (255 puan) tarafından

10 aylık bebegımız var eşim cok evhamlı aman oyle olur aman boyle olur cocuk oturmayı ogrendı emeklemeye gectı hala arkasına yastık koyuyo bu sıcakta ustunu ortüyo cocuk hafif yuksek eşikten gececek alıp ıkı adım ileri koyuyo tüm gün cocuga ben bakıyom oturma dönemınde bile cocugu alıp yatırıyodu beli agrır diye okadar cok sey varkı sinirden aklıma grlmiyo suan büyüyünce napcaksın tasma mı takcaksın dedim artık bana kızıyo ben yanlış yapmıyorum diyor ben mi yanlış yapıyorum sanki biraz bende cocuk soguga alışşsın veya düşe kalka ogrenecek kafasındaym nasıl baş edicem

7 Cevaplar

0 oy
(2,517 puan) tarafından

Çocuğun gelişimini olumsuz etkiliyorbl yastığa düşünce canı acımayacak ve kendini korumayı öğrenemeyecek. Benim kızım ilk başlarda sert düşüyordu şimdi kendini koruyor yumuşak koyuyor başını. Hatta bu düşmeler için sırta takmalı kafa yastığı üretmişler yurtdışında doktorlar onu tavsiye etmiyor biraz araştırsın eşiniz. 

-Reklam-
0 oy
(1,966 puan) tarafından

Aşırı kaygılı bir birey olacak 

0 oy
tarafından

Bu kadar evham iyi değil 

Salsın biraz çocuğu 

0 oy
(9,608 puan) tarafından

Baş edemiyorsun canım zamanlada geçmiyor kızım 5 yaş oldu kocam hala aynı parka gideriz peşinde gece kaç kere nefesini yoklar üstüne bakar yeni yeni kapı önüne bırakıyorum kolunda akıllı saat var 10 kere arıyor çocuğu 

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Benim eşim de öyleydi herşeye faZla müdahale eder çok korumacı yaklasirdi. Oğlum ozguvensiz ve korkak büyüdu. Onu açmak için çok uğraştım. Kızım da ise ona müdahale ettirmedim. Ormana koy hayatta kalır öyle bir kız. Gelişimi için iyi değil gerçekten biraz rahat olmasi lazım. 

0 oy
(4,963 puan) tarafından

Benimii de oyleydi ayyyy ne cektim zamanla duzeldi bakti ustune dustukce kotu oluyo birakti 

0 oy
tarafından

Bende evhamliyim. Fakat zamanla alistikca insanlar caz geviyor. Snein gibi bütün gün bebekle olsaydı eğer bebeğe daha da adapte olurdu. Bu huyunu sevmelisn. TM tersi olsaydı daha kötü . Be çocuğum 5 yaşına geldi dah Yeni parklardA peşinde koşmayı biraktim sadece göz takibi yapiyrm

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 149 göst.
18 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
+1 oy
2 cevap 166 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 325 göst.

Kategoriler

1,470,383 soru

24,085,235 cevap

331,431 kullanıcı

...