Balkon dolabının üstünde güvercin yuvası var 1 aydır falan yatiyo yavrusu çıktı mı bilmiyorum . Haftaya pazar evi boşaltıyoruz mecbur balkondaki dolabı da götüreceğiz bu hayvancağızı ne yapmamız gerekiyo yuvasını alıp başka yere koysak geri gelir mi ki bi kere kalkınca bı daha gelmez diyenler var
Nereye taşınıyorsun kiz
Muttalip e gidiyom . Kürkçü dükkanına dönüyorum yani
Orası neresi
Havaalanından sonra bı mahalle var ya sakarilicaya giderken
Yuvayıda götür yoksa orda kalır cano😅
Yer kız o beni nasi götüreyim
Üzücü ama kullanmadığın sehpa filan varsa onun üzerine bırak belki gelir
İnşallah gelir yavruları bırakıp giderse çok üzülürüm
Kız seninle tanışamadan sen taşınıyormusun Ertuğrulgaziden uzaklara gidiyorsun bide hayırlı olsun yeni evin yeni yuvan inşallah
Bende memleketteyim yaaa 1 bucuk aydır dayım öldü geldim bi hepimiz buluşamadık
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah evet buluşamadık
Sağol canım
Tanışırız kız annem hala burda bı ayağım Ertuğrulgazi de olcak
Güya Sevda gelince oturcakdik ben geldim dedi bı daha ses soluk yok bende bı telaşa girdim ters denk geldi
Sen hayırlısı taşın yerleş o zaman buluşuruz neo da bir kahve falan içeriz
balkona koy yine yuvasını gerisi anneye kalmis bisey isterse taşır Allah yardimcin olsun canim tasinmak zor
Ay o kadar bekledi başını yavrular çıkmadan çekip giderse çok üzülürüm
neden tasiniyordun
Çocukluğumun geçtiği yerde çok güzel Bahçeli müstakil bı ev bulduk kirasida evde burdan daha güzel. Çınar için daha iyi olcak böylesi
hayirli olsun canim benim inşallah almakta nasip olur
Kartonun içine yuvasını koysan olmaz mı canım ev kira sanırım ev sahibiyle konuşun eski bişey varsa onun üstüne koyun kartonu bizim balkonda da kuş viledanın içine yuva yapmış eşim yeni yuvasını yaptı kuş yumurtadan çıktı biraz büyüdü kayboldu kuş mu aldı bilmiyoruz anası gelip baktı bulamadı
Ben yuvasını güzel bı yere koyarim onda sıkıntı yok ama korkum anne güvercinin geri gelmemesi
1,473,235 soru
24,122,146 cevap
333,535 kullanıcı